یادداشتهای میلاداخضری (14) میلاداخضری 1404/1/11 راز پدر و مادر فریدا مک فادن 4.5 1 مثل باقی آثار خانم مک فادن خوب بود و داستان از طرف چند نفر روایت میشه و پیوستگی و هیجان قابل قبولی داره 0 1 میلاداخضری 1403/12/30 زندانی فریدا مک فادن 4.1 18 داستان خیلی خوبی داره و هیجان نسبتا خوبی داره ، ارزش وقت گذاشتن برای خوندنشو داره 0 0 میلاداخضری 1403/12/22 می خوای یه راز رو بدونی فریدا مک فادن 2.5 3 کار متوسطی از خانم مک فادن ولی ارزش خوندن داره 0 0 میلاداخضری 1403/12/17 یکی پس از دیگری فریدا مک فادن 4.1 37 داستان خوبی داشت ولی نسبت به کارای خانم مک فادن یکم سطحش پایین تر بود ، ارزش وقت گذاشتن داره 0 0 میلاداخضری 1403/12/12 آسیب مغزی فریدا مک فادن 3.9 4 اینقدر از خوندن این کتاب انرژی بدی دریافت کردم که حدودا ۱۰۰ صفحه اش رو بیشتر نتونستم بخونم ، من بیشتر آثار خانم مک فادن رو خوندم ولی به نظرم این اصلا خوب نبود 0 1 میلاداخضری 1403/12/12 دوستدار فریدا مک فادن 4.1 10 داستان فوق العاده و گیرایی داره ، یکی دیگه از شاهکار های خانم مک فادن در ژانر جنایی معمایی 0 2 میلاداخضری 1403/12/10 مغز سرخوش (علم درباره منشا شادی و چرایی آن چه می گوید) دین برنت 1.0 1 بیشتر کتاب بدون ازمایش علمی نوشته شده و زیاد کتاب خوبی نبود از نظر من 0 0 میلاداخضری 1403/12/1 یادت هست؟ فریدا مک فادن 2.8 37 واقعا عالی بود ، هیجان و گیرایی کتاب از اولین صفحه تا اخرین صفحه ادامه داره ، واقعا چه ذهنی داره فریدا مک فادن 0 2 میلاداخضری 1403/11/24 آموزگار فریدا مک فادن 3.3 31 از ۳۲۰ صفحه کتاب ۳۰۰ صفحه اش داستان تینیجری واقعا سطح پایین و خسته کننده که هر لحظه واقعا ناامید میشید از اینکه ادامه بدین خوندن این کتاب رو ، ۲۰ صفحه پایانی کمی داستان قوی و خوب میشه ، اصلا کتاب رو انلاین سفارش ندین و اگه قصد خریدش رو دارین حتما از کتابفروشی تهیه کنین که حداقل بتونین چند صفحه اش رو مطالعه کنین 0 0 میلاداخضری 1403/11/8 گوریل نامرئی دانیل ج. سایمونز 5.0 2 کتاب در مورد ۶ خطای ادراکی ما انسان ها و تاثیرات اون در زندگیمون هستش ، وقتی که مطمعنیم که تمام حواسمان جمع است و هیچ خطا و اشتباهی نمیکنیم ما رو به چالش میکشه به طوری که گوریلی که جلوی چشمای ما هستش رو نمیبینیم ، باعث میشه کمی منطقی تر بشیم ، کتاب علمی و بسیار خوبی هستش و بر اساس ازمایش های علمی نوشته شده 0 1 میلاداخضری 1403/11/5 خدمتکار فریدا مک فادن 4.0 104 حال خوبی از خوندن کتاب نمیگیرین 0 1 میلاداخضری 1403/10/26 بخش دی فریدا مک فادن 4.2 290 یه رمان معمایی جنایی که هر چند صفحه یه بار شگفت زده ات میکنه و یه جورایی سردرگم ، حس میکنی داستانو حدس زدی ولی بازم یه شگفتی و یه معمای دیگه ، نمیدونی توی این داستان به کی میتونی اعتماد کنی حتی به خودت و در لحظه آخر ، بوووووووم ، مغزت منفجر میشه ، به نظرم جز کتاباییه که اگه یه نفر کتابخون نباشه ، عاشق کتاب میشه ، واقعا فریدا مک فادن چه ذهن فوق العاده ای داره 0 1 میلاداخضری 1403/10/26 گونه های شگفت انگیز ؛ راهنمای خلاقیت بشر در بازآفرینی جهان آنتونی برندت 5.0 1 کتاب علمی میان رشته ای که متنش سنگین و تخصصی نیست و عموم مردم بخونن متوجهش میشن و بیشتر اختراعات در طول تاریخ رو بررسی کرده و نقش خلاقیت در اون ها رو 0 1 میلاداخضری 1403/10/18 مردم مشوش فردریک بکمن 4.2 43 به اندازه ی کتاب مردی به نام اوه خوب بود و زمانی که کتاب رو دست میگیرید سرشار از حس خوب میشید ارزش خوندن داره 0 3