یادداشتهای عسل عطائی (18) عسل عطائی 1403/10/21 هوشمندان سیاره ی اوراک: مجموعه ی دو جلدی فریبا کلهر 4.3 9 روند داستان کنده 0 2 عسل عطائی 1403/10/21 درخت دروغ فرانسیس هاردینگ 3.8 23 برای منی که به این ژانر خیلی علاقه ای ندارم واقعا جذاب و دلهره آور بود. داستان خیلی متفاوت و مرموز هست و کسی نمیتونه داستان رو پیشبینی بکنه. 0 4 عسل عطائی 1402/5/1 ماجراهای بچه های بدشانس؛ شروع ناگوار جلد 1 لمونی اسنیکت 4.2 15 اگر کتابو شروع کردید پیشنهاد میکنم حتما سریالشم ببینید 😍 0 4 عسل عطائی 1402/5/1 ماجراهای ناگوار (جلدهای 1 تا 3) لمونی اسنیکت 4.7 2 داستانی واقعا دردناک و سراسر غم و اندوه. این جلد و تمامی باقی جلدهای آن پر از اتفاقای بد و خالی از هر گونه اتفاق های خوبه. خوندنش رو پیشنهاد میکنم ولی قول نمیدم بعد از خوندنش دچار افسردگی موقت نشین.😁 در طول داستان همیشه امید یک پایان خوش داشتم ولی هیچوقت بهش نرسیدم. با تمام این ها بازم دلم میخاد بیشتر درمورد بودلر ها و مخصوصا پدر و مادر اونها بدونم. لمونی اسنیکت واقعا نویسنده قابل و البته مرموزیه. 0 3 عسل عطائی 1402/5/1 من، آمبر براون پائولا دانتسیگر 4.2 2 سری کتاب های آمبر براون اولین کتابی بود که خوندم. آن زمان ۱۰ سالم بود و حسابی جذب این رمان شدم و همه جلد های آن رو خریداری کردم. بنظر من داستان خوبی داره و ارزش یه بار خوندن داره. به ضعف های اخلاقی یک نوجوون و چالش های فرزند طلاق بودن میپردازه که تا حدودی نیز آموزنده بود. 0 2 عسل عطائی 1402/4/1 زمانی که هم خانه ی داوینچی بودم محمدرضا مرزوقی 4.1 9 واقعا عالی. این کتاب و باقی جلدهای آن به شدت زیبا و جذب کننده اس. کتاب رو که برمیدارید و شروع به خوندن میکنید وقتی زمین میذارید که تموم شده باشه. به همراه طراحی های بسیار بسیار زیبا و خلاقانه. 0 7 عسل عطائی 1402/3/31 ارتداد یامین پور 3.8 184 عالی بسیار باور پذیر و قابل تامل. 0 2 عسل عطائی 1402/3/31 زایو مصطفی رضایی 3.9 85 این کتاب واقعا محشر است. قابل مقایسه با بهترین رمان های خارجی. قلم نویسنده باعث میشه که شما روند داستان براتون باور پذیر باشه و احساس کنید این اتفاق ها واقعا افتاده یا قراره بیفته. واقعا پیشنهاد میکنم که هم زایو و هم ایذا(جلد دوم) رو مطالعه کنید. 0 3 عسل عطائی 1402/3/31 قصه های امیرعلی جلد 3 امیرعلی نبویان 4.1 9 این کتاب یکی از بهترین رمان های طنز ایرانی هست که خوندم. قلم اقای نبویان بسیار زیباست و مشخص هست که واقعا استعداد نویسندگی دارند. طنز های قوی به همراه کنایه های قوی تر واقعا این ۴ جلد کتاب رو جذاب کرده😂 0 2 عسل عطائی 1402/3/31 افسانه های هزار و یک روز سارا کی 4.3 2 حدود ۱۶ داستان دارد که بسیار آموزنده و زیبا هست به طوری که اصلا دلتون نمیخواد کتاب رو زمین بگذارین. بعلاوه طراحی های بسیار جذاب که به قوه تخیل شما کمک زیادی میکند. 0 2 عسل عطائی 1402/3/31 یک بعلاوه یک جوجو مویز 3.2 21 حقیقتا این کتاب پسندم نشد اغراق نویسنده در بعضی جاها و خار نشون دادن قشر ضعیف جامعه و خنگ و احمق و کثیف جلوه دادن اونها سطحی بودن تفکر زنان و درکل حال به هم زن مخصوصا اواسط کتاب 0 11 عسل عطائی 1401/6/4 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 277 از اون کتاب هاییه که دوست ندارین هیچوقت هیچوقت تموم بشه. عشق واقعی در این کتاب روایت شده و توصیه میکنم حتما حتما بخونیدش. 1 23 عسل عطائی 1401/5/30 دختر موشرابی محمد حسین زاده 4.0 33 بهترین کتاب تاریخی بود که خوانده بودم. عالیه. داستان هایی درباره زنان سرزمینمونکه شاید خیلیاشو ندونیم. 0 18 عسل عطائی 1401/5/30 پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 207 کمی کتاب گیج کننده ای هست و برای کسی که تازه خوندن رو شروع کرده مناسب نیست. کمی هم داستان غم انگیزی داره 0 16 عسل عطائی 1401/5/30 جین ایر جلد 2 شارلوت برونته 4.2 172 من هر دو جلد را خوانده ام قلم نویسنده بسیار روان هست و انسان واقعا حس میکنه در روند داستان وجود داره اما یکم جریان کتاب کند هست و ممکنه خسته بشین. 2 13 عسل عطائی 1401/5/30 شاید عروس دریایی آلی بنجامین 3.9 92 کتاب با ماجرای خود بسیار لحظات هیجان انگیزی رو برای شما به ارمغان میاره. و همینطور روحیه و انگیزه شمارو افزایش میده 0 9 عسل عطائی 1401/5/30 جام جهانی در جوادیه داود امیریان 4.1 68 این کتاب عالیه مخصوصا برای نوجوانان اگر قوه تخیل قوی دارید حتما این کتاب رو در اولویت قرار بدید 0 11 عسل عطائی 1401/5/30 ملت عشق الیف شفق 3.4 226 از نظر من خوب نبود زیادی مشهور شده خیلی اغرار کرده نویسنده و بعضی وقتا با چرب زبونی تلاش داشت تفکرات غلط رو به خواننده بقبولونه. اگر از اون دسته از آدمایی هستید که به شبهه می افتند و ذهنشون درگیر میشه این کتاب رو نخونند 0 7