یادداشتهای سیده فاطمه مطهری (334) سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 آنچه زنان و مردان نمی دانند: حقایقی درباره ی برقراری ارتباط با جنس مخالف آلن پیز 3.5 1 من اون کتاب معروف آنچه زنان درباره مردان باید بدانند و مردان مریخی زنان ونوسی رو نخوندم. اینو خوندم. به نظرم کتاب خوبی بود. 0 5 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 همت به روایت همسر شهید جلد 2 حبیبه جعفریان 4.1 12 تمام مجموعه نیمه پنهان ماه توصیه میشه خوندنش. مخصوصا برای خانمها 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 گربه من نازنازیه همه ش به فکر بازیه کیانوش لطیفی 4.4 4 هرکدوم از این گربه ها، مال یکی از خواهرها بود! یادش بخیر روحت شاد منوچهر احترامی 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 حسنی نگو یه دسته گل منوچهر احترامی 4.5 7 بعد از سالها، چند روز پیش خریدم و دوباره خوندمش :) 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 طوفان دیگری در راه است سیدمهدی شجاعی 3.6 38 میتونست رمان قوی تری باشه 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 کلثوم ننه محمدبن حسین آقاجمال خوانساری 3.6 6 این کتاب، برای من که رشته تحصیلی ام فقه و حقوق بوده، خیلی جالب بود. که یک عالم دین در آن زمان، چطور خرافات و بدعتهایی که وارد دین شده و بعضی ها به اسم دین و احکام اجراش میکنن، توی یک کتاب میخره کرده و به طنز کشیده. شاید بعضی ها فکر کنن این کتاب بد یا مستهجنی ه، ولی اینطور نیست و نقد و تمسخر بدعتهای وارد دین و فقه شده است. 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 کلاغ هابیل و قابیل احمد بهجت 2.0 1 سری کتابهای احسن القصص که احمد بهجت نویسنده مصری نوشته، کتابهای خوبی هستن برای اشنایی خلاصه دار بچه ها با حیواناتی که در قران و داستانهای قرانی نقش ویژه ای داستن. مثل کلاغ در داستان هابیل و قابیل. شتر در داستان صالح، نهنگ در داستان یونس این سری رو تو ایران کتابهای قاصدک نشر ذکر چاپ کرده یه نکته ای که برام جالب بود عنوان کتاب در عربی و. فارسی بود. نسخه عربی قابیل و هابیل آورده شده و نسخه ترجمه فارسی هابیل و قابیل 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 ه دو چشم قاسم صرافان 2.6 2 از اقای صرافان شعر آیینی خونده بودم فقط. این کتاب شعرهای عاشقانه! شونه. دوسال پیش خریدم و خوندم و خوب بودن. مخصوصا یه شعری که زندگیشون و ازدواج و بچه دار شدنشون رو تعریف کرده بودن تو ذهنم مونده 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 Calvin Can't Fly: The Story of a Bookworm Birdie Jennifer Berne 3.0 2 برای تشویق بچه ها به کتابخوان! شدن بود و اینکه چقدر مطالب اموزنده از تو کتابها میتونن یاد بگیرن و به بقیه کمک کنن با اموخته هاشون ولی سار کوچولوی قصه، که خیلی کتابخون بود، به جای یادگرفتن مسائل اصلی زندگیش، همش کتاب میخوند. پرواز کردن یاد نگرفت و فقط کتاب خوند. وقتی فصل مهاجرتشون شد، همه پرواز کردن ولی اون فقط بلد بود مهاجرت چیه، نمیتونست پرواز کنه به نظرم هم بچه هارو تشویق به کتابخونی میکرد، هم میخواست بگه همه چیز متعادل باشه تو زندگیتون 0 4 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 صحیفه سجادیه علی بن الحسین(ع) 5.0 16 بهترین ترجمه صحیفه، به نظرم ترجمه موسوی گرمارودی ه 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 حسنی ما یه بره داشت منوچهر احترامی 4.7 5 کتابای دیگه اقای احترامی مال خواهرهام بود، این کتاب مال من! بخاطر همین بیشترتر دوستش داشتم و دارم 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 شبیخون به خفاش محمد ستاری وفایی 3.5 6 متاسفانه سی چهل صفحه اخر کتاب، ده صفحه ای وسطش چاپ نشده بود. فروشنده پس گرفت ازم و چاپ جدید هم نداشت که دوباره بخرم، برای همین نفهمیدم اخرش چی شد. البته اخرش کاملا قابل حدس ه و تاریخ برامون گفته. ولی، خوندش از قلم خوب سردار وفایی عزیز رو از دست دادم 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 دیوان امام جلیل رسولی 4.2 6 راهنمایی که بودم، عاشق دیوان امام بودم. حفظ میکردم شعرهاشونو، با خط نستعلیق مینوشتم ... یه شعری بود درباره عروسشون که میگفتن "فاطی که فنون فلسفه میخواند، از فلسفه فا ها سین میداند" تو ذهنم مونده! 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 خداحافظ راکون پیر کلر ژوبرت 4.4 36 خداحافظ راکون پیر، علاوه بر قصهگویی در رابطه با موضوع مرگ، جهان آخرت را برای کودک با یک مثال زیبا، جائی بسیار بهتر و زیباتر از این دنیا معرفی میکند و با بیانی کودکانه، معمای دیگر نبودنِ بعضی از اعضای خانواده مثل پدربزرگ یا مادربزرگ را برای کودک حل میکند و کودک این موضوع را میفهمد که بعد از مردن و مرگ، آن شخص نابود نمیشود بلکه در جهانی دیگر وجود دارد. 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 دیگر اسمت را عوض نکن مجید قیصری 3.1 7 انتهای داستان را دوستتر داشتم، پایانی که بازگذاشته شده تا خواننده خودش برای شخصیت فوادصابر تصمیم بگیرد وآدم خوبه داستان بسازتش یا نه. و من هنوز نتوانستهام برای فوادم تصمیمی بگیرم. 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 گریه های امپراتور فاضل نظری 4.3 66 انسان نماینده خداست بر زمین 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 http://www.vaadi.ir/archive/3502 اینجا درباره اش نوشتم 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 خاله بازی بلقیس سلیمانی 3.1 5 نثر خوبی داشت که من رو با خودش کشوند و چهار ساعته تمومش کردم. ولى از داستانش راضى نبودم، در واقع آخر داستان. دو راوی داشتنش رو دوست داشتم. 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 تمساح غول پیکر رولد دال 3.7 6 واقعا بعضی از کتابهای دال رو که میخونم، شک میکنم این کتابو خودش نوشته یا الکی اسمشو زدن به عنوان نویسنده! بعد خوندن یه ربعه این کتاب، قیمتشو نگاه کردم و گفتم حیف پنج و پنصدی که براش دادم! 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 دایره المعارف اسلام برای کودکان غلامرضا حیدری ابهری 5.0 1 یه دائره المعارف جمع و جور و جالب برای بچه ها تا با مفاهیم اسلامی آشنا بشن با تصویرگریهای خوب خانم عباسی 0 0