معرفی کتاب Matilda اثر Roald Dahl Matilda Roald Dahl و 1 نفر دیگر 4.3 32 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 39 خواهم خواند 3 ناشر جنگل شابک 0000000113554 تعداد صفحات 200 تاریخ انتشار 1396/12/22 توضیحات کتاب Matilda، نویسنده Roald Dahl. یادداشتها محبوبترین جدیدترین مهدی 1401/3/5 من از «کتاب گویا»ی «رادیو تهران» دریافت کردمو شنیدمش: http://radiotehran.ir/boxesview.php?ID=97 شنیدنی هم بود. به یادِ کارتونها و قصههای دورۀ کودکی و نوجوونی، باهاش حال کردم. با اینکه دیروز خیلی خسته بودم، ولی شب، برگشتنی، توی راه، قسمتِ آخرشو گوش دادمو حال کردم. جوری سرحال شدم که وقتی خونه رسیدم همسرم با تعجب گفت: امروز خسته نیستی؟ و من توضیح دادم: خستهم؛ ولی این قصه جوری مزه داد که یادِ دورۀ کودکی و نوجوونیم افتادم. البته برخلافِ موسیقی ِ «دختر پرتقال»، از موسیقی ِ این کتاب خوشم نیومد؛ ولی اجراش خوب و شنیدنی بود. از جمله کتابهایییه که به نوجوونا هدیه خواهم داد. 0 1 رعنا حشمتی 1401/12/14 لذت بردم از اینکه تونستم نسبتاً راحت بخونمش و دیکشنری نگاه نکنم و کم و بیش بفهمم. :)) هرچقدر بیشتر پیش میرفت سریعتر میشدم و بیشتر کیف میکردم. 0 13