یادداشتهای just a reader (39) just a reader 3 روز پیش تاج نفرین شده کاترین وبر 4.4 96 واقعا عالی بود. این جلد خیلی بهتر و گسترده تر از جلد اول بود هیجانش بالا بود؛ هرچند آخرای کتاب (اوج داستان) کمی از دستم در میرفت ولی درنهایت راضیم. درود به کاترین های عزیز نکته ای که هست اینه که کتاب به دو بخش تقسیم میشه [از زبان رز و رن] و به همین دلیل همزمان دو داستان و ماجراجویی متفاوت رو تجربه میکنید و به هیچ عنوان کسل کننده نیست. خودم عاشق گورا و مردمش شدم و امیدوارم تو جلد سوم هم به گورا پرداخته شه و همچنین پادشاهی سانکیسد اوناگ استارکرست... و سوال اینجاست که تور یا آلاریک؟!😭 و خب این خیلی سخته ولی آلاریک 🛐 66 48 just a reader 1404/6/11 سایه های میان ما تریشیا لونسلر 3.9 82 کتاب جالبی بود خوشم اومد. شخصیت هارو دوست داشتم روند داستانی هم خیلی عالی نبود ولی بازم ارزش خوندن داشت چیزی که غافلگیرم کرد پایانش بود، درواقع انتظار خیلی بیشتر از این رو داشتم و فکر میکردم حداقل یکی شون بمیره یا حداقل یه غافلگیری درست حسابی داشته باشه. ولی برخلاف تصورم مثل داستان پرنسس های دیزنی کاملا خوش و خرم تموم شد و اینکه آخرش خیلی تند پیش رفت. ولی بازم دوسش دارم. 8 52 just a reader 1404/6/9 همنام جلد 2 آدرین یانگ 4.2 19 با مجموعه همنام وارد یه دنیای فانتزی و قشنگ و البته متفاوت میشیم. بوی دریا، صدای موج ها، درخشش جواهرها و بازتاب نور آفتاب روی آب های کم عمق؛ همهی اینها به طوری واقعی بودن که امکان نداشت خودت رو روی مریگولد و جزوی از خدمه نبینی. تو جلد دوم بیشتر سینت رو شناختم و واقعا شخصیت خیلی دلپذیری داره، کسی که حاضر شد حتی تو چشم دخترش نقش آدم بده رو بازی کنه و چیزی نگه درحالیکه عاشق دخترشه و فقط به خاطر دخترش همه این کارها رو انجام میده و حتی حاضره تمام زندگیش-تجارتش-رو برای دخترش کنار بذاره واقعا تحسین برانگیزه خیلی مشتاقم بیشتر از داستان سینت و ایزولدا بدونم و باید منتظر جلدهای بعدی بمونم. درکل با تمام زیبایی های جلد اول، جلد دوم چند برابر جذاب تر و داستان گسترده تر بود. و برای همهی اینها نویسنده یقینا لایق تحسین و ستایش هست. 2 48 just a reader 1404/6/2 شعله ورم کن جلد 3 طاهره مافی 4.5 50 عالی بود. جولیت، آرون, کنجی عالییی بودن از اینکه جولیت حاضر شد بجنگه و ترس هاشو کنار بزنه واقعا خوشحال شدم. پایانش هم درخور بود. انتظار برای جلد بعدی... 3 58 just a reader 1404/6/2 دختران کطولحو جمعی از نویسندگان 4.5 1 کتاب جالب و متفاوتی بود که از تعدادی داستان کوتاه تشکیل شده. و به کسانی که به ادبیات وحشت علاقه دارن پیشنهاد میشه. بین اینهمه کتاب کلیشهای یه کتاب متفاوت و باحال؟! چرا که نه 0 13 just a reader 1404/5/30 کشفم کن طاهره مافی 4.3 80 وقتی خردم کن و ویرانم کن رو خوندم هیچ دلیلی برای اینقدر محبوبیت این مجموعه نمیدیدم. ولی از این جلد تاحدودی علاقه مند شدم(به لطف آرون وارنر عزیز😂✨️) و کشفم کن و شعله ورم کن به نظرم خیلی قوی تر و پخته تر شده بودن نسبت به جلد های اول داستان پردازی نویسنده قشنگه و قابل ستایش ولی بازم جای کار داره. [جولیت و آرون😭✨️] 0 57 just a reader 1404/5/28 دانشنامه مصور نجوم کریستن لیپنکات 5.0 1 خیلی کتاب جالبیه تصویر های زیبا و طراحی خیلی قشنگی داره و همچنین مطالب خیلی مفید و کتابی عالی برای دوستداران نجوم 0 47 just a reader 1404/5/25 فابل جلد 1 آدرین یانگ 4.2 138 خیلی کتاب جالبی بود. فضای متفاوت و دلنشینی داره و خواننده رو وارد دنیای جدیدی میکنه. هیجان انگیز و لذت بخش بود و کاملا ارزش خوندن داره. 0 55 just a reader 1404/5/18 گامبی نهایی 4.4 19 این مجموعه حرف نداره. خیلی پر هیجان و جذاب بود. وقتی تموم شد واقعا دلم گرفت چون با این مجموعه زندگی کردم. شخصیت پردازی عالی بود. فقط وارث گفتنای جیمی:) تنها کاری که میتونم بکنم انتظار کشیدن برای ترجمهی جلد های بعدیه... 5 51 just a reader 1404/5/18 نشان آتنا ریک ریوردان 4.4 4 به عنوان کسی که با نوشته های ریک ریوردان زندگی کردم و عاشق اساطیر روم و یونان شدم، میدونم که هیچوقت قرار نیست فراموششون کنم. داستان های به شدت جذاب و قشنگ و همچنین بسیار هیجان انگیزی که میتونه بخشی از بهترین خاطرات نوجوانی هرکسی باشه. 0 38 just a reader 1404/5/15 روزها در کتاب فروشی موریساکی ساتوشی یاگی ساوا 3.7 77 خیلی کتاب عمیقی نبود و باعث شد منی که هفته ای حدود دو یا سه کتاب میخونم، خوندن این کتاب بیشتر از یک ماه برام طول بکشه و اصلا علاقه ای نداشتم برم سراغش ولی اینکه شخصیت اصلی که فردی شکست خورده و تاحدودی افسرده بود، با پناه بردن به کتاب ها در کتابفروشی دست دوم و زندگی کردن در اتاقی که سرشار از کتاب بود، تونست دوباره خودش رو پیدا کنه و به زندگیش برگرده واقعا قشنگ بود. 0 45 just a reader 1404/5/15 ویرانم کن طاهره مافی 4.0 47 این جلد فرعی نشون داد شیوه ای که به داستان نگاه میکنیم یا کسی که داستان رو نقل میکنه خیلی تاثیر گذاره. در جلد اول، اکثر خواننده ها ناخودآگاه (طبق خواستهی نویسنده) از شخصیت آرون وارنر خوششون نمیاد و شاید برخی ها متنفر میشن. اما در این جلد با شناختن آرون وارنر و شنیدن داستان از زبان این شخصیت نظرمون تغییر میکنه. 0 28 just a reader 1404/5/15 گامبی نهایی جنیفرلین بارنز 4.5 57 این مجموعه واقعا فوقالعاده س طرز پیچش داستان و معماها عالیه. از معدود کتابهاییه که خواننده فقط نمیخونه، بلکه حس میکنه موقع هایی که همه تو کتابخونه گرد دور همن تا سرنخ های جدید و معماها رو حل کنن، یجایی بینشون وایساده. پوزخند های جیمسون، جدی بودن گریسون، پرانرژی بودن زندر، کلاه کابویی نش، مهربونی لیبی و آیوری... 16 57 just a reader 1404/5/14 مغازه خودکشی ژان تولی 3.4 613 یادمون باشه قرار نیست همیشه چیزی که الان هستیم بمونیم. همه جا تغییر هست، درباره همهچی! حتی انسانها؛ درحالیکه خیلیها معتقدن ذات انسانها تغییر نمیکنه. و همین باعث میشه خیلیا از تغییر ناامید بشن و براش تلاش نکنن. اما وجود تاریک ترین افراد هم میتونه پراز نور و روشنایی بشه. به راحتی، جوری که خودش هم متوجه نمیشه؛ اما یروز میبینه دیگه آدم سابق نیست و دقیقا به همون چیزی تبدیل شده که فکرشم نمیکرد. 0 34 just a reader 1404/5/13 خردم کن طاهره مافی 4.0 176 کتاب خوبیه ولی نه درحد محبوبیت و تعریف هایی که ازش میشه. ذهن نویسنده خیلی خلاقه و مشخصا سرشار از پیچش ولی جای کار داره. این جلد اوله شاید بقیه جلد ها بهتر باشن، امیدوارم که باشن. روند داستان خیلی کنده به چیزهایی که باید پرداخته نشده و به جاش به خیلی چیزهای غیرضروری بیشتر اهمیت داده شده. 0 29 just a reader 1404/5/13 تاج دوقلوها کاترین وبر 3.9 194 میشه گفت یکی از بهترین فانتزی هاست. تفاوت بین دو خواهر که هرکدوم به شیوهی متفاوتی بزرگ شده بودن اما در نهایت هردو به خوبی تونستن در کنار هم از مردم و قلمرو شون محافظت کنن و متحد باشن. 0 43 just a reader 1404/5/11 ارثیه هاثورن جنیفر لین بارنز 4.4 75 مجموعه بازی های میراث به طرز عجیبی سرگرم کننده هستن. امکان نداره حین خوندن نوشته های خانم لین بارنز دچار ریدینگ اسلامپ بشین چون وادارتون میکنه تموم مدت پاش بشینین! جلد دوم هم خیلی خوب بود ولی به جلد اول نمیرسه. جلد اول واقعا خیلی هیجان انگیز تر از جلد های بعدیشه. 0 39 just a reader 1404/5/6 بازی های میراث جنیفر لین بارنز 4.2 194 کتاب به شدت میخکوب کننده ای بود. به طوری که تو دو روز تمومش کردم و وقتی می خوندمش دست کشیدن ازش محال بود. شخصیت پردازی های فوق العاده و معما هایی که باعث می شد تا صفحه آخر درحال حدس زدن باشم! 0 50 just a reader 1404/5/4 جودی ملکه می شود جلد 13 مگان مک دونالد 4.6 16 مطمئنا جودی دمدمی بخشی از کودکی یک فرد کتاب خوانه و جزو اولین کتابهایی که باعث علاقه مندی مون به کتاب و کتابخوانی شدن. 5 23 just a reader 1404/5/4 جودی دکتر می شود! جلد 5 مگان مک دونالد 4.5 11 اولین کتابی که ۹ سالگی از کتابخونه گرفتم. و شد شروع کتاب خوندنم و علاقهی شدید و حس سیری ناپذیرم نسبت به خوندن کتاب ها. 2 52