یادداشتهای سیدسجاد (14) سیدسجاد 1403/8/8 شهربانو محمدحسن شهسواری 2.9 5 یه عاشقانه شریف 0 0 سیدسجاد 1403/7/16 تاکسی سواری (مجموعه داستان) سروش صحت 3.3 28 کتاب از یه جایی به بعد تکراری میشه 0 0 سیدسجاد 1403/3/29 سلام بچه ها: تاریخ شفاهی شکل گیری و گسترش مجله سلام بچه ها منیره زین العابدینی 3.5 1 سلام بچهها را دوران نوجوانی میخریدم روایت شکل گیری و استمرار و بالندگی مجله از زبان تحریریه ان پس از سالها برایم خاطره انگیز بود. 0 0 سیدسجاد 1403/1/10 سنگ اقبال مجید قیصری 2.8 2 کتاب در یک فضای واقعی شروع میشه در یک فضای استعاری ادامه پیدا میکنه و پایان بندی کتاب در فضای اساطیری هس و درنهایت در سیرک خاتمه مییابد کتابی متفاوت از سایر اثار قیصری است. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 1 4 سیدسجاد 1403/1/6 کربلا مبارزه با پوچی ها اصغر طاهرزاده 4.4 2 کربلا مبارزه با پوچیها نگاه من را به واقعه عاشورا را واقعی تر کرد. درس های کربلا را برای امروز ملموس تر کرد 0 2 سیدسجاد 1403/1/5 موش موشی و پیش پیشی اسدالله شعبانی 0.0 1 ایده عروسک همراه کتاب بامزه بود. و این امکان را میداد که راحت تر روند داستان را تغییر دهیم و داستان های متعدد و متنوعی بسازیم 0 3 سیدسجاد 1403/1/4 خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 59 کتاب با نثر روان و داستانی به مستند نگاری تلاش های اولیه برای تاسیس ورسیدن به توان موشکی پرداخته است. در این میان بی توجه به زندگی شخصی و عاطفی طهرانی مقدم نبوده است. در مجموع کتاب خوشخوانی است که به روایت روزهای سخت جنگ تحمیلی و تاریخ معاصر ایران پرداخته و راوی مجاهدت برای دفاع از دین و سرزمین در برایر دشمنی است که از سوی قدرت های شرق و غرب مورد حمایت بوده است. 0 0 سیدسجاد 1402/10/11 حاج آخوند سیدعطاء الله مهاجرانی 3.9 29 نسخه صوتی کتاب را با خوانش اقای مهاجرانی میشنوم. فارغ از آنکه نسخه حاج اخوند برای شرایط سیاسی اجتماعی امروز چقدر راهگشا است و چقدر چنین شخصیت هایی در دوران ما میتوانن به عنوان الگوی روحانیت معرفی شوند. اما عجیب حاج اخوند برایم مث درویش مصطفای من اوست.سر بزنگاه دست میگیرد 0 0 سیدسجاد 1402/3/15 فرزندان ایرانیم داود امیریان 4.3 14 چقدر با نثر امیریان خنده ام/خندیدهایم 0 1 سیدسجاد 1402/3/15 مرد رویاها سیدمهدی شجاعی 4.4 27 کتاب نیمه تمام مانده است هر بار که کسی دستم دیده است به امانت رفته است 0 0 سیدسجاد 1402/3/15 کیمیاگر رضا مصطفوی 4.2 27 به شدت شعاری و گل درشت 0 0 سیدسجاد 1402/3/15 نام من ریچل کوری است کترین واینر 4.0 4 نمیدونم چرا اسم کتاب نمایشنامه است، هرچند کتاب به روایت اول شخص و به عبارت بهتر مونولوگ است. ولی به نظرم درترجمه میشد این عنوان نمایشنامه را از روی جلد حذف کرد. تا مخاطب عام بدون ترس از اینکه با اثری روشنفکری روبه رو است به سراغش میرفت. 0 11 سیدسجاد 1402/3/15 رساله درباره ی نادر فارابی مصطفی مستور 3.3 10 پایان یک نویسنده ی خوب :( 0 0 سیدسجاد 1402/3/15 پسران دوزخ: فرزندان قابیل مجید پورولی 3.2 6 اولین رمان با محوریت داعش همین تکمیل: اهل سنت، داعش نیستند و شیعه صرفا شیعه انگلیسی نیست تفکیکی که نویسنده ظاهرا قایل به آن نیست 0 1