یادداشتهای جواد یاراحمدی (15) جواد یاراحمدی 1402/4/9 کافه داش آقا سعید تشکری 3.9 3 چی بگم والا، بدک نبود. 0 5 جواد یاراحمدی 1402/3/26 نیم دانگ پیونگ یانگ رضا امیرخانی 3.9 168 سلام به دوستان . اگر میشود به بنده کمک کنید. 💪 الان به صفحه ۱۰۴ این کتاب رسیده ام و دارم به سختی جلو میرم. 😢 دلیلش چی میتواند باشد : ۱- کتاب خوش خوان و جذابی نیست. ۲- مشکل از شماست که عجله دارید، جلوتر خیلی قشنگ تر میشود. ۳- چون قبلش جانستان کابلستان را خوانده اید این کتاب به چشم نمیاد. ۴- گزینه یک و سه . 3 4 جواد یاراحمدی 1402/3/18 قاره سبز 3.9 12 کتاب خیلی شیرین و دلپذیری بود. به معنای کلمه ازش استفاده کردم. و خوشحالم کتابی به جز خاطرات سفیر از آخر پیدا کردم که به دوستان پیشنهاد خواندن آن را بدهم. این کتاب به نظرم دو تا ملاحظه دارد که به عنوان عیب آن مطرح نمیشود، چون حقیقتا نویسنده در محیطی متفاوت با محیطی که ما رشد پیدا کردهایم، تربیت پیدا کرده است. ۱- کم رنگ بودن فضایی به نام خانواده ۲- تاکید و توصیه فراوان به خانم ها جهت کسب مهارت های متنوع و گوناگون و حتی ناهمگون مخصوصا در فضای بیرون از خانه خواندن این کتاب برای خانمهای مذهبی خیلی مناسب نیست، چون ممکن هست دچار سوتفاهم بشوند که اگر این راه و روش موفقیت است پس این مسیری که ما داریم زندگی میکنیم چی هست !! 😉 ولی خواندن این کتاب را به دختر خانم های بالای ۱۸ سال غیرمذهبی شدیدا پیشنهاد میکنم و حقیقتا هم نبود همچنین کتاب مستدل عقلی و تجربی به شدت احساس میشد. قسمت قابل توجه داستانهایی که در این کتاب مطرح شده است از هزاران منبری که امثال ما میروند قطعا مفیدتر و موثرتر میباشد. 0 8 جواد یاراحمدی 1402/3/16 پرواز پای دماوند: برگ هایی از تاریخ شفاهی زندگی شهید دانشمند دکتر محسن فخری زاده محمدحسین علی جان زاده روشن 3.9 10 شهید فخری زاده، شهید عجیب غریبی بوده است و مدت ها زمان خواهد برد تا گوشه ای از ابعاد وجودی ایشان مشخص بشود. به دوستان هم پیشنهاد میکنم از خواندن این کتاب درباره شهید فخری زاده غافل نشوند. بسیار کتاب های ویژهای هستند و به نظر حقیر در مورد شهدا علم و فناوری جز بهترین کتاب هایی هست که تاکنون نوشته شده است. 0 10 جواد یاراحمدی 1402/3/16 شنبه آرام؟ محمد مهدی بهداروند 4.3 25 بهترین کتابی بود که تاکنون از شهدای علم و فناوری خونده بودم. 0 6 جواد یاراحمدی 1402/3/16 نیمه دیگرم محسن عباسی ولدی 4.5 19 زوج ها حتما بخوانند. کوتاه، شیرین و آموزنده با کلی مثالهای کاربردی 1 8 جواد یاراحمدی 1402/3/16 دکل 4.4 22 برای مربیان خیلی خوب است ولی برای یک فرد عادی حوصله سر بر و بی کشش هست 0 5 جواد یاراحمدی 1402/3/15 مگر چشم تو دریاست!: مرحوم حجت الاسلام و المسلمین جنیدی و شهیدان محمد، عبدالحمید، نصرالله و رضا جنیدی به رویات همسر و مادری مجاهد جواد کلاته عربی 3.6 5 جالب بود، یعنی خاص بود. همه چیزش. هم خود داستان، هم نوع روایتگری و هم قلم نویسنده. دوستش داشتم 0 3 جواد یاراحمدی 1402/3/15 تاوان عاشقی محمدعلی جعفری 4.0 81 چه عجب، از آخر یک کتاب جذاب درباره فلسطین خوندیم 👍 0 6 جواد یاراحمدی 1402/3/15 پاییز آمد؛ خاطرات فخرالسادات موسوی همسر شهید احمد یوسفی گلستان جعفریان 0.0 77 جز بهترین کتاب های دوران دفاع مقدس. رمانی جذاب و خودش خوان، یک عاشقانه کاربردی 0 6 جواد یاراحمدی 1402/3/15 گاه ناچیزی مرگ: رمان درباره زندگانی محیی الدین ابن عربی محمدحسن علوان 3.9 39 یک سومش را بیشتر نتونستم بخونم. چون حقیقتا تصویری که از محی الدین ابن عربی این کتاب ارائه میداد با اون چیزی که بزرگان ما میگویند مغایرت زیادی داشت. برای همین نخواستم خراب تر بشود. گذاشتمش کنار برداشت من از چهره ای که این کتاب از ایشان ترسیم کرده است یک چهره کاریکاتوری بود. در حالیکه این شخصیت در بین بزرگان ما چهره ای اسطورهای دارد. 0 5 جواد یاراحمدی 1402/3/15 خانه ای برای همه صدیقه هنرور 4.9 12 بهترین کتاب تربیتی؛ تربیت کودک، نوجوان، جوان، همسر، فرزند. واقعا کتاب خوب و عالی هست. امیدارم همه این کتاب را بخوانند. و من را هم دعا کنند که همچین کتابی را بهشون پیشنهاد دادم ☺️☺️ 0 8 جواد یاراحمدی 1402/3/15 روزهای بی آینه: خاطرات منیژه لشکری، همسر آزاده خلبان، حسین لشکری گلستان جعفریان 4.1 60 بعد از اینکه کتاب پاييز آمد را خوندم و خیلی هم ازش تعریف کردم (البته همچنان اعتقاد دارم یکی از سه کتاب برتری هست که تا کنون درباره خاطرات زمان جنگ تحمیلی خواندهام همین کتاب بوده است)، یک عزیزی پیشنهاد خواندن کتاب روزهای بی آینه را داد. این کتاب هم نوشته خانم گلستان جعفریان بود، و حقیقتا از خواندن آن لذت بردم. داستانی منحصر به فرد و پر کشش البته به نظرم این کتاب را به دست هر فردی نمیشه داد تا بخواند، یعنی ملاحظاتی را باید در نظر بگیریم. 0 5 جواد یاراحمدی 1402/3/15 آقای سالاری و دخترانش مجید اسطیری 3.0 14 نیمه اول کتاب استثنایی عالی، نیمه دوم کتاب استثنایی داغون. اینقدر توی پرم خورد که نگو !!! 0 8 جواد یاراحمدی 1402/3/15 آیشمن در اورشلیم: گزارشی دربارهٔ ابتذال بشر هانا آرنت 3.7 26 این کتاب را امروز گذاشتمش کنار. یعنی حدود یک سومش را خوندم، ولی دیدم با اینکه اولش نویسنده خیلی سعی میکنه روایت صادقانه ارائه بدهد ولی در پشت صحنه مدام در حال فضا سازی و تایید گزاره ای به نام کشتارهای گسترده یهودها در مقاطع مختلف است. 0 3