یادداشتهای زهرا اکرمی (7) زهرا اکرمی 7 روز پیش ازبه رضا امیرخانی 3.7 69 بسیار از شنیدن این کتاب لذت بردم. (نسخه صوتی را از طاقچه گوش کردم.) روایت داستان از طریق نامهنگاری پیش میرود و پایانی شیرین دارد. رشادت و ایثار در داستان بهزیبایی به تصویر کشیده شده است. 0 6 زهرا اکرمی 1404/2/20 فال خون داوود غفارزادگان 3.5 9 با روایت خاص و متفاوت خود، تجربهای تازه ای رو در این ژانر ارائه میکند 1 7 زهرا اکرمی 1404/2/20 پیش از آن که قهوه سرد شود ۲ توشیکازو کاواگوچی 3.6 79 این کتاب فضایی احساسی و منحصربهفردی داره و مهمترین نکتهی آن این است که هیچ اتفاقی در گذشته قابل تغییر نیست. این باعت میشود خواننده با واقعیتهای تغییرناپذیر روبهرو شود و به پذیرش سرنوشت فکر کند. حین خواندن این کتاب، مدام به یاد سریال پنجمین خورشید میافتادم بنظرم هر دو ،مفهومی مشابه از زمان و اجتنابناپذیری اتفاقات را در خود دارند. 2 10 زهرا اکرمی 1404/1/18 من نوکر بابا نیستم! احمد اکبرپور 3.1 12 داستان بدون هیچ جذابیتی و پیامی بود 1 10 زهرا اکرمی 1404/1/15 سد نصرالدین: تهران نوشته های یک بچه طهرون علی خیام 3.5 3 روایت روان و شیرین از دهه ۴۰, ۵۰ که با خوندنش متوجه گذر زمان نشدم. 0 4 زهرا اکرمی 1404/1/14 کتاب رسول ترک: روایت زندگی دادخواه تبریزی فاطمه طهرانی 3.9 5 و مسیر حُر در تمام تاریخ ادامه خواهد داشت 0 3 زهرا اکرمی 1404/1/8 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 365 عشق در شب های روشن فکر میکنم از دلایل ماندگاری این اثر عشق میان راوی و ناستنکا باشد عشقی که ترکیبی از امید و دلشکستگی است. 0 4