خون انار گردن پاییز است ... عمومیادبیاتشعرشعر ایران خون انار گردن پاییز است ... مژده لواسانی 2.9 11 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 26 خواهم خواند 2 ناشر کتاب نیستان شابک 9789643378851 تعداد صفحات 120 تاریخ انتشار 1399/11/27 توضیحات کتاب خون انار گردن پاییز است ...، شاعر مژده لواسانی. ادبیات معاصر شعر نو ادبیات ایران شعر ایرانی بریدۀ کتابهای مرتبط به خون انار گردن پاییز است ... قاف خون انار گردن پاییز است ... مژده لواسانی 2.9 4 صفحۀ 1 2 7 قاف خون انار گردن پاییز است ... مژده لواسانی 2.9 4 صفحۀ 1 0 1 نسرین رهائی خون انار گردن پاییز است ... مژده لواسانی 2.9 4 صفحۀ 39 گاهی باید فقط مجسمه بود ندید نشنُفت فقط سکوت کرد..... خدا به جای تو می بیند می شنود و..... گاهی باید مجسمه بود 0 0 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مغربی 1402/3/13 ماه من، قلب پاییز است. همین است که با همه ی قلبم دچار پاییزم! بهانه اند همه ی روزها، ماه ها و فصل ها اصل باران است که نمیبارد بر دلتنگی هایم 0 0 قاف 1403/4/18 زیبا و از دل برآمده بود. 0 1 مهردادعیوضی 1401/1/20 خون انار گردن پاییز بهترین و زیباترین تفسیر این کتاب است، شاعر چه خوب از دل هر عاشقی سخن گفت، وزن ها، آهنگ ها در شعر بخوبی حس شاعرانه شاعر را منتقل میکند. قلم شاعر بسیار زیباست بنظرم سرودن این شعر هایه زیبا برگرفت ازذهن پر مفهوم و عاشقانه شاعر است. خوشحال این کتاب را از دستان مبارک مجری و شاعر توانمنده کشورم سرکار خانم مژده لواسانی گرفتم. واقعا افتخار بزرگی هست. داشتن این کتاب در قفسه کتابخانه ام. ان شاء الله، شاعر عزیزهمیشه موفق و سربلند باشد. 0 1 معصومه فراهانی 1401/9/20 بیش از حد عادی بود! عادی عادی! انگار خانم مجری یادداشت های گوشی اش را جمع کرده بود و فرستاده بود برای ناشر! قطعا در یادداشت های تلفن همراه خودمون نوشته های از این بهتر هم پیدا میشود! هیچ کشف خاص و نگاه خلاقانه ای هم نداشت.. در گوشی بگم که من فکر میکنم به اعتبار شهرت خانم مجری چاپ شده بود! 0 1