یادداشتهای Mahfam Hasani (10) Mahfam Hasani 1403/11/2 بازمانده روز کازوئو ایشی گورو 3.8 50 من این کتاب رو به زبان اصلی خوندم و طنز تلخشو تو قلم ایشی گورو به وضوح دیدم که یکی از نکات جالب کتاب بود. ولی در کل زیتم آرومی داره و کتابی نیستش که بخوام به کسی پیشنهاد بدم چون به احتمال خیلی زیاد ممکنه حوصله سر بر باشه. من از یک بوکتوبری شنیده بودم که این کتاب دارای راوی غیرقابل اعتماده و تا آخر به این امید خوندم که تهش یه اتفاق خاصی بخواد بیفته ولی متاسفانه راوی غیر قابل اعتماد نبود و اون اطلاعات غلط بودن. همین امید باعث شد بتونم تا آخر بخونمش ولی نمره من۳ از ۵ هستش اونم به خاطر آرایه های زیبای انگلیسیش. 0 3 Mahfam Hasani 1403/11/2 The remains of the day kazuo Ishiguro 3.3 1 من این کتاب رو به زبان اصلی خوندم و طنز تلخشو تو قلم ایشی گورو به وضوح دیدم که یکی از نکات جالب کتاب بود. ولی در کل زیتم آرومی داره و کتابی نیستش که بخوام به کسی پیشنهاد بدم چون به احتمال خیلی زیاد ممکنه حوصله سر بر باشه. من از یک بوکتوبری شنیده بودم که این کتاب دارای راوی غیرقابل اعتماده و تا آخر به این امید خوندم که تهش یه اتفاق خاصی بخواد بیفته ولی متاسفانه راوی غیر قابل اعتماد نبود و اون اطلاعات غلط بودن. همین امید باعث شد بتونم تا آخر بخونمش ولی نمره من۳ از ۵ هستش اونم به خاطر آرایه های زیبای انگلیسیش. 0 3 Mahfam Hasani 1403/10/23 استامبولی: نوشته ها و عکس های سفر به استانبول منصور ضابطیان 3.9 59 من استانبول زندگی می کنم و بنظرم واقعا همه چی رو خیلی خوب و جامع و درست نشون داده بود. انقد متن روونی داشت که من در یک نشست تمومش کردم. 0 2 Mahfam Hasani 1403/10/18 1984 جورج اورول 4.2 179 جالب بود و پر از جمله های با معنی که همش مجبور شدم زیرشون رو خط بکشم. 0 3 Mahfam Hasani 1403/10/16 همخونه مریم ریاحی 2.9 19 خیلی دوسش داشتم. شاید الان مسخره بیاد ولی مناسب زمان نوجوونی بود و من چندین بار خوندمش. 0 2 Mahfam Hasani 1403/10/16 What I Talk About When I Talk About Running هاروکی موراکامی 3.8 59 خیلی پسندیدم انگلیسیشم روان بود. کتاب انگیزه دهنده و جالبیه راجع به خود هاروکی موراکامی که همزمان یه ورزشکار حرفه ایه. 0 2 Mahfam Hasani 1403/10/16 جان شیفته: جلد اول رومن رولان 4.3 3 باید آدم با حوصله ای باشید برای خواندن این کتاب چون خیلی وارد جزئیات میشه ولی با این وجود رومن رولان با دنیای زنان کاملا آشناس و اینکه چقدر خوب حال و حس خانم ها رو تو این داستان توصیف میکنه مثال زدنیه. شما با یک خانم از اوایل نوجوانی همراهید تا زمانی که به میانسالی میرسه. آرایه های ادبی زیبایی داره کتاب. 0 3 Mahfam Hasani 1403/10/16 کلاس تشریح دکتر تولپ نینا سیگل 3.7 7 واقعی بودن نقاش و نقاشی برام جالب بود و وسوسه م کرد که به آمستردام برم و اثر رو از نزدیک ببینم، داستانی که چاشنی واقعیت شده بودم جذاب بود و تا آخر میکشوندت. قرن هفدهم رو نشون میداد و افکار اون موقع و اینکه فرق خیلی زیادی هم با آدمای اون دوران داشتیم برام جالب بود. 0 3 Mahfam Hasani 1403/10/16 مسخ و درباره مسخ ولادیمیر ناباکوف 3.8 99 خیلی ساده و بدون توضیحات اضافه فکراشو و داستانشو روی کاغذ آورده بود و گیرا ولی عمیق بود. دوتاشونم نابغه ن !! 0 3 Mahfam Hasani 1403/10/16 ربهکا دفنی دوموریه 4.0 8 کتابی اسرارآمیز. شگفت انگیز بودن آخر کتاب رو دوست داشتم، مرموز بودن تا اواخر داستان رو دوست داشتم یه کشش خاصی داره. این جمله رو برای آدم یادآور میشه که با مردگان نمیشود جنگید چون همیشه اونان که برنده ن. فیلم جالبی هم داشت حتما اون نسخه قدیمیشو ببینید و لذت ببرید. 0 2