یادداشتهای مصطفی صفرزاده (16) مصطفی صفرزاده 1403/11/7 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 304 موضوع عالی شخصیت پردازی عالی روایت عالی 0 0 مصطفی صفرزاده 1403/11/7 شاه بی شین محمد کاظم مزینانی 3.6 14 اولین کتابی بود که با زاویه دید دوم شخص خوندم. این زاویه دید باعث درک و همذات پنداری با شخصیت میشه. یعنی نویسنده و انتشارات سوره مهر میخواستن ما با شاه همذات پنداری کنیم؟! 😳😅 0 0 مصطفی صفرزاده 1403/11/7 ناتور دشت جی. دی. سلینجر 3.6 181 زیباست مخصوصا نوع روایتش 0 0 مصطفی صفرزاده 1403/11/7 مسخ فرانتس کافکا 3.8 98 مزخرف رسما روان پریشه.. 0 0 مصطفی صفرزاده 1403/10/23 ظلمت در نیمروز آرتور کستلر 4.3 16 قلم و روایت کتاب فوق العاده ست و به شدت تاثیرگذاره منتهی نباید از حق بگذریم که این کتاب با اهداف سیاسی و برای زدن شوروی و سیستم اطلاعاتی و امنیتیش و با قصد و غرض نوشته شده که به دلیل نگاه نویسنده و طرفداریش از لیبرالیسم بود 0 0 مصطفی صفرزاده 1403/10/20 بینایی ژوزه ساراماگو 3.4 25 خراب کرد.. نباید بعد از کوری اینو مینوشت 0 0 مصطفی صفرزاده 1403/10/20 کوری ژوزه ساراماگو 4.1 165 قلم خاصی نداره ولی ایده بی نظیره.. 0 1 مصطفی صفرزاده 1403/10/20 رعد در آسمان بی ابر: تاریخ شفاهی مبارزه امنیتی با سازمان مجاهدین خلق (1367-1357) محمد محبوبی 4.4 5 باید به این موضوع علاقه داشته باشی تا کتاب رو تا آخر بخونی و الا ممکنه خسته بشی اطلاعات مفید و زیادی میده 0 0 مصطفی صفرزاده 1403/10/20 فانوس کمین: خاطرات جانباز آزاده رسول کریم آبادی رسول کریم آبادی 5.0 1 خیلی مختصر و مفید.. عشق و محبت و معرفت بین رزمنده های ایرانی رو خیلی خوب منتقل میکنه 0 0 مصطفی صفرزاده 1403/10/20 آب هرگز نمی میرد حمید حسام 4.5 34 از بین کتابایی که خوندم هیچ کتابی در حوزه جنگ مثل این کتاب اینقدر من رو با حال و هوای لحظات عملیات و جنگ همراه نکرد.. البته وقتایی که عملیات نیست کسل کنندهس.. 0 0 مصطفی صفرزاده 1403/10/20 ارتداد یامین پور 3.7 173 خوب بود.. پیشنهاد میکنم مخصوصا به انقلابیون ولی انتظار کار خیلی خاص تو حوزه داستان و رمان نداشته باشید 0 1 مصطفی صفرزاده 1403/10/20 لحظه های انقلاب محمود گلابدره ای 4.2 8 کتاب بدی نیست. تا صفحه ۱۰۰ تقریبا باید تحمل کنید بعدش خیلی خوب آدم رو با وقایع روزهای نزدیک انقلاب همراه میکنه و ریتمش خوب میشه. از این نظر شاید تک باشه 0 0 مصطفی صفرزاده 1403/10/20 اجاره نشین خیابان الامین: هشت سال معرکه سوریه با جمال فیض اللهی علیاصغر عزتیپاک 4.1 68 عالی بود.. مختصر و مفید.. کتابی با کمترین حجم و بیشترین اطلاعات در بهترین فرم و با بهترین قلم درمورد روزهای سخت ظهور گروههای تکفیری و داعش در سوریه قطعا پیشنهاد میکنم 0 0 مصطفی صفرزاده 1403/10/20 موصل: روایت هفت مرد از اسارت نفیسه ثبات 4.7 1 عالی بود .. ولی باید دلش رو داشته باشید چون صحنههای شکنجه رو خیلی واقعی تصویر کرده و حسش کاملا منتقل میشه از بین کتابهای مربوط به جنگ که خوندم این کتاب خیلی خاص بود و از بین کتابهای مربوط به اسرا قطعا این بهترین کتابی بود که خوندم 0 0 مصطفی صفرزاده 1403/10/20 عصرهای کریسکان؛ خاطرات امیر سعیدزاده کیانوش گلزارراغب 4.3 70 سبک روایت کتاب خیلی خاص و فوق العاده بود. شخصیت اصلی هم برای سوژه قرار گرفتن بسیار مناسب بود و ظرفیتش به درستی شناسایی شد. همچنان وقایع غرب کشور در سالهای اول انقلاب میتونه جای کار داشته باشه البته 0 0 مصطفی صفرزاده 1403/10/20 ادواردو بهزاد دانشگر 4.2 9 نویسنده برای دادن اطلاعات درمورد شخصیتها هیچ عجلهای نداره. مدل موی شخصیت اصلی در صفحه ۶۰ و فامیلیش در صفحه ۱۱۲ گفته میشه و این عالیه.. البته که شخصیت پردازیش خیلی ممتاز نیست اگرچه نحوه روایت و زاویه دید مبتکرانه این کتاب (تلفیقی از اول شخص و سوم شخص بادو شخصیت اصلی) بسیار جذاب بود ولی شخصیتسازی و شخصیتپردازی دلچسبی نداشت و به همین خاطر ۴ستاره دادم. درنهایت البته بخاطر موضوع هاص این کتاب یعنی شخصیت جذاب شهید ادواردو آنیلی خوندنش رو شدیدا توصیه میکنم. همینطور خوندن سایر آثار در این رابطه و دیدن مستندهای مرتبط 0 2