یادداشتهای ثناااا^^ (11) ثناااا^^ 1404/4/20 در یک جنگل تاریک تاریک سحر بیده 3.7 30 تنها چیزی که میتونم بگم اینکه از شرش راحت شدم😂اصلا کتاب خوبی نبود،کتاب های جنایی باید اون هیجان و ترس رو منتقل کنن این تا اواسط کتاب هیچ هیجانی نداشت و حتی پلات توییست داستان هم قابل حدس بود،در کل اصلا دوستش نداشتم فقط میخواستم بخونمش که تموم شه،آخرشم اصلا چی بود چرت تموم شد. 0 2 ثناااا^^ 1404/4/1 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 449 بالاخره تموم شد. اگه بخوام چیزای راجب سمفونی مردگان بگم اینکه قطعا یه شاهکاره.اما پیچیدگی های خودش رو هم داشت بعضی جاها واقعا گیج میشدم اما این چیزی از جذابیت داستان کم نکرد.میشه در کتاب غم،حسادت،تبعیض های جنسیتی رو دید و چقدر قشنگ عباس معروفی همهی اینا رو روایت کرد. و دل من برای تک تک شخصیت ها《به جز اورهان😂》سوخت،و بیشتر از همه برای آیدین،آیدین باهوش و عشق ادبیات داستان که چیزی جز یه دیوانه ازش نموند.در کل خیلی دوسش داشتم حتما بخونید✨️ 0 2 ثناااا^^ 1403/7/28 اگر حقیقت این باشد کالین هوور 4.1 63 عالییی بود!من هیچ کتابی رو توی دو روز تموم نمیکنم اولین بار بود که اینکارو کردم از بس که داستان کشش قوی داشت یعنی تو هر فصل که تموم میشد دهنت باز میموند و میخواستی بقیش رو بفهمی..و حتی پایان داستان چیزی نیست که انتظار داشته باشی اگه فکر میکنید که کالین هوور نویسنده خوبی نیست باااید این کتاب رو بخونید اون وقت که نظرتون کلا عوض میشه!واقعا دوسش داشتم خیلی خوب بووود 0 4 ثناااا^^ 1403/6/29 همیشه یک نفر دروغ میگوید آلیس فینی 4.2 52 همیشه کتابای آلیس فینی شوکه ام میکنه این زن واقعا خوب بلده چطوری مخاطب رو گول بزنه همونقدر که پایان دیزی دارکر شوکه کننده بود این کتاب هم همینطور بود.فک میکردم قاتل رو درست حدس زدم ولی لحظه آخر متوجه شدم قاتل واقعی کیه و اصلا حدس نمیزدم اون باشه..کتاب واقعا کشش جذابی داشت پیشنهاد میکنم بخونید✨️ 0 8 ثناااا^^ 1403/6/16 اولین نفری که در نهایت میمیرد آدام سیلورا 4.2 26 من جلد قبلی رو خیلی بیشتر دوست داشتم کلا اون یه جای خیلی خاصی توی قلبم داره شاید به خاطر اینکه متیو رو خیلی دوست داشتم،به هر حال این جلد هم به نوع خودش زیبا و دردناک بود ترجمه بعضی جاها واضح نبود اما در کل خوب بود داستان قشنگی داشت و آخرشم که واقعا دردناک بود دلم برای اریون والنتینو تنگ میشه😭 0 9 ثناااا^^ 1403/5/11 ملکه پوشالی (پادشاه پریان #3) جلد 3 هالی بلک 4.6 68 خب بلاخره این مجموعه تموم شد مجموعه قشنگی بود دلم برای جود و شجاعتش،کاردن و عشق قشنگش تنگ میشه😭 0 12 ثناااا^^ 1403/5/6 پادشاه پلید (پادشاه پریان #2) جلد 2 هالی بلک 4.5 57 همین الان این جلد تموم شد و فقط میتونم بگم وای وای وای این چه پایانی بود؟یه لحظه داشتم ذوق میکردم و لحظه بعد دلم میخواست یه مشت بزنم تو صورت کاردن. در کل این جلد خیلی بهتره از جلد اول بود جلد اول برام حوصله سر بر بود ولی خب جلد دوم از اواسط جذاب شد و پایانشم شوکه کننده بود.طوری که دلم میخواد جیغ بزنم امیدوارم جلد ۳ بهتر هم باشه 3 14 ثناااا^^ 1403/4/22 رهایم کن طاهره مافی 3.6 37 این جلد که کلا از زبان آدام گفته میشد از همون اول از آدام خوشم نميومد الان این حس بیشترم شده قطعا جیمز باید اولویتش باشه اما جدی میتونست بزاره همون موقع کنجی بره سراغ جولیت در کل آدام رومخه.ولی جیمز برعکس داداشش خیلی کیوته خیلی دوسش دارم😭 6 23 ثناااا^^ 1403/1/22 شش کلاغ: پادشاهی شیادها جلد 2 لی باردوگو 4.5 9 هنوز باورم نمیشه که تموم شده دیگه قرار نیست کز و حقه هاش،اینژ و شبح بودنش،جسپر و سر به سر گذاشتنش،وایلان و هوشش،نینا و نقش بازی کردناش،ماتیاس و مبادی آداب بودنش،رو ببینم و دلم واسه تک تکشون کلی تنگ میشه فقط میتونم بگم این کتاب رو بخونید و از لحظه به لحظه اش لذت ببرید و در آخر<بدون سوگورای،بدون خاکسپاری> 0 11 ثناااا^^ 1403/1/8 شش کلاغ جلد 1 لی باردوگو 4.6 40 یکی از قشنگ ترین کتابایی که میتونستم امسال رو باهاش شروع کنم بدون شک همین کتاب بود طوری که تمام شخصیت ها راز ها و چیزهای منحصر به فرد خودشون رو دارن و توی هر صفحه با استرس با اونا همراه میشی تا ببینی این سرقت چطور پیش میره!همینطور عشق بین کاراکترا هم خیلی قشنگه مخصوصا کز و اینژ😭✨️ 1 19 ثناااا^^ 1402/7/17 دختر مهتاب جلد 1 سو لین تن 4.1 130 به نظرم این کتاب از هر نظر خوب بود،شخصیت ها واقعا جذاب بودن فضای داستان رویایی بود و همش تصور میکردی که خودت اونجایی،عشق بین شخصیت ها قشنگ بود هر چند دوست داشتم بخش های عاشقانه بیشتر میبود ولی خب ژانر کتاب عاشقانه نیست در کل کتاب خیلی خوبیه و ارزش خوندن رو داره 0 4