معرفی کتاب اگر حقیقت این باشد اثر کالین هوور مترجم عباس زارعی

4.2

ناشر
آموت
1399/2/3

«لوئن اشلی» نویسنده ی تازه کار با مشکلات مالی فراوان دست به گریبان است و در آستانه ورشکستگی قرار دارد. درست زمانی که همه درها به رویش بسته شده، روزنه ای از امید به رویش باز می شود. جرمی کرافورد، شوهر نویسنده معروف وریتی کرافورد به او پیشنهاد کاری پردرآمد می دهد. جرمی از لوئن می خواهد تا مجموعه رمان ناتمام همسر ناتوانش را به پایان ببرد. اما...

لیست‌های مرتبط به اگر حقیقت این باشد

نمایش همه

پست‌های مرتبط به اگر حقیقت این باشد

رضا حقی

رضا حقی

1403/1/26

من این کتاب را گوش کردم
کتاب خوبی بود

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

ری‌را

ری‌را

1402/6/31

این کتاب رو به پیشنهاد دوستم مطالعه کردم
وای
چقدر شروع جالب و پایان عجیبی داشت ...
تنها کتابی که از این نویسنده خوندم همین کتابه !
اما حالا جذب شدم که کتاب های دیگه‌ی این نویسنده رو هم مطالعه کنم !
داستان بشدت کشش داره و شما رو وادار میکنه که تا آخر بدون وقفه جلو برید
شخصیتی که دوستش داشتم جرمی بود، مرد دوست داشتنی‌ای بود، من رو واقعا شیفته‌ی خودش کرد، حداقل تا قبل از اون وقایع داخل اتاق زنش ..!
این کتاب رو اصلا از دست ندید 💛

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

Soli

Soli

1404/4/14

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

صبح گذاشتمش توی کیفم، به امید اینکه حداقل یکی از معلما نیاد سر کلاس و بتونم یه کمش رو بخونم. متاسفانه یا خوشبختانه، همه شون اومدن. ولی خب سرجمع چهل، پنجاه صفحه رو خوندم.
وقتی اومدم خونه، کتاب درسی م رو گرفتم دستم که چشمم افتاد بهش. با خودم گفتم فقط نیم ساعت.
نیم ساعت همانا و الان دو ساعته که یه سره نشستم سرش. حتی نذاشتمش زمین که برم آب بخورم و الان نمی تونم چشمای خوابالود و خسته م رو باز نگه دارم.
وقتی دوستم خواست کتاب رو بهم بده گفتم عههه، کالین هوور! و کسی نماند جز ما! باید خیلی قشنگ باشه.
و واقعا بود!
یه کتاب نفسگیر و فوق العاده جذاب.
شخصیتا رو دوست داشتم و باهاشون ارتباط برقرار کردم، با اینکه هیچ کدومشون شبیه خودم نبودن.
اون حس بلاتکلیفی، اون استرس و هیجان رو خیلی خوب تونسته بود انتقال بده. از اون کتابایی نبود که بشینی یه گوشه و در آرامش بخونی ش، از اونایی بود که موقع خوندنش باید نفس عمیق بکشی، باید یه لحظه کتاب رو ببندی و سعی کنی اوضاع رو تجزیه کنی.
دو سه فصل آخر نفسگیرتر از بقیه کتاب بود. پایانش رو هیچ جوره و ابدا حدس نزده بودم، اما بعد از خوندن فصل یکی مونده به آخر، فهمیدم که لوون قراره چه تصمیمی بگیره_معلومه دارم تمام تلاشمو می کنم که داستان اسپویل نشه؟_ و شاید اگر من هم بودم همین کار رو می کردم.
پایانش یه جورایی باز بود. گذاشت به عهده خواننده که قضاوت کنه چه اتفاقی افتاده و من... من تصمیم گرفتم که قضاوتی نکنم بذار همون جوری بمونه اصلا، مگه چه ایرادی داره؟