یادداشتهای ملیکا حدادیان امین (22) ملیکا حدادیان امین 6 روز پیش شمال و جنوب الیزابت گاسکل 4.0 17 تمام شد🥹❤️🫂 هرچی از زیبایی کتاب و فیلم بگم کم گفتم اما این بین متوجه شدم اون زمان الیزابت گسکل نویسنده این اثر با خواهران برونته دوست بوده و این کتاب داخل نشریه یا پاورقی روزنامه ای به صورته هفتگی یا ماهانه چاپ میشده که چارلز دیکنز مالک یا مسئول اون بوده👀😮 و اون زمان منبع مالی برای چاپ ادامه داستانش کافی نبوده و گسکل داخل نامه هاش نوشته که تخت فشار دیکنز یکی از شخصیت ها رو زود از داستان حذف کرده و داستان رو فشرده و یکدفعه به پایان و نتیجه رسونده و این تنها اثریه که از گسکل به فارسی ترجمه شده😭 0 12 ملیکا حدادیان امین 1404/5/19 درباره معنی زندگی ویل دورانت 3.6 68 این کتابم بهم یادآوری کرد معنای زندگی گاهی یه چیز دیگست و ما آدما دستاوردهای زندگی رو با معنای زندگی اشتباه گرفتیم 0 1 ملیکا حدادیان امین 1404/5/19 در کتابخانه پیدایش خواهی کرد میچیکو آئویاما 3.9 38 خیلی دوستش داشتم عجیبه ها😂😍 خیلی حال منو خوب کرد چون کاملا نا امید بودم اون موقع خودم رو میچلوندم اما با خوندن این کتاب دقیقا به این نتیجه رسیدم اول من درخت نیستم که تو خاک جایی که هستم ریشه کرده باشم پس میتونم خاک و منطقه زیر پاک رو تغییر بدم دوم خیلی وقتا مشکل از مکانی که توش هستی نیست مشکل واقعا طرز تفکر و نگاه خودت به زندگیه 😉 راستی من این کتاب رو از نشر کوله پشتی همراه رو کتاب دیگه هدیه گرفتم 😍 0 2 ملیکا حدادیان امین 1404/5/19 هر دو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 335 این کتاب هدیه تولدم بودم و در اون زمان خودش با توجه به اینکه قدر زندگی رو نمیدونستم و همه کارا رو به بعدا موکول میکردم برام مفید بود و دوستش داشتم ابتدا کتاب نوشتم قشنگ بود دوستش داشتم اما فقط برای یکبار خوندن بعدادفقط هایلایت ها رو مرور میکنم 0 1 ملیکا حدادیان امین 1404/5/18 گورستان کتاب های فراموش شده؛ هزارتوی ارواح (بخش اول) جلد 4 کارلوس روئیس ثافون 4.4 3 فقط جای جلد یک همین مجموعه خالیه رفته مهمونی خونه صمیمیترین و قدیمیترین دوستم و دیگه تمام آثار ثافون اگر اشتباه نکنم اینجا خونه دارن😍🥹🌹 یعنی ممکنه یک روز از یک نویسنده دیگه اینجوری خوشم بیاد؟ راستش از نظر روحی، ذهنی و تجربه شگفت انگیزش امیدوارم 😍😁 از نظر مالی هم امیدوارم که بتونم منابع رو محیا کنم😂😶🌫️ از نظر 1 4 ملیکا حدادیان امین 1404/5/13 گورستان کتاب های فراموش شده؛ سایه ی باد جلد 1 کارلوس روئیس ثافون 4.4 87 یک شاهکاره 😍 این نویسنده جادوگره 🌹 کاملا پیداست که حتی کارش قبلا مارکتینگ بوده و مارکتینگ و مدیریت محصول رو بلده😁 به این کتاب و مجموعه ادای احترام میکنم و ممنونم بابت اوقات شگفت انگیزی که برای من رقم زده❤️ 0 3 ملیکا حدادیان امین 1404/5/5 گورستان کتاب های فراموش شده؛ زندانی آسمان جلد 3 کارلوس روئیس ثافون 4.0 8 پل جذاب برای وصل کردن دو جلد اول به دو جلد آخر😉😍 0 9 ملیکا حدادیان امین 1404/4/25 داستان یک اختراع فوق العاده! اشلی اسپایرز 4.5 2 دو بار برای این کتاب و عکس محتوا نوشتم دستم خورد پاک شد 😭🤣 به بهانه کتاب خریدن برای بچههای اطرافتون کتاب کودک بخونید خیلی خوشمیگذره 😍 خَلاص 🤦♀😂 2 6 ملیکا حدادیان امین 1403/1/15 بیگانه آلبر کامو 4.0 328 نظرم در مورد این کتاب تلفیقی از این دوتا کامنت داخل گودریدز نظرم هم مثل کتاب عجیبه!! راستی بالاخره طلسم کتاب نخوندن با ۲۰۰ ص از کتاب گورشاه سیامک گلشیری شکسته شد با اینکه هدیه دادم کتاب رو و حتی نفهمیدم اخر جلد ۱ جذابش چی شد...😂🥲😐 اما باعث شد بیگانه رو شروع و تمام کنم 😍✌️ ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ نظرات مشترک من و ...👇👇👇 0 16 ملیکا حدادیان امین 1402/7/18 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 240 کتاب خیلی قشنگی بود دوجاش ذوق کردم به خاطر حدسی که زدم و به خاطر غافلگیری رمان کلاسیکی بود در مورد اینکه اگر ترس از هرچیزی از زندگی کنار بگذاری و پرسشگر باشی چقدر دنیا متفاوتی برا خودت میسازی و تجربیات خاصی به دست میاری بهت میگه هم رنگ جماعت نباش اما در کل نمیتونم بگم خارق العاده بود یا اینکه چندبار میخونمش برای یکبار خوندم خوب هستش و جذابه و توصیفات و جزئی نگری های خیلی قشنگی در مورد طبیعت داره ۱۸ مهر ۱۴۰۲ 0 26 ملیکا حدادیان امین 1402/7/1 برای N کانائه میناتو 3.0 5 این کتاب چندسال پیش خوندم برای موضوع جنایی خیلی متوسط بود با اینکه من جنایی خون نیستم اما پیشنهادم خوندن تاوان از همین نویسنده یا ده بچه زنگی معرف هستش ۱ مهر ۱۴۰۲ ۲:۲۲ 0 11 ملیکا حدادیان امین 1402/5/7 رنگ زیبای خیال آرون بکر 4.5 6 سلام 😁👋🏻 من دوباره خسته از یک روز طولانی جذب کتاب کودک شدم ، فعلا دارم شانسی انتخاب میکنم 😍 قشنگ بود بدون هیچ متنی داستان تصاویر گویا بود 😍 واقعا خیال پردازی عجب معجزه ایه اینکه پرنده خیالت بدون محدودیت به همه جا پرواز کنه خودش یک موهبته، یک هدیه هستش💫 و خیلی خوبه که بچه ها داستان بخونن تا قبل از اینکه ذهنشون با هزاران دستورالعمل آماده پر بشه خیال پردازی یادبگیرن. 3 40 ملیکا حدادیان امین 1402/5/3 ممنونم آمو! اوگه مورا 4.6 6 وقتی خسته هستین کتاب کودک بخونین 😍 خیلی دنیای قشنگی دارن پر از رنگ و سادگی همین الان کشف و خونده شد😁 مفهوم دوستی و مهربونی رو با ساده ترین مثال آموزش داده و تصاویر خیلی قشنگی هم داره به صورت کلاژ هستن. آمو « مادر بزرگ ، ملکه » دوستداشتنی 🥺 0 16 ملیکا حدادیان امین 1402/4/22 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 261 وقتی نوجوان بودم این کتاب خوندم اگر بخوام از تجربم بگم یاد فیلم میلیونر زاغه نشین یا شیر میفتم درد مردم افغانستان واقعیت هایی که زیر پوست یک کشور یا شهر وجود داره چیزایی که اغلب مردم ترجیح میدن چشماشون روش ببندن تا مبادا عذاب وجدان خواب شبشون رو خراب کنه این کتاب اون ۹۹ درصد از واقعیت رو نشون میده کسی که تو شرایط سخت زندگی میکنه پرواز نمیکنه و یهو خوشبخت نمیشه و فقط ۱ درصد این شانس براشون به وجود میاد و تاثیر شرایط ، محیط ،کشور ، امکانات و خانواده چقدر میتونه مهم باشه . کتاب خیلی قشنگیه توصیه میکنم حتما بخونین باعث میشه انسانیت بیدار بمونه . ۲۲ تیر ۱۴۰۲ 0 40 ملیکا حدادیان امین 1402/4/18 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 300 من واقعا واقعا عاشقش شدم 😍 امشب هدیه خریدمش و خودم ۲۰ دقیقه ای خوندمش 😂 این کتاب بهت میگه هر مسئله ای که فکر میکنی خیلی بزرگه چقدر میتونه کوچیک و ساده باشه در واقع بهت میگه : « هی ! دوست من سخت نگیر » 3 26 ملیکا حدادیان امین 1401/9/17 غرور و تعصب جین آستین 4.1 193 من عاشق این سبک کتاب و این کتابم برای من متفاوت و خاصه ۴ بار خوندمش و هر بار کلی لذت بردم حتی فیلمی که از روی این کتاب ساخته شده چندین بار دیدم پس ممکنه انقدر که من دوستش دارم خارق العاده نباشه برای شما ، اما قول میدم لذت میبرید و موضوعات اجتماعی زیادی رو باهاشون رو به رو میشین مامان من این سبک کتاب هارو از حدود ۱۴ سالگی بهم میدادن بخونم و من کلی یادگرفتم چون خودشونم اینجوری با کلی از مسائل آشنا شده بودن روش تربیتی مناسبیه اگر دوستدارین غیرمستقیم با یک نوجون صحبت کنید ۱۷ آذر ۱۴۰۱ ۲۲:۰۹ 7 40 ملیکا حدادیان امین 1401/9/17 اردوی وحشت آر.ال. استاین 3.8 3 یکی از قشنگ ترین کتاب های این نویسندس😍 سن ۱۲ تا ۱۵ سالگی دنیایی داشتم با این نویسنده اون موقع این مجموعه ها تازه اومده بودن تک تک ترجمه میشدن و من یا توی کتابخونه میخوندمشون یا از این نمایشگاه کتاب تا نمایشگاه بعدی تمام پولامو جمع میکردم تا فقط به این غرفه برسم و بتونم چندتا جدیدشو بخرم و بخونم انقدر دوستشون دارم و باهاشون خاطرات خوب دارم با این که کل داستان کتاب حتی به خاطر نمیارم ولی لذت و ذوق و هیجانی که برام داشت هنوز یادمه حتی الان ذوقشو دارم که اون کتاب هایی که اون موقع خوندم و نشد بخرم حالا بخرم و نگهشون دارم ۱۷ آذر ۱۴۰۱ ۱:۲۸ 4 31 ملیکا حدادیان امین 1401/9/17 هری پاتر و جام آتش (بخش اول) جلد 1 جی. کی. رولینگ 4.5 27 این کتاب هم خوندنش برمیگرده به همون سن ۱۲ تا ۱۵ سالگی معرکس شاهکاره واقعا یک آدم چقدر میتونه ذهن خلاقی داشته باشه که همچین چیزی بنویسه 😍😍😍 خیلی کوچیک بودم که این کتاب اومد فکر کنم هنوز نمیتونستم خوب بخونم ولی تمام فیلم هاشو بیشتر از هزار بار دیده بودم همشو حفظ بودمو هستم😑😂 بعد دیدن فیلم ها کتاب هارو خوندم و کتاب ها کلا خیلی بهتر از فیلما بودن خیلی خیلی این مجموعه هم جزو اهداف خرید کتابمه تا مثل یک گنج پراز حس و خاطرات خوب برای خودم نگهش دارم البته همون نسخه قدیمی که خوندمش با همین طرح جلد های اصلی ۱۷ آذر ۱۴۰۱ ۱:۳۵ 0 15 ملیکا حدادیان امین 1401/9/14 مغازه خودکشی ژان تولی 3.4 590 _آخه چراااااا؟😑 _واقعا ایده خیلی جذابی داشت 😍 از این نمیشه چشم پوشی کرد و این که پرداختن ب ایده های داخل داستان هم خیلی جالب بود . _اماااااااا😶 _چرا از یه جایی یهو بی هیچ روندی ورق برگشت؟این که برگشت قابل درک بود اما چرا اینجوری انگار کاملا بی سر و ته تغییر موضع دادن تا یه جایی آروم آروم آلن سعی داشت باعث تغییر توی همه بشه و این موفقیت کم کم نشون داده میشد اما از یک نقطه بوووم کلا همچی تغییر کرد . _و آخرش چراااا باید اینجوری داستان لحظه آخر تموم کنه؟ باشه شُکه شدم 😱 ولی آخه چرااا؟ _میتونست خیلی بهترباشه ⭐به نظرم بخونیدش ، چرا؟ چون موضوع و ایده به نسبت حجم جالبه . ۱۹ آبان ۱۴۰۱ طاقچه ساعت ۳:۴۹ 5 31 ملیکا حدادیان امین 1401/9/14 تولستوی و مبل بنفش نینا سنکویچ 3.4 136 - همین الان آخرین صفحات کتاب رو خوندم و داغ داغ اومدم در موردش بنویسم. - راستش نوشتن در موردش سخته - نه اونقدر عالی بود که بگم حتما برید بخونید و خودم دوباره میخونم نه اونقدر افتضاح و بی محتوا بود که بگم پشیمونم از خوندنش - بهترین بخشش ۷۰ صفحه آخر بود به نظرم کتاب میتونست توی ۱۵۰ صفحه خلاصه مفید تموم بشه - یک سری انتقاد ها به کتاب خوندم که بهتره اونارو توضیح بدم گفتن نینا یک سال کامل از زیر تمام مسئولیت هاش فرار میکنه تا کتاب بخونه نه من همچین چیزی ندیدم فقط از بقیه اعضای خانوادش میخواد به کمکش بیان تا بتونه دردی رو که داره درمان کنه یا شاخ و برگ های اضافه رو حذف میکنه اما بنیان محکم حفظ میکنه - با کتاب های زیادی توی این کتاب آشنا میشین تقریبا انگار از دو سوم آخر کتاب بهتر مینویسه و توی هر موضوعی برای بیان دیدگاه های مختلف از تعدادی کتاب کمک میگیره و خب نینا یک نویسنده حرفه ای نیست پس توقع زیادی ازش نداشته باشین و در آخر هم اگر شما هم عزیزی رو از دست داده باشین که اصل موضوع کتاب هم همینه نتیجه ای که میگیره رو دوست دارین و به نظرتون منطقی میادش ۱۷ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۲۰:۳۵ 2 27