یادداشت فاطمه❄

پس از بیست سال
        نویسنده توانسته بود به طور جذابی تاریخ را به تصویر بکشد🤗
کاش از این سبک کتاب های تاریخی بیشتر بود🤧
خوش حال میشم اگر از این سبک کتاب میشناسید معرفی کنید🌼

دقیقا این سبکی نمیشناسم، ولی کتاب آنک آن یتیم نظر کرده رو ببینید، شاید خوشتون بیاد 🥺

تشکر حتما براش وقت میذارم🌼

رویای نیمه شب، مرا با خودت ببر، دعبل و زلفا
اینها رمان هایی هستند که با داستان اهل بیت آمیخته شدند.

ممنون🌼🌼

کتاب نامیرا هم همین سبک هست.

🌼🌼متشکرم

حقیقتش این سبک کتاب داریم‌ ولی به این قد‌و‌قواره و کیفیت نداریم ...تو این فضا مجموعه سه جلدی انک ان یتیم نظر کرده از محمدرضا سرشار چاپ‌ سوره مهره . که سبک داستانش متفاوته کاملا  اما واقعا غنیه .
نامیرا هم تو همین حال و هواست.

1403/6/12

ممنون 🌼🌼من بیشتر جنبه تاریخیش رو دوست دارم چون حقیقت خودم چنتا خونده بودم ولی کامل وقایع شرح داده نشده بود و کنجکاویمو جواب نمیداد

الان‌یادم اومد که تو‌این فضا و البته با سبک‌متفاوت‌تری یه کتاب خیلی عالی داریم _خیلی نگاه‌و‌انتخاب موضوع کتاب جذاب و خواندنیه_ که طلوع‌روز چهارم هست (نشر نیستان، فاطمه سلیمانی ازندریانی) ، از همین‌نویسنده دو‌تا کتاب تاریخی دیگه‌ هم هست یکی " یک خوشه انگور سرخ" داستان ام‌فضل هست دختر مامون ، یکی هم‌ "به سپیدی یک‌رویا"در مورد حضرت معصومه است. وجه مشترک‌شون اطلاعات تاریخی خوب و روایت ها ی خاص( از زاویه دید‌کمتر یا اصلا نوشته نشده) کتاب هاست
@f.tsh

باز اگه‌یکم از قلم و سخت گیری چشم پوشی کنین ( به اندازه پس از بیست سال کشش رمان بودن و‌داستانی بودن‌رو‌نداره) اما رمان های خانم لیلا مهدوی هم خوبن، "نشان حسن" شون  خواندنی، مستند و‌زیباست.

من نامیرا و ناتا رو خیلی دوست داشتم

حتما تو لیست میذارم تشکر🌼🌼

ناقوس هابه صدا درمی آیند،من واقعا عاشقشم...

اسمش هم جذابه🤭تشکر🌼

زنده باشید،اگه خوندید حتما نظرتون رو بهم بگید

1403/6/13

حتمااا😊
@mim_kaf

رویای نیمه شب . کهکشان نیستی (شاید)

تشکر

کتاب وقتی دلی
فوق العاده س

ممنون

این کتاب واقعا عالیه

من نامیرا رو پیشنهاد میکنم

کتابهای کهکشان نیستی و رویای نیمه شب خوبن ولی شبیه سبک کتاب پس از بیست سال نیستن

کتابهای "وقتی دلی"، "ناتا"، " مرا با خودت ببر"و دعبل و زلفا " رو که دوستان پیشنهاد دادن  نخوندم و ظاهرا خوبن، گذاشتم توی ردیف که بعداً بخونم

تشکر از راهنماییتون🌼

فاطمه عزیزم، کتاب "یوما" ، "به سپیدی یک رویا" و "سقای آب و ادب" هم شاید بتونه نظرت رو جلب کنه🌱

1403/6/22

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی حتما تو لیست کتابام میذارم🌼🌼