بریدههای کتاب محمدپارسا اشرفی محمدپارسا اشرفی 1404/3/9 یادداشت های اینجانب لئونید نیکلایویچ آندری یف 3.9 12 صفحۀ 28 این تنهایی که به تلخی دارم از آن شکوه میکنم، درست مثل عقل، موهبتی است که برای حفظ اسرار مقدس قلب از نگاه بیگانه به انسان اعطا شده است. 0 8 محمدپارسا اشرفی 1403/12/16 راهنمای روان درمانی اگزیستانسیال روثلین یوسلسون 4.5 0 صفحۀ 20 هر یک از ما باید تصمیم بگیرد که چگونه تا آنجا که ممکن است، تمام و کمال با شادمانی، اخلاقی و با معنا زندگی کند. 0 5 محمدپارسا اشرفی 1403/11/25 آهسته بشتاب ماریان ولف 4.0 0 صفحۀ 68 سرگردانی فکری و تعصب نسبت به طرز تفکری که سوال را روا نمیدارد، خطرات نشسته در کمین تفکر نقادانه تمام ما هستند. 0 8 محمدپارسا اشرفی 1403/11/19 چکیده روانکاوی زیگموند فروید 4.5 0 صفحۀ 65 درست است که ما همواره در قامت پیروز میدان ظاهر نمیشویم، اما لااقل قادریم دریابیم که چرا پیروزی از آن ما نبوده است. 0 8 محمدپارسا اشرفی 1403/11/9 انسان در جستجوی معنا ویکتور امیل فرانکل 3.9 120 صفحۀ 52 در این هنگام به معنای بزرگترین رازی پی بردم که بشر و اندیشه و ایمان بشری باید آن را آشکار سازد و دانستم که "نجات بشر در عشق و با عشق است." 0 6 محمدپارسا اشرفی 1403/5/10 همسایه ها احمد محمود 4.1 89 صفحۀ 126 میدونی خالد. از آدم تو دنیا، فقط یه بدی میمونه و یه خوبی... همه باید سرشونو بذارن رو سنگ لحد. هیچ کسم از یه کفن بیشتر نمیبره. اگه ما آدمای یه لاقبا به همدیگه کمک نکنیم، کی به دادمون میرسه؟ 0 19 محمدپارسا اشرفی 1403/5/6 موسیقی با مغزتان چه کار می کند دنیل جی لویتین 4.0 0 صفحۀ 311 ترکیب موسیقی و زبان ( که در ترانههای عاشقانه به بهترین شکل تجلی مییابد) بهترین نوع ابراز عشق است. 0 7 محمدپارسا اشرفی 1403/4/23 چرا آن کار را کردم؟ سازو کارهای دفاعی روان شناختی و شیوه های پنهانی که به زندگی ما شکل می دهند یوزف بورگو 4.6 0 صفحۀ 151 رابطهی طولانی، رابطهای است که ما را از رویای عشق رمانتیکِ بی نقص با شخص آرمانی بیدار میکند و تازه کشف میکنیم که با شخصی "نسبتا خوب" در ارتباطیم. 0 15 محمدپارسا اشرفی 1403/4/6 سبک ها و مهارت های ارتباطی نیما قربانی 4.3 4 صفحۀ 182 به قول پاسکال، دل دلایلی دارد که عقل آنها را نمیشناسد. منطق در همهی شئون زندگی و ساحتهای وجودی ما کارساز نیست. 0 9 محمدپارسا اشرفی 1403/3/17 سبک ها و مهارت های ارتباطی نیما قربانی 4.3 4 صفحۀ 41 عشق انسانی در قالب صمیمیت، مراقبت و آزادی تجلی عینی مییابد. 0 15 محمدپارسا اشرفی 1403/1/13 هیچ چیز جای کتاب را نمی گیرد: اعترافات یک خوره کتاب آن بوگل 4.0 6 صفحۀ 53 میتوانم به شما بگویم چرا کتابها را مثل اکسیژن تنفس میکنم؛ بابت این یکبار زندگی شکرگزارم اما ترجیح میدهم هزاربار زندگی کنم و کتابهای محبوبم به من اجازه میدهند چیزهایی را لابهلای صفحاتشان تجربه کنم که فراتر از زندگی واقعی است. 0 30 محمدپارسا اشرفی 1402/6/20 سفرنامه اروپا: تأملات زمستانی بر تأثرات تابستانی فیودور داستایفسکی 3.6 3 صفحۀ 74 آخر هیچ چیز دیگری در دنیا از این کارآمدتر و مفیدتر نیست که کسی تمام خودش را وقف بقیه کند تا آنها هم درست مثل او شخصیت های صاحب حق و سعادتمندی بسازند. 0 39