بریدههای کتاب محمدرضا الله مرادی محمدرضا الله مرادی 1404/1/8 انسان 250 ساله- حلقه سوم سیدعلی خامنه ای 4.6 13 صفحۀ 214 آن دلی که در آن هرچه نگاه میکنی ، میبینی زمین ، گاو ، شتر و عشقِ اینها و نام اینها در این دل است ، این دل نیست ، این دِه است ! 0 2 محمدرضا الله مرادی 1404/1/5 انسان 250 ساله- حلقه سوم سیدعلی خامنه ای 4.6 13 صفحۀ 194 جنگ جمل و نهروان و صفین همیشه هست ؛ خوشا به حال آنکه (در امتحان ها) دارای چشم و گوش است ، میبیند و میشنود. 0 4 محمدرضا الله مرادی 1403/12/26 حسین (ع) از زبان حسین (ع): زندگی و زمانه امام حسین (ع) از زبان ایشان محمد محمدیان 4.4 36 صفحۀ 280 وارد مدینه که شدیم ابراهیم فرزند طلحه نزدیک آمد و پرسید: علیابن حسین بلاخره چه کسی پیروز و غالب این میدان شد ؟ امام ع فرمود: هرگاه خواستی بفهمی چه کسی پیروز شد ، وقت نماز اذان و اقامه بگو. مقصود حضرت این بود که وقتی اذان و اقامه بگویی و شهادت به وحدانیت خدا و رسالت پیامبر خدا بدهی متوجه میشوی که ما پیروز این میدان بودیم . زیرا هنوز ندای توحید زنده است. 0 5 محمدرضا الله مرادی 1403/6/9 حسین (ع) از زبان حسین (ع): زندگی و زمانه امام حسین (ع) از زبان ایشان محمد محمدیان 4.4 36 صفحۀ 59 کسی که زیاد سخن بگوید ، خطایش بیشتر میشود. کسی که خطایش بیشتر شد ، کم حیا میشود. کسی که کم حیا شد ، تقوایش اندک میشود. کسی که کم تقوا شد، دلش میمیرد. سرنوشت کسی که دلش مرده است ، جهنم خواهد بود. 0 12 محمدرضا الله مرادی 1403/6/9 حسین (ع) از زبان حسین (ع): زندگی و زمانه امام حسین (ع) از زبان ایشان محمد محمدیان 4.4 36 صفحۀ 58 هر نعمتی جز بهشت، اندک است و هر بلایی غیر از جهنم، عافیت است. 0 4 محمدرضا الله مرادی 1403/5/13 دنیای قشنگ نو آلدوس هاکسلی 4.0 51 صفحۀ 48 پامچالها و مناظر یک عیب عمده دارند: "اینکه بیهودهاند. عشق به طبیعت که نمیتواند هیچ کارخانه ای را بگرداند." 0 15 محمدرضا الله مرادی 1403/5/12 دنیای قشنگ نو آلدوس هاکسلی 4.0 51 صفحۀ 21 آزادی سیاسی و اقتصادی که نقصان میگیرد. آزادی جنسی به جبران آن فزونی میگیرد. و شخص دیکتاتور صلاح را در این میبیند که این نوع آزادي را تشویق کند. 0 5 محمدرضا الله مرادی 1403/4/28 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 153 صفحۀ 283 بعضی از اصحاب به امیرالمؤمنین ع گفتند: چقدر صدقه میدهی! بس نیست ؟! حضرت فرمود: به خدا قسم اگر میدانستم که خدا تنها یکی از اعمالم را پذیرفته است، بس میکردم. 0 8 محمدرضا الله مرادی 1403/4/26 روح الله ( روایت مستند زندگی امام خمینی ) هادی حکیمیان 3.9 1 صفحۀ 276 نوشته های دکتر جیمز بیل: طی دهه ۱۹۷۰ آمریکا نفوذ خود را در ایران با پایه ای رساند که به وضوح یاد آور دخالت مستقیم و اوج بهره کشی استعمارگرانی چون بریتانیا و روسیه بود. سو ظن سنتی ایرانی و خشم و انزجار همراه آن، از بریتانیا و شوروی به آمریکا انتقال مییافت 0 2 محمدرضا الله مرادی 1403/4/26 روح الله ( روایت مستند زندگی امام خمینی ) هادی حکیمیان 3.9 1 صفحۀ 272 بر اساس آمار موجود ، ۹۷ تن غذای سگ و گربه با هواپیما به ایران وارد شده بود ؛ در حالی که هیچ کس به فکر گرسنگی دائم خیل عظیمی از ایرانیان در مناطقی مثل سیستان و بلوچستان یا جنوب خراسان نبود. موبور ها در شمال تهران برای خود یک آمریکای کوچک ساخته بودند 3 3 محمدرضا الله مرادی 1403/3/19 آشنایی با قرآن: تفسیر سوره های اعلی، غاشیه، فجر، بلد، شمس، لیل، ضحی، انشراح، تین جلد 13 مرتضی مطهری 5.0 0 صفحۀ 143 اکثر مردم به جای تقوا ، طغوی دارند یعنی طغیان و سرکشی 0 14 محمدرضا الله مرادی 1403/3/6 آذرخش کربلا محمدتقی مصباح یزدی 4.7 2 صفحۀ 122 اگر دین برای کسی عزیز باشد , باید برای آن سرمایه گذاری کند. جوانان مسلمان باید برای مطالعات دینی بیشتر از ورزش و تحرکات جسمی اهمیت قائل شوند. 0 9 محمدرضا الله مرادی 1403/3/4 آشنایی با قرآن: تفسیر سوره های اعلی، غاشیه، فجر، بلد، شمس، لیل، ضحی، انشراح، تین جلد 13 مرتضی مطهری 5.0 0 صفحۀ 15 "ربّ" ترجمه دقیق فارسی ندارد ولی ترجمه ای که شاید نزدیک باشد "خداوندگار" است. خداوندگار یعنی "صاحب" و "صاحب اختیار" مثل مالک . انسان هم نسبت به مملوک های خودش رب است ولی با این تفاوت که انسان اینچنین صاحبی است که به وسیله آن مملوک "خودش" را تکمیل میکند یعنی آنچه که انسان صاحب اوست او مربی و تکمیل کننده انسان است ولی "خدا صاحب است" به این معنی است که خدا تربیت کننده و مکمل اشیا است 0 4 محمدرضا الله مرادی 1403/2/29 روح الله ( روایت مستند زندگی امام خمینی ) هادی حکیمیان 3.9 1 صفحۀ 40 رادیو دهلی که آن وقت ها دست انگلیس ها بود اعلام کردکه ما رضا خان را آوردیم و چون به ما خیانت کرد او را بردیم. 0 6 محمدرضا الله مرادی 1403/2/29 روح الله ( روایت مستند زندگی امام خمینی ) هادی حکیمیان 3.9 1 صفحۀ 37 ارتشی که طی بیست سال بیشترین بخش بودجه کشور را به خود اختصاص داده در مواجهه با دشمن خارجی ظرف سه ساعت در هم شکسته و صاحب منصب های آن فرار میکنند. چادر که در طی سالهای گذشته ممنوع بود اینک مهم ترین سلاح امرای ارتش است برای مخفی شدن ، تغییر هویت و گریختن از تهران تا به یزد 0 5 محمدرضا الله مرادی 1403/2/29 روح الله ( روایت مستند زندگی امام خمینی ) هادی حکیمیان 3.9 1 صفحۀ 36 روحانیت این روزها در اقلیت محض است. حکومت نه تنها نظام قضایی و آموزشی کشور، که عمده موقوفات را هم از ایشان گرفته . مجالس سوگواری تعطیلاند. اغلب مدارس علمیه به روی طلاب بستهاند. این روز ها حکومت پهلوی بیشترین فشار را بر گرده روحانیت نهاده: آنها را از نظر مردم ساقط کرد تا آنجا که آنها را سوار اتومبیل نمیکردند و هر عیبی اتومبیل میکرداز قدم آخوند میدانستند. 0 6 محمدرضا الله مرادی 1403/2/19 آداب کتابخواری احسان رضایی 4.0 81 صفحۀ 49 معمولا آن دسته از کتاب هایی که در حال خوش خواندهایم آثار بهتری در نظرمان هستند تا کتاب هایی که در عین گرفتاری و فشار و استرس مطالعه کردهایم. 0 14 محمدرضا الله مرادی 1403/2/16 آداب کتابخواری احسان رضایی 4.0 81 صفحۀ 13 نوشتن به ذهن نظم میدهد 0 14 محمدرضا الله مرادی 1403/2/8 شیوه های حفظ قرآن کریم محمدحسین حق جو 4.0 1 صفحۀ 36 0 11 محمدرضا الله مرادی 1403/2/8 شیوه های حفظ قرآن کریم محمدحسین حق جو 4.0 1 صفحۀ 30 تفرقه حافظه و انجام کارهای زیاد آنهم به گونه ای که تفاوت اصولی باهم دارد ،موجب میشود انسان در کار ها کمتر به پیروزی برسد. 0 9