بریدههای کتاب میم میم 2 روز پیش فتح خون سید مرتضی آوینی 4.7 103 صفحۀ 6 0 0 میم 2 روز پیش جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 92 صفحۀ 23 اما محبتی که قرآن دستور می دهد آن نیست که با هر کسی مطابق میل و خوشایند او عمل کنیم،با او طوری رفتار کنیم که او خوشش بیاید و لزوما به سوی ما کشیده شود.محبت این نیست که هر کسی را در تمایلاتش آزاد بگذاریم و یا تمایلات او را امضا کنیم.این محبت نیست بلکه نفاق و دورویی است. 0 0 میم 1404/5/3 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 204 صفحۀ 208 ای برادرها،خواهرها؛ قلب هایتان را از حقارت کینه تهی کنید و با عظمت عشق پر کنید زیرا که عشق چون عقاب استبالا می پرد و دور؛بی اعتنا به حقیران در روح. کینه چون لاشخور و کرکس است.کوتاه می پرد و سنگین.جز مردار،به هیچ چیز نمی اندیشد. برای عاشق،ناب ترین،شور است و زندگی و نشاط. برای لاشخور،خوب ترین،جسدی ست متلاشی... 0 0 میم 1404/4/12 ماه به روایت آه ابوالفضل زرویی نصرآبادی 4.5 87 صفحۀ 139 +ولى كجا مى خواهى بروى؟ مگرقرارنبود از كربلا برايم بگویی؟ _از كربلا؟ بگويم؟ كربلا كه شنيدنى نيست آقاى من، كربلا ديدنى است. 0 1 میم 1404/4/8 ماه به روایت آه ابوالفضل زرویی نصرآبادی 4.5 87 صفحۀ 50 پدرم دست عباس را دريك دست ودست حسين را دردست ديگر گرفت. او بهترين تصميم را گرفته بود همه از ميزان علاقه و دلبستگی متقابل حسين و عباس به همديگر باخبر بودند و چه خوب كه پدرم در اين لحظات عباس رابه حسين مى سپرد،اما درميان بهت و حيرت همگان، او دست حسين را دردست عباس گذاشت و گفت: عباس جان، برادرت حسين را بعد از خدا به تو میسپارم، همچون چشمانت ازاو مراقبت كن، مبادا او راتنها بگذارى 0 4 میم 1404/4/1 آفتاب در حجاب سیدمهدی شجاعی 4.5 56 صفحۀ 79 0 1 میم 1404/3/29 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 204 صفحۀ 40 این راه دشوار،اعتبار آسایش را هزاربار بیش خواهد کرد و طعم مائده های زمین را هزار بار گواراتر. 0 1 میم 1404/3/28 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 204 صفحۀ 16 +من تنها حیرتم را نشان دادم و به صراحت از اینکه اگر چنین کنند که تا به حال کرده اند،بی شک کویر کُشِ مان خواهند کرد،با شما سخن گفتم. _نه بی شک بانوی من،بل شاید کویر کش مان کنند؛و نه آن ها ،که اراده خداوند،شاید بر این تعلق بگیرد یا گرفته باشد. خدا کشتی آن جا که خواهد بَرَد اگر ناخدا جامه بر تن دَرَد 0 1 میم 1404/3/27 ترجمه الغارات؛ سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 176 صفحۀ 276 0 0