بریدههای کتاب فاطیما فاطیما 4 روز پیش us in ruins Rachel Moore 4.0 1 صفحۀ 103 She'd heard it all. romance novels arent real literature. why don't you read something useful? what a waste of paper. As if the book that made Margot believe in hope after her parents happily ever after shattered wasn't worth its weight in gold. 0 7 فاطیما 4 روز پیش us in ruins Rachel Moore 4.0 1 صفحۀ 195 How do you look for love? you don't. love comes to you. 0 5 فاطیما 4 روز پیش us in ruins Rachel Moore 4.0 1 صفحۀ 228 She'd try everything. she tried to fit into a box_any box she could find. she'd given them her everything until her everything inevitably wasn't good enough. Quitting was easier than admitting she was worthless at some thing. being wrong. 0 3 فاطیما 4 روز پیش us in ruins Rachel Moore 4.0 1 صفحۀ 169 "There are worst things in life than not being liked.people are going to come to their own conclusions." he said." what people think usually says more about them than about you." 0 3 فاطیما 1404/5/20 معمای آگاتا کریستی ماری بندیکت 4.3 0 صفحۀ 185 چرا مادرها میمیرند؟ اصلا نمیتوانم بودنم را بدون او، بی دلداری هایش و دلگرمی دادن هایش تصور کنم... 0 23 فاطیما 1404/5/4 زمستان آلیسا زوران درون کار 3.3 6 صفحۀ 86 -"افسردگی وقتی سراغت میاد که تو از خودت و زندگیات راضی و خوشحال نیستی و چاره ای هم برایش پیدا نمیکنی." آلیسا میگوید:"نه." ولی خیلی هم سفت و سخت نمیگوید. حالا چون یک وقتهایی از زندگیاش راضی و خوشحال نیست دلیلی ندارد افسرده بشود. فقط وقتهایی متوجه افسردگی میشود که به آن فکر میکند؛ که زیاد هم اینکار را نمیکند. بیشتر ترجیح میدهد به این فکر کند که چه کاری از دستش برمیآید تا حال مادر بهتر شود. تا اشکها ناپدید شوند؛ و غصه ها. 0 6 فاطیما 1404/5/4 زمستان آلیسا زوران درون کار 3.3 6 صفحۀ 12 آشپزخانه تاج سر خانه است. گرسنه که باشی هیچ جا بهتر از آشپزخانه نیست؛ همراه یک عدد مامان که خالی کردن خوراکیهای یخچالش را ایراد نداند. 0 5 فاطیما 1404/4/1 نقش زن در موسیقی مناطق ایران: پیرامون نخستین جشنواره پژوهش موسیقی محلی زنان ایران: "نگاه مردم شناسانه" هوشنگ جاوید 4.5 0 صفحۀ 131 آن وقت ها هر کس سعی می کرد شاد بماند که سختی های زندگی را فراموش کند . آن وقت ها... 0 3 فاطیما 1404/4/1 هنرمند حناکار آلکا جوشی 4.8 4 صفحۀ 18 آنچه استقلال تغییر داده بود ، مردم بودند. میتوانستی این تغییر را در شیوه ایستادن و جلو دادن سینه ها ببینی؛ گویی بالاخره توانسته بودند به خودشان اجازه بدهند نفس بکشند. 0 4 فاطیما 1404/3/22 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.0 22 صفحۀ 92 باید دست از اینکه به خودم انگ ناکافی بودن میزنم بردارم. من هنوزم فرصت دارم ، نه ؟ فرصت اینکه مهربون باشم ، که با مهر و محبت صحبت کنم . حتی یه آدم ناامید مثل من هم میتونه گاهی آدم خوبی باشه. این ایده بهم قدرت میده و به روزای پیش رو امیدوارم میکنه... 0 8 فاطیما 1404/3/9 اعترافات در ساعت 7:45 لیزا آنگر 3.3 7 صفحۀ 22 - داری با کی حرف میزنی ؟ + با خودم او یقین داشت حداقل یک نفر صدایش را میشنود. همیشه در حمام یک مشاوره عالی به خودش میداد. درست مثل اینکه یک تراپیست کوچک در مغزش دارد که جواب هر سوالی را میداند. 2 9 فاطیما 1404/3/8 اعترافات در ساعت 7:45 لیزا آنگر 3.3 7 صفحۀ 232 اگر مردم با واقعیت شغل یک کارآگاه آشنایی داشتند دیگر نیازی به اینهمه کتاب و برنامه تلویزیونی نبود. این افراد فشار کاری زیادی متحمل میشوند ، نوعی خلا که ابتدا معلوم نیست ولی در دراز مدت روی آنها تاثیر میگذارد. ساعت های طولانی منتظر نشستن ، زیرنظر گرفتن ، خوردن غذاهای مزخرف کنار یک همکارغیرقابل تحمل و آزاردهنده. درنهایت هم کلی پرونده ، سرنخ های بدرد نخور و پایانی مرگبار... 0 6 فاطیما 1404/2/25 شکلات وحشی لورا ریسا 4.2 16 صفحۀ 236 خوشحالی واقعی هیچوقت به قیمت از بین بردن خوشحالی یکی دیگه به دست نمیاد. 0 14 فاطیما 1404/2/17 حلقه ازدواج از ماجراهای شگفت انگیز آرسن لوپن موریس لبلان 4.5 0 صفحۀ 125 گاهی نخوت و تکبر سبب زمین خوردن آدمیست. معمولا من هیچوقت دشمن را حقیر نمیشمارم ، زیرا تجربه نشان داده است هروقت این چنین اشتباهی کردم فورا چوبش را خوردهام. 0 9 فاطیما 1404/2/5 خانه ای در دریای نیلگون تی.جی کلون 4.3 11 صفحۀ 363 لاینوس بیکر میدانست زندگی آخر سر به چیزی میرسد که خودمان از آن میسازیم. زندگی به انتخاب ها برمیگردد. چه بزرگ و چه کوچک... 0 6 فاطیما 1404/2/5 خانه ای در دریای نیلگون تی.جی کلون 4.3 11 صفحۀ 333 زندگی چه فایده ای داره ، اگه فقط جوری باشی که بقیه ازت انتظار دارن ؟ 0 6 فاطیما 1404/2/2 بازرس نیکلای واسیلیویچ گوگول 4.2 34 صفحۀ 137 خنده ، قضیه مهمیست. انسان از هیچ چیز مانند خنده نمیترسد. انسان از ترس خنده دیگران از دست زدن به کارهایی خودداری میکند که تحت هیچ نیروی دیگری حاضر به صرف نظر کردن از آنها نبود. 0 6 فاطیما 1404/1/26 عزت نفس درمانی کارن کاتافیاس 1.5 0 صفحۀ 28 View your mistakes as occasions for learning. not for shame. 1 2 فاطیما 1404/1/23 گامبی سرباز راب ج. هیز 4.6 5 صفحۀ 27 هیچ زندانی به اندازه زندانی که برای خودمان ساختهایم ، مستحکم نیست. 0 5 فاطیما 1404/1/18 سابریل گارث نیکس 3.7 3 صفحۀ 119 ترس و آگاهی از جهل همواره داروهایی شفابخش برای غرور جاهلانه اند. 0 34