بریده کتابهای فاطمه چوپانی فاطمه چوپانی دیروز مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.3 3 صفحۀ 78 ناگهان نیرویی به سینه وپهلویش اصابت نمود ونفس کشیدن رابرایش سخت تر کرد.از سوراخ پایین افتاد و در انتهای آنجا روشنایی دید.اتفاقی که برایش افتاده بود مانند حسی بود که گاه در واگن راه آهن تجربه کرده بود ، وقتی فکر میکنید قطار به عقب میرود، در حالی که واقعا دارد به سمت جلو می رود و ناگهان متوجه مسیر واقعی می شوید. 0 1 فاطمه چوپانی 1403/9/9 تصمیم گرفتم خودم باشم کیم سوهیون 4.5 1 صفحۀ 88 هیچ کس جز خودتان از شما مراقبت نمیکند، پس خودتان را قربانی نکنید.خود خواه بودن هیچ مشکلی ندارد ،حتی گاهی مسئولیت پذیر نبودن هم مسئله ای نیست. هیچ بی مسئولیتی ای بالاتر از رها کردن خودتان زیر بار مسئولیت های سنگین و له شدن زیر این آوار نیست. 0 11 فاطمه چوپانی 1403/9/8 سفر به دور اتاقم گزاویه دو مستر 3.1 24 صفحۀ 7 چه شکوهمند است طرحی نو درانداختن ویکباره گام نهادن در جهان دانشمندان،با اکتشاف نامه ای در دست،درست همچون ستاره ای دنباله دار که ناگهان در آسمان می درخشد! 0 15 فاطمه چوپانی 1403/9/8 جملاتی با طعم قهوه؛ یافتههایی از اتاق مشاوره مهدی طباطبایی فر 3.4 1 صفحۀ 17 "تغییر کردن اگر چه دشوار است، اما تغییر نکردن می تواند تلخ و مرگبار باشد. رسیدن به آرزوها ،اگرچه دشوار است ولی دست کشیدن از آن ها بسیار تلخ است .چه بسا تحمل این دشواری شیرین تر از کنار آمدن با زندگی تلخ باشد." 2 10