سفر به شهر زیتون عمومیزندگینامه و سفرنامهزندگینامه و خاطرات سفر به شهر زیتون محمدجواد جزینی 3.0 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 4 ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9786000305079 تعداد صفحات 64 تاریخ انتشار 1397/12/28 توضیحات کتاب سفر به شهر زیتون، نویسنده محمدجواد جزینی. لیستهای مرتبط به سفر به شهر زیتون محمد مبینی کتابهایی که آیتالله خامنهای دربارهش نظر دادند 90 کتاب کتابهایی که آیت الله خامنه ای درباره آنها صحبت کردهاند یا یادداشت نوشته اند 2 80 FaMoSa کتابهای تقریظ شده 100 کتاب تقریظ نویسان شغلشان تقریظ نویسی نیست و معمولا از مشاهیر جامعه هستند که بعضی مواقع تقریظ آنها به آن کتاب اعتبار علمی می دهد. مقام معظم رهبری از جمله افرادی هستند که برای برخی کتب تقریظ می نویسند. 0 14 انسیه ارشی کتابهای تقریظ شده رهبر انقلاب 32 کتاب هر چند وقت یکبار شاهد این هستیم که تقریظی از مقام معظم رهبری درباره کتابی رونمایی میشه که تا الان به ۶۶ تا رسیده. این حدودا ۳۲تاش. 3 32 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مجتبی بنیاسدی 1403/6/1 سال ۶۹ منجیل زلزله آمده. سال ۹۷ روایتهایی از حضور هنرمندان به آن مناطق منتشر شده است. قلم و نثر کتاب، بنظر میرسد مربوط به همان سال ۶۹ است نه ۹۷. شاید هم اشتباه از من است. احساس بچههای زلزلهزده که خانواده و فامیل خود را از دست دادهاند تقریباً در روایتها پیداست. خیلی خیلی میتوانست بهتر باشد روایتها. 0 2