بریدههای کتاب گـُـمنـِشــٰان گـُـمنـِشــٰان 1404/5/26 آنی شرلی در خانه رویاها جلد 5 لوسی مود مونتگمری 4.6 51 صفحۀ 224 خداحافظ، خانهی کوچک رؤیاهای من.. 0 96 گـُـمنـِشــٰان 1404/5/2 ما دروغگو بودیم امیلی لاک هارت 3.6 99 صفحۀ 124 -بعد تو چیکار میکنی؟ وقتی اینطوری میشه؟ -هیچی. دراز میکشم و صبر میکنم و بارها و بارها به خودم یادآوردی میکنم که تا ابد طول نمیکشه،که یه روز دیگهای میآد و روزهای دیگه بعد از اون. یکی از اون روزها بلند میشم و صبحونه میخورم و احساس خوب بودن میکنم. 0 2 گـُـمنـِشــٰان 1404/5/2 قصه های امیرعلی ۱ جلد 1 امیرعلی نبویان 4.3 24 صفحۀ 29 یکی نبود به آن درخت لعنتی بگوید پدر آمرزیده ، تو که سوز و کوران زمستان را طاقت آوردی و با هزار بدبختی دوباره شکوفه دادی و فتوسنتز کردی ، نمیشد دو دقیقه هم تحمل کنی وآن سیب وامانده را ، عدل ول ندهی توی سر اسحاق خان؟! 0 5 گـُـمنـِشــٰان 1404/4/22 ناتوان لورن رابرتس 4.3 160 صفحۀ 263 او مظهر واقعی یک تصمیم بد است. ترکیبی از خطر و ارزو. مرز باریکِ میان کشنده بودن و ملکوتی بودن. و من احساس میکنم که دارم غرق میشوم. 0 5 گـُـمنـِشــٰان 1404/4/13 آنی شرلی در جزیره جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.7 80 صفحۀ 11 او در سرزمین خیالاتش بسیار آزاد تر از دنیای واقعی بود؛ چراکه دیدنی ها از بین میروند، اما نادیدنی ها جاویدان و فناناپذیرند. 0 83 گـُـمنـِشــٰان 1404/4/13 آنی شرلی در جزیره جلد 3 لوسی مود مونتگمری 4.7 80 صفحۀ 8 و با نگاهی مسحور اطرافش را تماشا کرد، گویی از نگاه او وطن، زیباترین نقطه دنیا بود و اهمیتی نداشت که زیر آسمانِ نقاط دیگر، چه مناظر شگرفی خفته بودند.. 0 10 گـُـمنـِشــٰان 1404/4/7 میر و علمدار نرجس شکوریان فرد 4.1 5 صفحۀ 95 اما عباس(ع) همه داروندار حسین(ع) بود.. 0 3 گـُـمنـِشــٰان 1404/4/6 آنی شرلی در اونلی جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.6 75 صفحۀ 138 «به نظر من بهترین و شیرینترین روز، روزی نیست که همه اتفاقهایش باشکوه، شگفت انگیز یا هیجان آور باشند، بلکه روزی پر از شادیهای کوچک و ساده است که یکی پس از دیگری مثل دانه های مروارید از گردنبند پایین میریزند.» 0 7 گـُـمنـِشــٰان 1404/4/6 مردی با آرزوهای دوربرد: روایتهایی از پدرموشکی ایران فائضه حدادی 4.4 34 صفحۀ 45 «باید کاری کنیم اسرائیل با شنیدن اسم شیعه به خودش بلرزه» _حاج حسن طهرانی مقدم.. 1 5 گـُـمنـِشــٰان 1404/4/6 مردی با آرزوهای دوربرد: روایتهایی از پدرموشکی ایران فائضه حدادی 4.4 34 صفحۀ 43 حاج حسن به تنهایی تمام واکنش های مربوط به موشکی را سرعت میداد. واکنش هایی که محصولش ایران موشکی بود. «تکه زمینی اسلامی که میتوانست خواب ابر قدرت های ضداسلامی را اشفته کند.»!! 0 3 گـُـمنـِشــٰان 1404/4/5 آنی شرلی در اونلی جلد 2 لوسی مود مونتگمری 4.6 75 صفحۀ 92 خوشحالم که عقیدهات را به زبان آوردی و آن را فقط برای خودت نگه نداشتی. مطمئنم اگر مردم همیشه افکار واقعیشان را به زبان می اوردند، دنیا از چیزی که هست زیباتر و جالبتر میشد. 0 8 گـُـمنـِشــٰان 1404/4/4 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.7 169 صفحۀ 64 و فهمیدم امام (ره) تا اخر پای حق میایستد.. 0 2 گـُـمنـِشــٰان 1404/4/4 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.7 169 صفحۀ 20 رژیم پهلوی بر محور جدایی میان دین و جامعه بنا شده بود. 0 4