بریدههای کتاب زهره توکلی سراوانی زهره توکلی سراوانی 3 روز پیش هناسه (روییدن بر زمین تازه) راضیه بهرامی راد 5.0 0 صفحۀ 55 خالو رشید میگفت تنهایی خود را شبیه کوه نشان میدهد ، استوار و پابرجا ، نظارهگر ویرانی بشر از ابتدای خلقت تا کنون . 0 0 زهره توکلی سراوانی 4 روز پیش هناسه (روییدن بر زمین تازه) راضیه بهرامی راد 5.0 0 صفحۀ 10 ترس ! تنها دشمنی که آدمیزاد را از درون نابود میکند . 0 0 زهره توکلی سراوانی 1404/3/29 راهی 4.2 10 صفحۀ 182 تردید ، حاصل تلاش شیطان است حبیب ، نگذار به دلت راه بیابد . دل قوی دار مرد من ! 0 0 زهره توکلی سراوانی 1404/3/20 اختراع قوم یهود شلومو زند 4.2 5 صفحۀ 144 دوبنو گمان میکرد که نژاد فقط نخستین مرحله در تشکیل ملت است که آرام آرام رشد میکند و موجودیت فرهنگی-تاریخی واحدی میشود . اما نه نژاد شکل نهایی ملت در تاریخ را تعیین میکند و نه زبان و سرزمین . ملت را حامل یک فرهنگ معنوی ديرينه تعریف میکنند که خود را بازتولید میکند و از نسلی به نسل دیگر منتقل میشود . 0 0 زهره توکلی سراوانی 1404/3/19 اختراع قوم یهود شلومو زند 4.2 5 صفحۀ 135 ملت در واقع یک " قوم-نژاد " است که خاستگاهش گذشتهی دور است و وزن آن هویتهای جمعی زمان حال را تعیین و ترسیم میکند . 0 3 زهره توکلی سراوانی 1404/3/14 فادیا: سقوط نقاب ها حدیث افخمی 0.0 صفحۀ 207 تصور ما از ظاهر آدمها ساخته میشه ؛ غافل از اینکه بعضی آدمها بحرانان. 0 0 زهره توکلی سراوانی 1404/3/12 اختراع قوم یهود شلومو زند 4.2 5 صفحۀ 43 یوست مینویسد : " هنگامی که فرزندان اسرائیل از مصر خارج شدند بدوی و جاهل بودند . یهودیان در ایران دیدگاه دینی جدید و زندگی متمدنانه و زبان و علم را از ایرانیان آموختند ." 0 1 زهره توکلی سراوانی 1404/3/7 فادیا: سقوط نقاب ها حدیث افخمی 0.0 صفحۀ 8 وقتی صدای چکاچک شمشیرهایشان را شنیدی ، پیش نرو و با آنها رودررو نجنگ که محکوم به شکست خواهی بود ، نخست ، با توهم پیروزی اتحادشان را نابود کن و به شهرشان وارد شو و با غنایم سرگرمشان کن تا به جای تو ، با خودشان درگیر شوند . سپس ، گوش بجنبان و منتظر باش . وقتی که دیگر صدایی از شمشیرها بلند نشد ، بیرون بیا و خنجر کوچکی در پشتشان فرو کن ؛ طوریکه ندانند از چه کسی زخم خوردهاند . 0 0 زهره توکلی سراوانی 1404/1/24 آوریل 3015: روایت داستانی اکبر عبدالله نژاد شهید امنیت از زبان همسر مریم شیدا 4.0 1 صفحۀ 111 دنیا قصه است . قاف اون تبدیل به غین شد و شد غصه . 0 0 زهره توکلی سراوانی 1404/1/24 آوریل 3015: روایت داستانی اکبر عبدالله نژاد شهید امنیت از زبان همسر مریم شیدا 4.0 1 صفحۀ 109 به قول عارفی که میگه ؛ رفتنیها رو رفته بگیر چون خواهند رفت .ماندنیها هم خواهند ماند . جای نگرانی نیست ... 0 0 زهره توکلی سراوانی 1403/12/20 ماهی ها به دریا بر می گردند مرضیه اعتمادی 3.7 23 صفحۀ 169 0 0 زهره توکلی سراوانی 1403/12/15 شکارچیان ماه محمدرضا بایرامی 4.5 5 صفحۀ 106 وقتی راه یکی است ، یعنی راهی هست و تکلیف روشن . اما وقتی دوتاست ، مثل این است که اصلا راهی نیست . چون نمیدانی از کدامش بروی . به خصوص اگر که این راهها نه موازی هم که خلاف جهت هم باشند . 0 1 زهره توکلی سراوانی 1403/12/12 شکارچیان ماه محمدرضا بایرامی 4.5 5 صفحۀ 79 چیزی که فراموش نشود ،میتواند تو را بکشد . 0 0 زهره توکلی سراوانی 1403/12/1 تابوت سرگردان حمیدرضا شاه آبادی 4.1 26 صفحۀ 70 مادر لبخندی زد و گفت : " آدمها وقتی زندهاند که این نوبهشون با نوبهی قبل فرق داشته باشه ." 0 10 زهره توکلی سراوانی 1403/11/28 ریلا در اینگل ساید جلد 8 لوسی مود مونتگمری 4.6 54 صفحۀ 143 سوزان گفت : "صبر مثل مادیانی است که هرقدر هم خسته باشد به راهش ادامه میدهد . " 0 1 زهره توکلی سراوانی 1403/11/16 دره رنگین کمان جلد 7 لوسی مود مونتگمری 4.6 26 صفحۀ 130 ترس ، دردناکتر از دردی است که ما را میترساند . شکسپير 0 4 زهره توکلی سراوانی 1403/10/21 ده غلط مشهور درباره اسرائیل ایلان پاپه 4.1 24 صفحۀ 54 اشغال نظامی فلسطین ، هر سه روند مجزا (یعنی ظهور صهیونیسم ، هزارهگرایی پروتستان و امپریالیسم بریتانیا) را با هم به فلسطین وارد کرد و ادغام شدید این سه ایدئولوژی با هم ، موجب ویرانی این کشور و مردمش در طول سه دههی بعد از آن گردید . 0 2 زهره توکلی سراوانی 1403/10/21 ده غلط مشهور درباره اسرائیل ایلان پاپه 4.1 24 صفحۀ 50 صهیونیسم جنبشی بود که ادعا میکرد مشکلات یهودیهای اروپا با استعمار فلسطین و برپایی دولتی [یهودی] در آنجا حل خواهد شد . 0 1 زهره توکلی سراوانی 1403/9/12 آنی شرلی در خانه رویاها جلد 5 لوسی مود مونتگمری 4.7 41 صفحۀ 40 کورنیلیا مردم را به دو دسته تقسیم میکند ؛ آنها که از رگوریشه ی خودشاند و آنهایی که نیستند . اگر یک نفر با تو روبهرو شود ، افکارش با تو یکی باشد و از همان چیزهایی که تو خوشت میآید ، خوشش بیاید ، پس با تو هم رگوریشه است . 0 0 زهره توکلی سراوانی 1403/9/10 آنی شرلی در ویندی پاپلرز جلد 4 لوسی مود مونتگمری 4.4 56 صفحۀ 140 خانم مریل زن زیبایی نبود ، ولی وقتی آنی به چشمهای خاکستریاش نگاه کرد با او احساس نزدیکی کرد . آنی تا آن زمان خانم مریل را ندیده بود و از آن روز به بعد هم دیگر او را ندید . ولی همواره از او به عنوان زنی که یکی از رازهای بزرگ آفرینش را کشف کردهبود ، یاد میکرد ؛ برای کسی که عاشقش کنارش است ، فقر هیچ مفهومی ندارد . 0 0