بریده کتابهای رویافروشی دالرگات Satoru 1403/11/4 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 99 بدترین زمان زندگیتون وقتهایی بوده که باید تمام تلاشتونو میکردین تا از پس مشکلات بر بیاین حالا که اون مشکلات رو پشت سر گذاشتین دیگه بستگی به این داره که چطور بهشون نگاه میکنین آیا اینکه سختی ها رو شکست دادین و پیروز شدین گواهی بر قدرت شما نیست؟ 0 6 NJM 1403/10/27 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 106 غلبه بر سختی های گذشته، آدما رو به چیزی که امروز هستن تبدیل می کنه. 0 8 NJM 1403/10/24 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 99 بدترین زمان زندگیتون، وقت هایی بوده که باید تمام تلاشتونو می کردین تا از پس مشکلات بر بیاین. حالا که اون مشکلات رو پشت سر گذاشتین، دیگه به این بستگی داره که چطور بهشون نگاه می کنین. آیا اینکه سختی ها رو شکست دادین و پیروز شدین، گواهی بر قدرت شما نیست؟ 0 8 Satoru 1403/11/4 رویا فروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 56 به جایی رسیده بود که تنهایی اش را علناً به زبان می آورد 0 5 Daydreamer 1403/10/27 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 194 من خوشحال شدم دیدمت.حسابی از خودت مراقب کن،باشه؟تا جایی که میتونی برو دنبال رویاهات،و زندگی کن.رویای من به واقعیت بدل شد،چون امروز تو رو دیدم. 0 3 Daydreamer 1403/10/27 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 197 هیچکدومشون به فکر منافع شخصی نیستناونا فقط آرزوی خوشبختی عزیزانشون رو دارن.حدس میزنم پشت سر گذاشتن عزیزان،چنین حسی داشته باشه. 0 3 Daydreamer 1403/10/26 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 156 مرد ناچار شده بود تصمیم بگیرد.مجبور شده بود چیزهایی که باید در راه موسیقی فدا میکرد را بسنجد.او زندگیای که همسالانش به طور معمول داشتند را رها کرده بود،چون حاضر نشده بود قید رویاهایش را بزند. حالا به جایی رسیده بود که این تمایل جدی به خواننده شدن،به بخشی جدانشدنی از وجودش تبدیل شده بود،طوری که نمیتوانست خودش را با چیز دیگری تصور کند و تلاش میکرد وضعیت روانش را همانطور که بود بپذیرد. 0 3 Satoru 1403/11/4 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 126 اونا خواب رو به تعویق میندازن تا از لحظه حال لذت ببرن 0 4 Daydreamer 1403/10/26 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 170 شاید من سنتی باشم،ولی این نسل دیگه زیادی خودشو با دیگران مقایسه میکنه.درک میکنم که تا یه حدیش غیرقابل اجتنابه.ولی اگه به جایی برسه که رو زندگیت تاثیر بذاره،مشکل جدی میشه. 0 4 Moonlight 4 روز پیش رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 176 حالا که به گذشته نگاه میکنم نمیتونم تصور کنم چطور در برابر همه اینها مقاومت کردم 0 0 mobina 1403/8/25 رویا فروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 106 دالرگات میپرسد: "پنی، میدونی چه چیزی یک رویای خوب رو از یک رویای معمولی جدا میکنه؟" پنی زمزمه میکند: "گفتین ارزش یک رویا به مشتریش بستگی داره...بله، درسته! تفاوت بین یک رویای خوب و یک رویای معمولی، منوط به اینه که مشتری به آگاهی برسه. هدف اینه که اونا خودشون درس بگیرن، نه اینکه ما درس رو براشون حاضر و آماده کنیم. این چیزیه که باعث میشه یک رویا خوب باشه." "درسته. غلبه بر سختیهای گذشته، آدما رو به چیزی که امروز هستن تبدیل میکنه: بازنده و قهرمان. وظیفه ما اینه که کاری کنیم خودشون اینو متوجه بشن." 0 3 Daydreamer 1403/10/25 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 151 چی باعث میشه حس کنین آزاد نیستین؟ هر چیزی که محدودتون کرده - چه مکان باشه،چه زمان و چه مثل من یک نقص جسمانی - خواهش میکنم روی اونا تمرکز نکنین.در عوض، ذهنتونو معطوف چیزهایی کنین که برای شما حس آزادی میارن. 2 4 Satoru 1403/11/4 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 60 عشق زمانی شروع میشه که احساساتت رو به رسمیت بشناسی. چه به احساسات مشترک ختم بشه چه به عشق یک طرفه. 0 5 Satoru 1403/11/4 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 56 به جایی رسیده بود که تنهایی اش را علناً به زبان می آورد. 0 8 김소희 1403/5/11 رویا فروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 84 ((هیچ آینده ای به اون بزرگی که تصور میکنی نیست. فقط زمان حالِ هیجان انگیز و رویاهای شبانه وجود داره.)) 0 18 maede sjk 1403/10/7 رویا فروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 99 اگه موضوع رو از یک منظر دیگه نگاه کنید، بدترین زمان زندگیتون، وقت هایی بوده که باید تمام تلاشتونو میکردین تا از پس مشکلات بربیاین. حالا که اون مشکلات رو پشت سر گذاشتین، دیگه بستگی به این داره که چطور بهشون نگاه میکنین. آیا اینکه سختی ها رو شکست دادین و پیروز شدین، گواهی بر قدرت شما نیست؟ 0 0 mobina 1403/8/25 رویا فروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 99 "اگه موضوع رو از یه منظر دیگه نگاه کنین، بدترین زمان زندگیتون، وقتهایی بوده که باید تمام تلاشتونو میکردین تا از پس مشکلات بربیاین. حالا که اون مشکلات رو پشت سر گذاشتین، دیگه بستگی به این داره که چطور بهشون نگاه میکنین. آیا اینکه سختیها رو شکست دادین و پیروز شدین، گواهی بر قدرت شما نیست؟" 0 2 Daydreamer 1403/10/27 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 196 چون حافظه خیلی خوبی دارم،پس با اینکه نمیتونم ببینمتون،تمام مدت تو قلبم هستین! 0 4 Daydreamer 1403/10/23 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 12 زمانی که من بیشتر از همه دوست دارم،وقتی است که همه در خواب هستند،استاد.وقتی در خواب هستی،بابت گذشته پشیمانی نمیکنی و بهخاطر آینده،مضطرب نیستی. 0 4 nasim🎀 1403/3/27 رویافروشی دالرگات لی می یه 4.1 16 صفحۀ 79 مقصد نهایی؟ به نظر من، آدما ماشینهای خودران نیستن که به سمت خط پایان، مسابقه بدن. ما باید خودمون صاحب زندگیمون باشیم، خودمون موتور رو روشن کنیم و گاهی ترمز بگیریم. 0 23