بریدههای کتاب رشد محسن صالحی 1403/9/4 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 18 ما پیش از آنکه تشنه شده باشیم، نوشیدهایم و پیش از آنکه به اشتها آمده باشیم و با سؤالها گلآویز شده باشیم، خود را تلنبار کردهایم و پیش از آنکه به معناها دست یافته باشیم، به کلمهها رسیده ایم ... این است که باد کردهایم با اینکه زیاد داریم مریض و بیرمق هستیم و به پرخوری فکری دچار شدهایم ... 0 6 مصطفی رحیمی 1403/6/16 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 55 کسی که عاشق (حق) شد، خواستار بهروزی و بهزیستی و رشد و حرکت و کمال معشوق است و در این دید حتی یک پر سبزی و یک لقمه نان و یک ورق کاغذ هم هدر نمی شود و ضایع نمی گردد، که باید هرچیزی به رشد خود و کمال خود برسد و این خودداری از اسراف بر اساس این اعتقاد استوار می شود نه فقط بر اساس یک بخل و یا یک دید اقتصادی. 0 3 زهرا حق شناس 1403/5/31 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 13 دل هایی که سامان گرفته اند، دیگر بازیچه حادثه ها نمیشوند و بحران نمیبینند. 0 3 ماه آسمان 🇮🇷 1403/5/12 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 44 0 6 نون.کاف 1403/4/6 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 57 به حرف آنهایی که میگویند دلت پاک باشد، فریب مخور. دلِ پاک، عمل پاک میسازد. 0 2 فاطمه عسگری 1403/1/9 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 18 هیچچیز "بیحاصلتر" از این مطالعات دستوری و کتاب خواندنهای پیشنهادی نیست که پیش از طرح سوال و جوشش پرسشها، گریبانگیر تازه راه افتادهها و نو مسلمانهای شعارزده میشود. 0 7 آرمان 1403/11/17 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 19 0 5 مریم محسنیزاده 1403/8/13 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 13 ما پیش از آنکه تشنه شده باشیم، نوشیدهایم و پیش از آنکه به اشتها آمده باشیم و بل سوالها گلاویز شده باشیم، خود را تلنبار کردهایم و پیش از آنکه به معناها دست یافته باشیم، به کلمهها رسیدهایم ... و این است که باد کردهایم و با آنکه زیاد داریم، مریض و بیرمق هستیم و به امتلای ذهنی و پرخوری فکری دچار شدهایم. [...] اینها با اینکه خیلی دارند، فقیر هستند؛ چون پیش از سوال، به جوابها رسیدهاند و پیش از عطش، به آب. دوای اینها همان طرح سوالهای بنیادی است که بتواند به تفکرات آنها سازمان بدهد تا بتوانند با تفکرات سازمان گرفته به مطالعات خویش سر و سامانی بدهند و آن را هضم کنند و شیرهکشی نمایند. 0 3 معصومه صدیقی 1403/5/12 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 48 زیر بنای عمل همین عشق است، زیر بنای کارهای خوب و عمل های صالح، همان عشق صالح و معشوق صالح است ، که: بیستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد. 0 3 مبینا معینی ممتاز 1403/5/13 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 28 هنگام پاداش ، نسبت سرمایهها و سودها را میسنجند ، نه سرمایهها را و نه سودها را. 0 1 فاطمه مهمان دوست 1403/1/14 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 57 هرکس به حق رسید،به حق میرساند 0 1 ابراهیمی 1403/1/19 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 47 کسی که عاشق حق شد، عاشق خلق میشود که: عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست. و این عشق میشود زیربنای مبارزه و امربه معروف و نهی ازمنکر. کسی که عاشق شد، خواستار بهروزی و بهزیستی و رشد و حرکت و کمال معشوق است و در این دید حتی یک پر سبزی و یک لقمه نان و یک ورق کاغذ هم هدر نمیشود و ضایع نمیگردد، که باید هر چیز به رشد خود و کمال خود برسد ... و این فرد چگونه میتواند شاهد ازدست رفتن استعدادهای خلق باشد ... کسی که عشق به حق دارد عاشق خلق میشود و آنها را از بتها و طاغوتها و شیطانها نجات میدهد، هر چند به درگیری و مبارزه با آنها بینجامد ... مومن نمیتواند بیتفاوت و یا سازشگر بماند ... مومن برای انتخاب شکلهای مبارزه اش، ملاکهایی دارد و نورهایی دارد. هدف او و شرایط او و دشمن او، شکل مبارزه او را مشخص میکند ... صبر و سازندگی و رشد دادن و عمل صالح و رشد کردن، ادامه ایمان هستند و دنباله عشق به حق ... عاشق حق از یک سو عمل می آورد و شاهکار می آفریند و از سوی دیگر همراه و همکار؛ چون در راه، درگیریهایی هست که به تنهایی نمیتوان با آنها روبرو شد. 0 4 سیدحسین موسوی 1403/5/12 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 44 0 11 ابراهیمی 1403/1/19 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 34 باید در این وقت کم به تجارتی دست زد که بی نهایت سود بیاورد و باید به دنبال خریداری رفت که پولش نقد باشد و بازگردان داشته باشد و باید در جستجوی بازاری بود که رونق داشته باشد. یک بازار، بازار پایین است با خریدارهایی به نام دل و هوس هایش و به نام مردم و حرفهایش و به نام دنیا و جلوه هایش؛ و یک بازار هم بازار دیگری است با خریداری به نام الله، مالک، رحیم و مهربان. آن بازار پایین نمیتواند این همه سرمایه انسان را جذب کند، سرمایه ها گزاف هستند و متورم میشوند و عصیان می آورند و بحران می آفرینند ... من از خانه وسیع وجودم با قسمتهای گوناگون و اتاقهای متعدد، فقط به مستراحش چسبیده ام و به آن مشغول شده ام، درحالیکه باید تمام این اتاقها منظم میشد. همانطور که دست و پا و موی و اندامم را منظم میکنم و پرورش میدهم، باید دل و مغز و فکر و عقل و اراده ام و روحم را پرورش میدادم و در جای خود مینهادم و در جای خود به جریان می انداختم. 0 3 لیلا رضائی نژاد 1403/5/11 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 3 آنچه از خسارت كلى انسان جلوگيرى مى كند و آنچه كه تمام رشد را بدست مى دهد، دو عامل است؛ يكى ايمان كه زيربناى كار و همكار و استقامت در كار است و آفريدگار اين هر سه و ديگرى مؤمن است كه با تذكرها و تواصى ها، غفلت ها را مى سوزاند و استعدادها را به جريان مى اندازد و اين تذكر و سفارش تنها پس از اين زمينه ى ايمان و عشق مفيد است، كه: فَذَكِّر فَاِنَّ الذِّكْرى تَنْفَعُ الْمُؤمِنين 0 10 صدرا.. 1403/12/12 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 18 ما پیش از آنکه تشنه شده باشیم، نوشیدهایم و پیش از آنکه به اشتها آمده باشیم و با سوالها گلاویز شده باشیم، خود را تلنبار کردهایم و پیش از آنکه به معناها دست یافته باشیم، به کلمه ها رسیده ایم... و این است که باد کرده ایم و با آنکه زیاد داریم، مریض و بی رمق هستیم و به امتلای ذهن و پرخوری فکری دچار شدهایم... 0 3 مریم محسنیزاده 1403/8/12 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 8 آنها که با معیار اهمیت و ضرورت، به نظم رسیدهاند و سازمان گرفتهاند، اینها در نمیمانند و در درگیریها نمیشکنند و بازیچهٔ عجلهها و شتابها نمیشوند و در بحرانیترین لحظههای تاریخ و همراه درگیریهای مستمر، قدرها و حدها را در نظر دارند و هر کلمه و هر کار و هر فکری را در جایگاه خویش میگذارند. 0 2 سیدحسین موسوی 1403/5/13 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 53 0 3 نفیس 1404/2/20 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 31 0 1 سیدحسین موسوی 1403/5/13 رشد علی صفایی حائری 4.5 120 صفحۀ 49 0 1