محسن صالحی

87 دنبال کننده

صفر و یک‌خوانده‌ی علاقه‌مند به کتاب

_moh3n.salehi_110

بالا نوشت: حرف آخر رو اول عرض کنم:
تمام مطالب این دو جلد کتاب؛ روایت و به نوعی ادعای یک مامور امنیتی است از تجربه‌ی بیش از ۳۰ سال خود پیرامون مسائل و افراد مختلف، پس اینکه آیا گفتن این مطالب در عموم جایگاهی دارد یا خیر؟ چقدر این مطالب صحت دارد و  می‌شود به آن اعتماد کرد؟ نکته‌ای است که جای تأمل بسیار دارد ...
...
● بابت اطلاعات مفید و خلاصه‌ای که کتاب از وقایع و اتفاقات تاریخ #انقلاب_اسلامی ارائه می دهد توصیه می‌کنم حتماً مطالعه شود
...
#من_اطلاعاتی_بودم پیاده‌سازی شده‌ی مصاحبه‌ با یک مامور اطلاعاتی است که در جلد اول از کودکی و چگونگی ورود خود به سیستم امنيتی کشور(س‌پ‌ا‌ه) و سپس با شکل‌گیری وزارت اط‌ل‌ا‌ع‌ات؛ انتقال به آن و چند پرونده‌ی امنیتی سال‌های اول انقلاب و در جلد دوم راوی به صورت مبسوط به مباحث مرتبط با #انجمن_حجتیه می‌‌پردازد و نکات جذاب و ناگفته‌ای از این تشکل سیاسی!!! بیان کرده است.
...
از نکات جالب و قابل تامل #کتاب؛ روایت‌های دست اول و بعضاً تابحال بیان‌نشده از سیستم امنیتی و انجمن حجتیه می‌باشد که کتاب را به صورت قابل توجهی جذاب می‌کند.
جلد اول در ۲۲۴ صفحه و ۱۶۰ هزار تومان
جلد دوم در ۳۹۷ صفحه و ۲۸۰ هزار تومان
توسط انتشارت ش‌ه‌ی‌د کاظمی به چاپ رسیده است
پ‌ن ۱: با روزی حدود ۱۵۰ صفحه؛ هر دو کتاب در چهار روز خوانده شد؛ خداروشکر
پ‌ن ۲: تبلیغات طوری است که انگار ناشر تمایلی به دیده شدن کتاب ندارد.
پ‌ن ۳: با اینکه معتقدم کتاب از فیلتر‌های لازم گذشته ولی احساس می‌کنم بابت نکات اطلاعاتی پرونده‌ها و نوع بررسی آن‌ها شاید خیلی به چاپ‌های بعدی کشیده نشود
به تاریخ: پنج‌شنبه؛ ۴ بهمن ۱۴۰۳؛ ساعت ۲۰:۴۳

﷽
آدمیزاد باید خودش باشد.
حال در محیطی که سعی در اعمال تغییرات بیرونی و مصنوعی انسان را دارند و تمام هم و غم را برای دگرگونی او بکار می گیرند تا عیناً همانی شود که می‌‌خواهند این نمایش خودِ خود جلوه متفاوتی در نگاه‌ها خواهد داشت ...
#سووشون روایت نگاهی زنانه به فضای اجتماعی سال‌های 1320 -1325 استان فارس است که مقارن با حضورِ انگلیسی‌‌ها در استان شده است.
زری شخصیت اصلی داستان نماد یک خود واقعی است که می‌تواند در جوانی و قبل ازدواج شجاع باشد؛ بعد از #ازدواج همسر و فرزندان او را وارد احتیاط‌های (شما از قول خودش بخوانید ترس) نقش همسری و مادری کنند.
نگاهِ زنانه؛ صحنه‌سازی‌‌های دقیق؛ محوریت #خانه و #خانواده در تصمیم‌گیری‌ها از سووشون رمانی اجتماعی و پرکشش ساخته که خواننده را تا روزها بعد از مطالعه درگیر خود کرده و او را به فکر فرو می‌برد.
سووشن نمایشی از خودِ زنانه‌ی شخصیت اصلی #داستان ...
خودِ تحصیل‌کرده
خودِ #روشنفکر
خودِ #مادر
خودِ #همسر
خودِ زن داداش

پ‌ن مهم : برداشت؛ گریزهای ریز و درشت نویسنده؛ تعابیر و تصویرسازی‌های ایشان از مفاهیم و شعائر دینی نیاز به بررسی و نقد جدی دارد چون به نظر می‌رسد نگاه ایشان به این مقوله‌ها خیلی روشنفکر مآبانه؛ ناقص و بعضاً عاری از حقیقت باشد.
به تاریخ: چهارشنبه، ۹ خرداد ۱۴۰۳
شروع مطالعه : چهارشنبه، ۲۶ اردی‌بهشت ۱۴۰۳
پایان مطالعه: جمعه، ۳ خرداد ۱۴۰۳

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

نمایش همه