بریدههای کتاب آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) فاطمـــه* 1403/5/6 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 62 0 6 fatemeh 1403/4/25 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 176 0 5 زهرا منظمی مطلق 1402/6/28 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 47 2 4 فاطمـــه* 1403/5/6 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 61 0 8 سیده زینب موسوی 1403/3/2 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 353 0 15 فاطمـــه* 1403/5/16 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 165 «مذهب، رابطهی ایمانیِ هر فرد با خدای خود اوست؛ و هرکس،به تعبیری، خدایی دارد». 0 20 فاطمه صبائی 1403/4/31 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 31 در خاطره، چیزی جز انگیزه نباید حضور داشته باشد خاطراتی که بگریانند ،بسوزانند، بشکنند، به درد بیاورند؛ اما برنینگیزند، خاطره نیستند، زَهرند؛ زهرِ قتاله خاطراتی که سرد کنند، خسته کنند، کسل کنند، ناامید کنند و به پوچی و بیحالی بکشانند خاطره نیستند، بیماری اند: جنون. 0 10 فاطمه رجائی 1402/11/11 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 372 0 13 سیده زینب موسوی 1403/1/24 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 243 0 34 شکوفه پاکزاد 1403/6/31 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 216 زندگی قبل از هرچیز، زندگیست. گل میخواهد، موسیقی میخواهد، زیبایی میخواهد. زندگی حتی اگر یکسره جنگیدن هم باشد، خستگیدرکردن میخواهد، عطر شمعدانیهارا بوییدن میخواهد 0 14 نسرین جمشیدی 1402/9/16 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 56 رضاخان گفته بود: «ترکمنها حق ندارند در مجامع عمومی، در مدرسه، در خیابان، و در هرجا که یک غیر ترکمن حضور داشته باشد، به زبان خودشان حرف بزنند». گفته بود: «در ایران، یک زبان وجود دارد آن هم زبان ایرانیست. لازم نیست ترکمنها این صداهای عجیب و غریب را از خودشان در آورند. اینها هم مثل آذربایجانیها، یا در دهانشان را گل بگیرند، یا ایرانی حرف بزنند. هر جا ماموران ما دیدند که ترکمنی، به همان زبان خودش حرف میزند، فوراً شلاقش بزنند. جلوی چشم همه. همه را هم مجبور کنند که شلاق خوردن او را تماشا کنند. . . شنیدهام رنگ چای ترکمنی سبز است. یعنی چه؟ شنیدهام چای سبز را هم توی کاسه و بادیه میخورند. این دیگر یعنی چه؟ شب و روز چغدرمه میخورند.حالم از این ترکمنها به هم میخورد. دیگر حق ندارند چغدرمه بخورند. 0 2 فاطمـــه* 1403/5/4 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 34 آلنی گفت: مارال! مارالِ من! همهی اینها را که در یک خورجین بریزی، خیلی هم غُلُو کنی، و هر واقعه را چنان شرح و بسط بدهی که به داستانی بلند تبدیل شود، یا به افسانهیی، و از هر ماجرای کوچک یک مبدأ تاریخ بسازی، باز هم منصفانه باید قبول کنی که در یک گوشهی پرت افتادهی تکّه پارهشدهی سرزمینی زیر سُلطهی ستم، در دنیایی پوشیده از خشونت و شَر، حوادثی ناچیز و نادیدنی اتّفاق افتاده است؛ حوادثی که در تهِ خورجین زندگی ما گُموگور میشود و دست کنجکاو تو هم نخواهد توانست، چند سالی که بگذرد، ذرّهیی از آن پیدا کند. 0 3 fatemeh 1403/5/11 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 245 0 2 سید هادی میرمهدی 1403/7/19 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 87 0 5 فاطمه رجائی 1402/10/4 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 87 0 23 سیده زینب موسوی 1403/2/4 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 255 0 14 fatemeh 1403/4/22 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 54 زمانه، ذلیل را ذلیل تر میکند، افتاده را افتاده تر، باید سوار بود و محکم. 0 1 فاطمـــه* 1403/5/26 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 269 0 10 زهرا منظمی مطلق 1402/6/28 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 40 1 3 فاطمـــه* 1403/5/6 آتش، بدون دود: واقعیت های پرخون، حرکت از نو (کتاب های چهارم و پنجم) نادر ابراهیمی 4.6 7 صفحۀ 82 آلنی گفت: دختر سیاسی، بهتر از پسر سیاسیست. مردان، انگار که برای حضور در معرکهی سیاست به دنیا میآیند؛ اما زنان، بر این میدان منّت میگذارند که پا در آن مینهند. هرجا زنی هست که بهخاطر عدالت میجنگد، آنجا عِطری پیچیده است شیرین و شورانگیز و بهشتی. 0 8