سی‌وسه

@si.o.se

1 دنبال شده

40 دنبال کننده

                      گروهِ کتابخوانی به سبکِ متفاوتِ مخلوط
                    

یادداشت‌ها

این کاربر هنوز یادداشتی ثبت نکرده است.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز باشگاهی ندارد.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

سی‌وسه پسندید.
            هو الصبار.

گل آخری که فرهاد حسن‌زاده می‌زند، پنج ستاره می‌خواهد! پنج ستاره و حتی بیش‌تر.. من هنوز از یادآوری سه صفحه‌ی آخر، متاثر می‌شوم.. 

از شخصیت خاله خوشم نمی‌آمد، تا آن زمان که شعر شاملو را خواند. دلم نرم شد به برکت "پریا"ی شاملو! اما هنوز هم دلم صاف نشده‌بود، زیادی روشنفکرمآب می‌زد و ادایش بیش‌تر از صدق عملش بود انگار. تا کجا؟ تا آن‌جایی که هستی، خاله را وسط جنگ دید، پیش دایی. چه‌قدر ذوق کردم که این شخصیت عاقبت‌به‌خیر شد! و جدّا چه شخصیت عزیز و به‌تعبیری ناهم‌گونی.


ضرب‌المثل و طنز و گویش محلی، این سه، دست به دست هم می‌دهند و زبان اثر را شاخص می‌کنند، به‌نظرم.

ولی راستش را بخواهید، مشت نویسنده زود باز می‌شود. نه فقط این‌که نویسنده زود مشتش را باز می‌کند، بل‌که خواننده اگر زرنگی کند همان اول اول، درون مشت نویسنده را دیده. و این بد است، خیلی بد است!

و دیگر
ذهنم درگیر شد که دختر را چه‌گونه تصویر کنیم، درست‌تر است؟ تصویر متناسب از دختر در کدام اثر هنری‌مان وجود دارد و درخشان است؟
          
سی‌وسه پسندید.
            استاد محمد حکیمی با کتاب امام رضا و کرامت انسانی تلاش کرده تا مخاطب را در قالب38 موضوع مرتبط با کرامت انسانی از دیدگاه امام مهربانی ها مانند حقوق برادری، امانت‌داری، کرامت ‌انسانی در داوری، حقوق واجب و... آشنا تر کند و برای  ملموس  شدن  مباحث،  نمونه هایی از تعالیم اسلامی و آموزه‌های امام رضا(ع) در حوزه کرامت انسانی را  در این کتاب آورده است.

پشت جلد این کتاب آمده:
در این دوران که توده های محروم، زندگی های توان سوزی را می گذرانند و با دشواری های کشنده ای دست و پنجه نرم می کندد و با همه لاف و گزافه ها هر روز بر محرومیت های آنان افزوده می شود، و هر گونه آسایش و آرامش آنان را می رباید، و هر لحظه ارزش انسانی آنان پایمال می گردد؛ در این دوران از کرامت انسانی سخن گفتن یک تکلبف است.
به ویژه که آموزه های خدایی امام رضا(ع) در این باره گفته آید، و منزلت انسانی از دیدگاه امام بزرگ ترسیم شود.بدین امید که امام دوستان برای رهایی انسان ها چاره هایی اصولی بیندیشند و خشنودی امام را موجب گردند و این آرمان بزرگ و خدایی را از این شهر آغاز کنند.

بخشی از کتاب: مبحث« کرامت انسانی در داوری»
نگاه قاضی در داوری و قضاوت باید به گونه ای باشد و با متهمان به شیوه ای رفتار کند که از کرامت انسانی آنان پاسداری شود، در این صورت است که حقوق آنان گرفته می شود و هر گونه تجاوز گری کنار می رود.
امام رضا(ع):
بدان برتو واجب است میان دو ستیزه کننده به مساوات رفتار کنی، حتی در نگاه کردن به آنان، تا نگاه تو به یکی از آن دو بیشتر از دیگری نباشد.

این کتاب برای اولین بار در سال 1398 توسط انتشارات به نشر چاپ شد.