معرفی کتاب فرار از کتابخانه‌ی آقای لمونچلو اثر کریس گرابنستاین مترجم مژگان ایمانی

کریس گرابنستاین و 2 نفر دیگر
4.1

1399/4/25

وقتی کایل متوجه میشود که مشهورترین بازی ساز جهان، کتابخانه ی جدیدی در شهرشان ساخته و قرار است از چند نفری دعوت کند تا یک شب کامل را در کتابخانه اش بگذرانند، تصمیم میگیرد هر طوری شده، یکی از آن چند نفر باشد.
اما بر خلاف تصور او، قسمت سخت ماجرا، وارد شدن به کتابخانه نیست بلکه خارج شدن از آن است!
برای بیرون رفتن از کتابخانه یک راه مخفی وجود دارد و بچه ها باید با استفاده از سرنخ های موجود در کتاب‌ها، این راه مخفی را کشف کنند.
اینجا دیگر خوش شانس بودن کافی نیست...

لیست‌های مرتبط به فرار از کتابخانه‌ی آقای لمونچلو

نمایش همه

فرار از کتابخانه‌ی آقای لمونچلو

کتابی درباره ارزش کتابخوانی!

داستان درباره پسر دوازده ساله‌ای به نام کایله که عاشق بازی فکریه و وقتی می‌فهمه معروف ترین بازی ساز کشور داره به شهرشون نیاد تا یه کتابخونه بزرگ بسازه و دوازده نفر دانش آموز قراره اولین کسانی باشن که به اون کتابخونه میرن، با وجود اینکه هیچی درباره کتابخونه‌ها نمیدونه تلاش می‌کنه جز اون ۱۲ نفر باشه.

البته این فقط اولشه! بعد از ورود به اون کتابخونه حالا چطور باید خارج بشه و برنده بزرگترین مسابقه زندگیش بشه؟

این کتاب بی نظیره. نوجوون های داستان بچه‌هایی هستن که توی یه شهر بدون کتابخونه بزرگ شدن و حالا برای اولین بار خفن‌تربن کتابخونه عمومی جهان رو میبینن.
چه راهی بهتر از بازی کردن می‌تونه بچه‌ها رو عاشق این کتابخونه کنه؟
مسابقه قرار از کتابخونه آقای لمونچلو پر از معماست و بچه‌ها باید برای حل کردنش توی کتابخونه تحقیق کنن و باهم همکاری کنن.

این کتاب از بهترین پیشنهاد های مطالعه برای سن ۱۰ تا ۱۴ ساله. اما چرا؟
خیلی از ما از کتاب‌هایی که می‌خوانیم درس‌های کوچیک و بزرگ میگیریم و خوب میدونیم اگه بچه‌ها از کودکی یا نوجوونی کتاب بخونن دنیاهای بی‌نظیری رو‌ تجربه میکنن و چیزای زیادی یاد میگیرن.
این کتاب بهشون یاد میده کجا باید دنبال جواب‌ها بگردن؟ کجا دنبال ماجراجویی برن؟ کجا میتونن ده‌ها بار توی ده‌ها دنیای مختلف زندگی کنن؟ کجا میتونن یادبگیرن تنها نیستن؟
این کتاب چشمکی میزنه و میگه «خب معلومه، بین‌ کتابا!»

اگه به من باشه، میتونم ده‌ها صفحه از خاطرات خوبی که با شیش یا هفت بار خوندن این کتاب به دست آوردم بگم. :)

این کتابو به کیا توصیه میکنم؟ به همه!
مخصوصا نوجوون هایی که دنبال جایی برای تعلق داشتن می‌گردن. در کتابخونه لمونچلو همیشه روی شما بازه.

و البته مامان بابا هایی که می‌خوان بچه‌شون عاشق کتاب و کتابخونه بشه :)

سَمی

سَمی

1404/4/8

آقای لمونچلو تولیدکننده‌ی انواع بازی‌های هیجان‌انگیز و سرگرم‌کننده است که تصمیم دارد از بین بچه‌های مدرسه، تعدادی رو برای بازدید از کتابخانه‌اش انتخاب کند. کایل هم در کنار تعدادی از بچه‌ها برای بازدید انتخاب می‌شود. توصیف کتابخانه با گنبد طلایی درخشان و طناب‌های مخملی که راه رانشان می‌دادند و فرش قرمزی که به در کمانی شکل فولادی کتابخانه می‌رسید از اولین تصاویر هیجان‌انگیز شروع این سفر برای کایل بود.او به خوبی کتابخانه‌ی هیجان‌انگیز و انواع بازی‌ها و کتاب‌های موجود را توصیف می‌کند.
آقای لمونچلو اعتقاد داره یه کتابخانه نیازی به پنجره نداره و کتاب‌ها پنجره‌های ما به دنیاهایی هستند که حتی توی رویاهامون اون ها رو ممکن نمی‌بینیم.بچه‌ها برای بیرون آمدن از کتابخانه نیاز دارند که با توجه به بازی‌ها و نشانه‌ها راه خروج رو پیدا کنند. ادامه‌ی کتاب فرار از کتابخانه آقای لمونچلو، کتاب المپیک در کتابخانه آقای لمونچلو است. در این کتاب کایل مشغول تبلیغات در آگهی‌های آقای لمونچلو به عنوان یک تولیدکننده بازی شده است.اما زمانی کتاب دوباره هیجان‌انگیز میشه که آقای لمپنچلو می‌خواهد یک المپیک برگزار کند. در کتابخانه اتفاقاتی رخ می‌دهد که بچه‌ها باید رمز و راز آن‌ها را کشف کنند. به نظرم کتاب هیجان زیادی داشت و عنوان کتاب و مرتبط بودن داستان به کتاب و کتابخوانی میتونه انگیزه‌ای برای کتاب خواندن در کودکان بشه. به خصوص اینکه بچه ها از کتاب‌های خیالی و آمیخته با بازی و سرگرمی و سرشار از نشانه‌ها و رمز و رازها خیلی خوششون میاد. ولی فضای کتاب و توصیفات از راه فرار و خود المپیک آقای لمونچلو یکم آشفته بود و من این آشفتگی رو دوست نداشتم هر چند که در کنار بازی‌های اینترنتی و پرهیجان، کتاب‌ها هم معرفی می‌شدند.ولی داستان جدید و پرکشش بود.اینجور کتاب‌ها قدرت تخیل بچه‌ها رو خیلی بالا می‌برند.
#فرار_از_کتابخانه_آقای_لمونچلو #المپیک_در_کتابخانه_ی_آقای_لمونچلو #کریس_گرابنستاین ترجمه #ساره_ارض_پیما