M.K M.K دنبال کردن @m.k555 عضویتشهریور 1404 2 دنبال شده 1 دنبال کننده سرکتابدوست(145 کتاب)0امتیاز دنبال کردن10یادداشت33امتیاز7لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 145 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 6 کتاب یادداشتها M.K 1 ساعت پیش یک شب فاصله جنیفرای. نیلسن 4.4 78 کتاب واقعا خوبی بود و زندگی در اون دوره رو به خوبی شرح داده بود، و میتونم بگم که همه سنین میتونن این رو بخونن من توی ۱۰ سالگی خوندم و واقعا تحت تاثیر این کتاب قرار گرفتم و درمورد دیوار برلین تحقیق کردم و باعث شد من چیزهای زیادی درمورد تاریخ این کشور یاد بگیرم، پیشنهاد میکنم هروقت که تونستید این کتاب رو بخونید... 1 2 M.K دیروز بچه های کشتی رافائل محمدرضا مرزوقی 3.7 5 برای من کتاب خوبی بود ولی کاملا سلیقهایه و شاید هرکسی خوشش نیاد، در کل از کتابهای خوب ایرانی بود که خوندم 👍🏻 0 0 M.K دیروز دنیای سوفی یوستین گوردر 4.0 172 کتاب فوقالعادهای بود! با اینکه ۶۰۰ صفحه بود و جزئیات زیادی داشت من از همون لحظه ای شروع کردم به خوندن دیگه بیخیال نشدم و پشت سر هم خوندم تا ببینم چی میشه و نتیجه این شد که توی دو سه روز این کتاب عالی رو تموم کردم! درواقع به خود موضوع اصلی زیاد اشاره نمیشد و بیشتر درمورد فلسفه صحبت میکردن ولی همین تاریخ فلسفه خودش عالی بود و نتیجهای تو آخر بهش رسیدن هم خیلی خوب بود، البته این کتاب رو به کسایی پیشنهاد میکنم که صبر و حوصله و دقت زیادی داشته باشن و اهل مطالعه هم باشن... در کل خیلی خوب بود📚 0 1 M.K 3 روز پیش Alice's adventures in wonderland Lewis Carroll 3.7 3 من خیلی این کتاب رو دوست داشتم و انگلیسیش هم خیلی راحت و واضح بود... اگر توی سطح A2 انگلیسی هستید حتما پیشنهاد میکنم بخونید. 0 0 M.K 3 روز پیش ماتیلدا رولد دال 4.4 8 یکی از کتاب های مورد علاقهم بود که برای بار هزارم خوندمش... قلم نویسنده خیلی خوبه و مسیر داستان رو جالب و بامزه پیش میبره 0 1 M.K 3 روز پیش شگفتی! آر.جی. پالاسیو 4.5 96 خیلی کتاب قشنگی بود اینکه با قیافه غیرعادیش کنار اومد و خودش بود خیلی خوب بود بعضی وقتا تخت تاثیر نظر دیگران قرار میگرفت ولی در کل شخصیتش رو دوست داشتم 0 0 M.K 3 روز پیش مرغ مقلد کاترین ارسکین 4.1 29 فضای داستان واقعا سیاه و سفید بود ولی من اخرشو دوست داشتم... 0 0 M.K 3 روز پیش وقتی به من می رسی ربکا استید 4.3 12 خیلی کتاب قشنگی بود، و واقعا تاثیر عجیبی روم گذاشت که تا یه ساعت مبهوت بودم، پیشنهاد میکنم حتما بخونید این کتابو 0 0 M.K 3 روز پیش روی شانه های نونا جولی لی 4.6 12 خیلی کتاب تاثیر گذاری بود، نشون میداد که چقدر. زندگی در اونجا سخته و جنگشون چقدر بد بوده... خیلی سورا نادیده گرفته میشد ولی وقتی که حقشو پس گرفت واقعا خوشحال شدم و اینکه چقدر برادرش رو دوست داشت و مرد... با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 M.K 3 روز پیش چیزی شبیه به جادو کلی بارن هیل 4.0 2 کتاب خوبی بود به خوبی کتاب قبلی نویسنده (دختری که ماه را نوشید)نبود ولی باز جالب بود جزئیات زیادی داشت و مسیر داستان خیلی عجیب و جالب پیش میرفت پیشنهاد میکنم بخونید 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها نمایش همه M.K 1 ساعت پیش آشنایی با زندگی مشاهیر🍃📚 3 کتاب اسم خیلی از آدماهای معروف حتما به گوشتون خورده ولی میخواید که فقط در چند خط اونارو بشناسید و بدونین چه کاری کردن؛ کتابهای زیر واقعا در این مورد عالین و پیشنهاد میکنم بخونید(یک مجموعه کوچیک هم به اسم {آدمهای معمولی دنیا را تغییر میدهند} هست که برای ۸ـ۹ سال مناسبه و سعی میکنم لیست اون هم منتشر کنم 🪷) 0 0 M.K 16 ساعت پیش سفری کوتاه به جادو✨📚 4 کتاب به غیر از کتابهای مشهور مثل هری پاتر، چند تا کتاب خاص و استثنایی هم هستن که حتما باید بخونید 🪷 0 0 M.K دیروز هری پاتر: اطلاعات بیشتر 🪄📚 5 کتاب اگر هری پاتر رو کامل خوندید حتما کتابهای دیگه هری پاتر هم در کنارش بخونید که بیشتر با دنیای جادویی آشنا بشین ✨ 0 0 M.K دیروز هری پاتر 🪄 📚 10 کتاب کتابهای هری پاتر که واقعا عالین... بهخوان اطلاعات و تصویر کتاب های این مجموعه رو به طور کامل نداره ولی حتما از انتشارات کتابسرای تندیس بخرید چاپ و ترجمهش عالیه!📚 0 0 M.K 2 روز پیش کتابهایی برای ۷-۸ سال🍃📚(جودی مودی) 34 کتاب کتاب های مگانمک دونالد رو از بچگی دوست داشتم و از همون موقع خیلی به کتاب علاقه مند شدم ماجراهای جودی و دوستاش برام خیلی جالب بود... ولی برای همون سن خوب بود از یه دورهای یه بعد یه ذره خستهکننده و بی مزه میشن.📚 0 0 بریدههای کتاب M.K دیروز دنیای سوفی یوستین گوردر 4.0 172 صفحۀ 158 مرگ به ما مربوط نیست، چون مادام که ما وجود داریم، مرگ وجود ندارد. و وقتی مرگ آمد، ما دیگر وجود نداریم! 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.