_نومانو. _نومانو. دنبال کردن @nomano عضویتمرداد 1404 14 دنبال شده 18 دنبال کننده کتابدوست(37 کتاب)0امتیاز دنبال کردن کتاب ها فقط نوشته یا تخیلات نویسنده نیستن ، اونا زندگی بخشن..! 3یادداشت15امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 37 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها _نومانو. 7 روز پیش قتل در خانواده کارا هانتر 4.0 55 به نام خدا. اوایل کتاب حس میکردم قرار نیست یه شاهکار باشه ، از اپیزود اول تا تقریبا پنجم چیز خاصی به غیر از تحقیقاتشون نبود ، اما یوهو قضیه فرق کرد. . اپیزود ششم به بعد ، یه پیچیدگی ای داشت که باعث شد کتابو سریع تموم کنم و توی اپیزود هفتم و هشتم .. بوم! اصلا فکرشم نمیکردم این جوری تموم بشه . خلاصه که کتاب خیلی خوبی بود و یه کاری کرد به ژانر جنایی علاقه مند بشم. 0 16 _نومانو. 1404/5/5 اولین نفری که در نهایت میمیرد آدام سیلورا 4.2 26 این کتاب تموم شد ، فضای هیجانی و به شدت زیبایی داشت مثل جلد یکش معرکه بود ، ولی این جلد به خاطر مسئله ی همجنس گراییش کاملا سلیقه ای بود و ممکنه خوشتون نیاد . خلاصه که واقعا قشنگ بود و درس های زیادی داد . 0 20 _نومانو. 1404/5/4 هردو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 329 هردو در نهایت میمیرند؛میشه گفت یکی از بهترین کتابایی که خواندم، شاهکاریدر ژانر غمگین . اینکه دو پسر هم رو پیدا و انتخاب میکنن تا آخرین روزشون رو به بهترین شکل ممکن به پایان برسونن . یه درس بزرگی که این کتاب بهم داد؛ بیشتر آدما همه چیو میندازن برای بعدا اما برای اعتراف عشق ، برای خوش گذراندن ، برای زندگی کردن همون یک روز هم کافیه ! 0 12 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها _نومانو. 1404/5/9 به پیشنهاد من برای شروع فانتزی این ها رو بخون. 4 کتاب این کتابا با فضای خاصی که دارن کاری کردن عاشق فانتزی شم.. 0 15 بریدههای کتاب _نومانو. 1404/5/16 قتل در خانواده کارا هانتر 4.0 55 صفحۀ 165 نباید از خودش خجالت بکشه، چون خدا اون رو این طور ساخته و دوستش داره. 0 33 _نومانو. 1404/5/11 قتل در خانواده کارا هانتر 4.0 55 صفحۀ 23 اما هیچ وقت کنارم نشست و ازم نپرسید حالم خوبه یا نه. حتی هیچ وقت من رو در آغوش نگرفت. 0 10 _نومانو. 1404/5/5 اولین نفری که در نهایت میمیرد آدام سیلورا 4.2 26 صفحۀ 215 انگار چیزی سر جایش نیست؛ یا شاید بهتر باشد بگویم کسی . آن کس من هستم . 0 8 _نومانو. 1404/5/4 اولین نفری که در نهایت میمیرد آدام سیلورا 4.2 26 صفحۀ 38 زندگی اهمیت نمیدهد شما چقدر جوان هستید ؛ شمارا مجبور میکند بزرگ شوید . 0 53 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.