@nastrnal
عضویت

مهر 1403

43 دنبال شده

34 دنبال کننده

"آقا یه توت مارو نجات داد"

دیروز

اول اینکه از این کتاب نباید انتظار آنچنانی داشت چونکه کتاب ناتمام کامو هستش و ایشون متاسفانه در سانحه ی تصادف   فوت میکنن.
این کتاب بیشتر شبیه یک زندگی نامه هستش و شما با اثر کلاسیکی روبه رو نیستید بلکه به طور غیر مستقیم دارید زندگی خود کامو از بدو تولدش رومیخونید، شخصیت اصلی داستان «ژاک» کسی که که پدرش در جنگ جهانی کشته شد و هیچ خاطره ای ازش نداره  ، خانواده ای فقیر و با فقر فرهنگی، مادری گوشه گیر مادربزرگی مستبد و همه ی این ها ژاک رو به وجود آوردن
در واقع کامو در این کتاب ناتمام بیشتر طرز تفکر و نحوه ای که بزرگ شده رو  به ما نشون میده .
شوکی که ژاک  وقتی بالای قبر پدری که هیچوقت ندیدش و نشاختش بهش وارد میشه و تازه میفهمه که سن خودش از سن پدری که مرده بیشتره
و درواقع کامو هم وقتی یکساله بوده پدرش رو توی جنگ از دست میده ‌
و توی این کتاب انگاری میخواسته پدری که هیچوقت نداشته رو دوباره بسازه و بخاطر همین اسم کتاب رو گذاشت مرد اول
خیلی جالبه که کامو توی این کتاب به روابط بین کرکتر و مادر ،مادربزرگ ،دایی و حتی پدری که همیشه براش راز بوده و کشف هویت پرداخته.
داستان گیرا نیست اما در دید کلی جالب بود و شما میتونید توی این کتاب پی ببرید که فلسفه ی پوچی کامو از کجاها نشات گرفته و از راه نوشتن تونسته یه راهی برای خلاصی از این فلسفه پیدا کنه.
کرکتر اصلی داستان هم از طریق دانش و درس خوندن خودش رو نجات میده هرچند که زخم های کودکی رو همیشه با خودش حمل میکنه🦋

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

بریده‌های کتاب