محدثه سادات نبی یان

پدیدآور
@msnj

94 دنبال شده

35 دنبال کننده

📚 هر کتابی که می‌خوانی تو را تغییر می‌دهد، حتی اگر آن را از خاطر ببری!
💌 از دوست داشتنی‌هایم در این دنیا، طلبگی‌ست و مادری کردن برای دخترم.

swallow213.blog.ir
پیشنهاد کاربر برای شما

کتاب‌های نویسنده

بسم الله الرحمن الرحیم
بی شک جمع آوری مستندات فراوان و چینش آن ها و همچنین ابداع بیان زندگی بانوی عالمین، از دریچهٔ نگاه سه بانو، ارزشمند و کاری دشوار است. اما این اثر بیش از آن که داستانی مستند باشد، یک مستند داستانی است و به همين خاطر، انتظارات مرا به عنوان مخاطب با انتظاراتی که از یک داستان داشتم برآورده نکرد. یکی از ایرادات بزرگ این نوشتار از نظر من، وجود متون عربی لابلای متن بود که به نظرم بهتر بود حال که نویسنده از تخیل خود در نوشتن این کتاب کمک گرفته است، کتاب را به سمت داستان برده و مستندات خصوصا با زبان عربی را در انتهای کتاب ذکر کند تا زحمت علمی و تاریخی او نیز ارج نهاده شود.
از شخصیت پردازی حضرت در بخش دوم کتاب که خود ایشان راوی بودند نیز رضایت نداشتم.
البته نکتهٔ بسیار مثبت کتاب، تصویرگری شخصیت چند بعدی از حضرت زهرا سلام الله علیها بود که در کمتر اثری دیده می‌شود و چه بسا الگوی سوم زن مسلمان شیعه، در این کتاب دیدنی بود که از این موضوع بسیار لذت بردم و اندیشه و قلم نویسنده را می‌ستایم.
به هر حال، روزهایی که همراه این کتاب، هم‌نشین زندگی پربرکت حضرت زهرا سلام الله علیها بودم‌ شیرین بود و دعاگوی نویسنده هستم‌  و ان شاءالله که در نزد خداوند بابت زحمت فراوانی که به پای ویرایش این کتاب کشیده است، ماجور است.

باشگاه‌ها

پویش کتاب مادران شریف

60 عضو

جمعه، دوم آوریل = Friday, April 2nd : شهید محمدحسین ابراهیمی به روایت همسر

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

من، مادر مصطفی: دانشمند جوان شهید مصطفی احمدی روشن در خاطرات مادر و دیگران

ناقوس ها به صدا در می آیند
        بسم رب المهدی
داستان کتاب مرا یاد گری کارل لگنهازن، مسیحی کاتولیک، انداخت که یکی از دانشجویانش نهج‌البلاغه را به او هدیه می‌دهد و باعث تشرفش به دین اسلام می‌گردد. او تغییر نام می‌دهد و
محمد لنگهازن نامیده می‌شود و هم‌اکنون در ایران تدریس می‌کند. به‌نظرم زندگی جالبی دارد که می‌توانید بیشتر جستجو کنید.
التماس دعای فرج

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

دشمن عزیز
دشمن عزیز داستان دختر سرخوش و خوشگذران و پولداریه که به مرور به شخصی کارآمد و مدیر و پخته و مفید برای جامعه تبدیل میشه
دختری که بار مسئولیت زندگی و آینده ۱۰۰ و خرده ای جوجه‌ی یتیم روی دوشش افتاده و با اینکه از قبول این مسئولیت ناراضیه و حس می‌کنه توسط دوست عزیزش و شوهر دوست عزیزش گول خورده ولی بخاطر صفت بسیار گرانقدر مسئولیت پذیریش تمام تلاش و همتش رو سر این میذاره که تا وقتی مدیر جدیدی برای نوانخانه پیدا بشه این مسئولیت مهم ولو موقتی رو به درستی انجام بده، به عبارتی ناراضی بودنش از پذیرفتن این مسئولیت باعث نمیشه کم کاری کنه و نوانخانه رو ول کنه به امان خدا
این کتاب علاوه بر اینکه شیرین و دلنشین بود برای شخص من شدیدا آموزنده بود
من چیزای زیادی از سالی مک براید مو نارنجی عزیز یاد گرفتم و از این بابت قدردان جین وبستر هستم

پ.ن¹: خیلی از دوستان گفتن که بابا لنگ دراز جذاب تره
خب منم قبول دارم ولی دشمن عزیز بنظرم کتاب مفیدتری بود
پ.ن²: یه اشکالی کتاب داشت که نمی‌دونم ناشی از ترجمه بود یا واقعا مولف اینطور نوشته ولی یهو وسط داستان معلوم شد جودی بچه داره در حالی که هیچ نوع زمینه ای براش چیده نشده بود
پ.ن³: برخلاف انیمه تو کتاب این سالیه که موهاش نارنجیه نه جودی
این کتاب علاوه بر اینکه شیرین و دلنشین بود برای شخص من شدیدا آموزنده بود

پ.ن¹: خیلی از دوستان گفتن که بابا لنگ دراز جذاب تره
خب منم قبول دارم ولی دشمن عزیز بنظرم کتاب مفیدتری بود
پ.ن³: برخلاف انیمه تو کتاب این سالیه که موهاش نارنجیه نه جودی

مرا با خودت ببر

من این کتاب رو بعد از سر بر دامن ماه خوندم. دلم میخواست قلمش قوی تر باشه و واقعیتش اوایل حوصله م سر رفت. اما واقعا نوع روایتش از جایی به بعد جوری جذاب شد که نتونستم ادامه بدم. در کل کتاب خوبی بود و واقعا ارزش یک بار خوندن رو داشت‌

کتاب یحیا

غریب قریب: زندگینامه مهاجر افغانی شهید رجب غلامی

پیشوای صادق

زینب (س): زنی که هیچ مصیبتی او را نشکست

آنی شرلی در گرین گیبلز

سیره پیشوایان: نگرشی بر زندگانی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی امامان معصوم علیهم السلام