محسن مدنی

محسن مدنی

@mohsenmadani

70 دنبال شده

71 دنبال کننده

            💍👩‍❤️‍👨
          

یادداشت‌ها

نمایش همه
        این کتاب با ترجمه سرکار خانم زهرا نجاری را همسرم برای مطالعه به من پیشنهاد کرد. قبل از مطالعه کتاب با این روش آشنا نبودم. از جمله کتاب‌های کاربردی هست که زندگی من رو تحت تأثیر خودش قرار داد و به منِ علاقمند به آزادنویسی، روش برنامه‌ریزی بصورت کتبی (غیر دیجیتال) را یاد داد. سال‌ها بود که علاقمند به نوشتن شخصی به صورت آزاد بودم. به بیان دیگر پیاده کردن نشخوارهای ذهنی روی کاغذ. بارها خواستم از تقویم یا دفترهای آماده برنامه‌ریزی (پلنر) استفاده کنم، اما با شکست مواجه شده بودم. برای همین از جایی که خاطرم نیست، شروع کردم به استفاده از نرم‌افزارهای موبایل برای نوشتن کارها. چون نرم‌افزارها یکپارچه نبود و از طرفی خود موبایل موجب حواس‌پرتی می‌شود (شبکه‌های اجتماعی و ...) باز نتوانست کمک شایانی به من کند. همین استفاده از موبایل باعث شده بود از آزادنویسی هم فاصله بگیرم و چندین سال خودم را محروم کردم از لذت نوشتن با قلم ... تا اینکه با مطالعه این کتاب ورق برگشت و من یاد گرفتم چطور برای همه ابعاد زندگیم بنوسیم. یکی از ارزشمندترین هدایای امسال من، مطالعه این کتاب و شروع بولت‌ژورنال‌نویسی بود و هست. 
بهترین تعریف از روش بولت ژورنال در همان صفحه عنوان کتاب نوشته شده است:
ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده
پیشنهاد می‌کنم حتما ترجمه سرکار خانم زهرا نجاری را بخوانید چون خود ایشان دستی بر آتش دارند و بصورت حرفه‌ای بولت ژورنال نویس هستند. سایت، اینستاگرام، یوتیوب و پینترست ایشان را حتما ببینید و استفاده کنید. 
به عنوان کسی که کتاب را کامل خوانده است پیشنهاد می‌کنم حتما کتاب را « کامل » بخوانید. برخلاف نظر برخی خوانندگان که گفتند نیمه دوم کتاب نیاز به خواندن ندارد می‌گویم که حتما کامل بخوانید. ترتیب فصول بطوریست که فصل اول، دوم، چهارم و پنجم مربوط به آموزش بولت ژورنال نویسی است و فصل سوم نویسنده مفاهیم و اصولی را بیان می‌کند که بسیار کلیدی می‌باشد. به زبان ساده و کاربردی بیان می‌کند. از ارتباط این اصول با بوژو نویسی می‌گوید و تجربه‌های مفید خود را در اختیار خوانندگان می‌گذارد. حتی اگر بارها این اصول را در دیگر کتاب‌ها خواندید باز هم دراین کتاب بخوانید. شما با مطالعه فصل اول و دوم می‌توانید شروع به بوژو نویسی کنید اما دغدغه‌ها و مسائلی که در فصول چهار و پنج مطرح می‌شود بسیار مهم هستند و با آن مواجه خواهید شد. 
از طرفی اصول زندگی برای استفاده بهینه از بوژو در میان سطرهای فصل دوم نهفته است. پس لطفا کل کتاب را بخوانید.
یکی از دغدغه‌ها برای شروع بوژو نویسی خرید دفتر یا کلاسوری است که مناسب این کار باشد. فقط برای استفاده خوانندگان می‌گویم چون به شخصه نتوانستم راهنمایی درستی در اینترنت درباره اینکه چه دفترچه‌ای بخرم پیدا کنم. می‌دانستم چه ویژگی‌هایی برایم مهم است اما پیدا نمی‌کردم. تا اینکه با فروشگاه اینترنتی «سیب‌اسکچ» آشنا شدم. این فروشگاه اقلام بسیار خوبی برای بوژونویسی دارد که مهمترینشان کلاسور چرمی است که تولید خودشان است. بسیار زیبا و کاربردی. اندازه‌ای  دارد کمی بزرگتر از A5. با تنوع کاغذهای مختلف. سرکار خانم زهرا نجاری هم در سایتشان پستی منتشر کرده‌اند و از اقلام نوشتاری که استفاده می‌کنند گفته‌اند. بخوانید و استفاده کنید. امیدوارم شما هم مثل من با شروع بوژو نویسی زندگی و افکارتان متحول شود.
      

13

14

        درباره موضوع دیگران خوب نوشتند برای همین تکرار نمی‌کنم.
کتاب خوش‌خوان بود و کیفیت چاپ (به جز عکس ها) و جنس کاغذ  و اندازه کتاب  بسیار خوب بود. اما درباره محتوا‌: 
سطرهایی که نویسنده بدور از باورها و اعتقادات <غلیظ> خود نوشته بود، قابل تأمل و خوب بود. اما نمی‌دانم چرا نویسنده اینقدر علاقه داشت که اعتقادات و رفتارهای مذهبی خود را بطور افراطی به نمایش بگذارد و از آن سخن بگوید! از طرفی انگار یکی از اهداف نویسنده این بود که بگوید: ""آنور آب خبری نیست. خودمون بهترشو داریم! ما خیلی خوبیم!"
اگر علاقمند کتابهایی همچون"سفرنامه‌های برادران امیدوار" و سفرنامه‌های  آقایان منصور ضابطیان و رضا امیرخانی هستید، این کتاب از آن جنس نیست.
فقط در صورتیکه با نویسنده تشابه فکری دارید این کتاب می‌تواند لذت‌بخش یا حداقل قابل تحمل و تأمل باشد.

در آخر: چقدر زیباتر و خواندنی‌تر بود اگر اعضای گروه ایرانی اعزامی که همراه نویسنده بودند، هر کدام از دید خود تجربه‌های سفر ژاپن را می‌نوشتند و در یک کتاب منتشر میشد. به طور قطع دید بهتری از این سفر و کشور به خواننده ارائه میشد. 
      

13

        خانم برنه براون استاد پژوهشی دانشگاه هوستون هستند. سالیان طولانی روی مبحث شرم، شجاعت، آسیب پذیری و به طور کلی مفاهیمی که مربوط به پذیرش خود و عزت نفس می‌شوند، مطالعه و پژوهش کرده‌اند.
زبان کتاب ساده و خوش‌خوان است و کل کتاب را با تجربه‌ شخصی خودشون جلو می‌برند. در سال 2007-2008 گشایشی در زمینه‌های مورد مطالعه‌شان برایشان رخ می‌دهد که منجر به نوشتن این کتاب می‌شود. 
مقدمه کتاب مقداری طولانی و برای من حوصله‌سربر بود اما با ورود به فصل‌های تحت عنوان «راهکار» که اصل مطالب کتاب است، محتوا جذاب و کاربردی شد.
دو ویژگی‌ که در این کتاب دوست داشتم و مرا علاقمند کرده است که دیگر آثار این نویسنده را بخوانم:
1- زبان کتاب ساده و بدور از اغراق‌‌ و از جنس کتاب‌های به اصطلاح زرد در این حوزه نیست و یک متخصص این حوزه مفاهیمی را بیان می‌کند که بسیار عمیق و مهم است.
2- در پایان هر فصل، عناوینی به نام «از پا ننشینید» وجود دارد که شالوده مفهوم فصل و تجربه عملی نویسنده آمده است که کاربردی می‌باشد.

پشت جلد کتاب: 
"دکتر برنی براون در این کتاب به پرسش‌هایی پیرامون زندگی با تمام وجود پاسخ می‌دهد: چگونه می‌توان از موضع اصالت و احساس ارزشمندی با زندگی درگیر شد؟ چگونه می‌توان شجاعت، شفقت و پیوند صمیمانه را در خود پرورش داد تا نقص‌های خود را بپذیریم و دریابیم که هرچه هستیم کافی هستیم و ارزش آن را داریم که عاشق شویم و عشق بورزیم، احساس تعلق کنیم و شاد باشیم؟"
      

18

        اولین بار تو طاقچه این کتاب رو دیدم. دو چیز نظرم رو جلب کرد. تصویر پاندای روی جلد که حیوان بسیار دوست‌داشتنیه برای من و بعد نشر خوب میلکان.
با چند صفحه خواندن جذب کتاب شدم. نقاشی‌های بامزه و قشنگ خود نویسنده به همراه جملات کوتاه و نغز. اونقدر برام جذاب بود که نسخه فیزیکی کتاب رو خریدم. این کتاب رو میشه تو 10 دقیقه خوند اما جنس کتاب برای این مدل خواندن نیست. این کتاب را باید لقمه لقمه مزه کرد و جرعه جرعه نوشید. جز دسته کتاب‌های «حال خوب کن» هست. واقعا کتاب خوشمزه‌ایه برای من. از اون کتاب‌هاییه که آدم رو از هیاهوی زندگی بیرون می‌کشه و یادمون میاره به خودمون برگردیم و نفسی تازه کنیم. جملات زیباش یه طرف، نقاشی‌ها واسه خودش دنیایه. میشه این کتاب رو کل خانواده بخوانند. اگر بزرگترها کمی خلاق باشند می‌توانند با عکس‌های کتاب برای بچه‌ها داستان و دیالوگ بسازند و خودشون هم از جملات و نقاشی‌ها لذت ببرند. نیاز نیست حتما کتاب از اول شروع بشه. فصل‌بندی کتاب از فصل بهار شروع میشه و در آخر بعد از زمستان دوباره به بهار ختم میشه. مدل فصل‌بندی من رو یاد فیلم «بهار، تابستان، پاییز، زمستان و دوباره بهار»  ساخته کیم کی-دوک انداخت. شاید بی‌ربط نباشه چون این فیلم هم بسیار مفهومی و زیبا بود از نظر من.
این کتاب رو در دسترستون داشته باشید و هر وقت خواستیدحالی عوض کنید، تورق کنید. 
امیدوارم شما هم مثل من با خواندن این کتاب، لبخند روی لب‌هاتون و آرامش روی ذهن و قلبتون بشینه.
      

17

        ****بخشی از مقدمه ویراستار-محسن زهرایی:

کتاب عشق یا کتاب وادی‌ها در قالب چهارده قانون بنیادین از قوانین آفرینش که هر یک قوانین متعددی را به صورت آشکار و نهان در خود دارند، شرح و بیان حقایقی است به زبان قلم؛
قلمی برآمده از اندیشه‌ای استوار و راستین، به درازنای تاریخ بشریّت، قوام یافته در بستر تجربه و آزمون و تحقّق یافته در قالب دانش چگونه زندگی کردن و چگونه انسان بودن، البته به صورتی کاملاً علمی و کاربردی.
آنکس که می‌بیند و می‌خواند و می‌شنود، در طلب حقیقت باشد؛ به سوی وادی فهم یا شهر دانایی رهنمون می‌شود، همان که قاعدهٔ انسانی است.

***پشت جلد کتاب-نظر آقای ویلیام.ال.وایت:

چهارده وادی که در این کتاب به بحث گذاشته شده است، یک مرجع برای بازسازی زندگی و به دست آوردن تعادل است. این یک تعریف دیگر از ماهیت خود، رفتار و روش زندگی خود است. این کتاب مانند نقشه‌ای برای چنین تغییر شخصی است که مورد توجه افرادی که به دنبال بازیابی سلامت در سراسر جهان هستند قرار خواهد گرفت. 

***نظر شخصی:
نظراتی که در بالا ذکر شد گویا است. کتاب برای من بسیار تاثیرگذار و کاربردی بود. وادی آخر مبحث سنگینی است و برای درک و فهم نیاز به پالایش جسم و روح و تمرین است. 
مابقی مباحث بسیار کاربردی، شیرین و حیاتیست. 
مفاهیمی در این کتاب ذکر شده که به این صراحت و زیبایی و کاربردی تا قبل از این در هیچ کتابی نخوانده بودم. کتابی است که باید تا آخر عمر تکرار و عمل شود. خود مهندس دژاکام درباره هر وادی این کتاب جلساتی برگزار کردند که فایل صوتی آن در نرم‌افزار دژاکام (کنگره 60) موجود و قابل تهیه است و شنیدن آن واجب. 
امیدوارم این کتاب را نوش جان کنید.
      

8

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

نمایش همه

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.