حسین دژاکام و 1 نفر دیگر
5.0

1398/11/26

کتاب عشق: چهارده وادی برای رسیدن به خود، نویسنده حسین دژاکام.

****بخشی از مقدمه ویراستار-محسن زهرایی:

کتاب عشق یا کتاب وادی‌ها در قالب چهارده قانون بنیادین از قوانین آفرینش که هر یک قوانین متعددی را به صورت آشکار و نهان در خود دارند، شرح و بیان حقایقی است به زبان قلم؛
قلمی برآمده از اندیشه‌ای استوار و راستین، به درازنای تاریخ بشریّت، قوام یافته در بستر تجربه و آزمون و تحقّق یافته در قالب دانش چگونه زندگی کردن و چگونه انسان بودن، البته به صورتی کاملاً علمی و کاربردی.
آنکس که می‌بیند و می‌خواند و می‌شنود، در طلب حقیقت باشد؛ به سوی وادی فهم یا شهر دانایی رهنمون می‌شود، همان که قاعدهٔ انسانی است.

***پشت جلد کتاب-نظر آقای ویلیام.ال.وایت:

چهارده وادی که در این کتاب به بحث گذاشته شده است، یک مرجع برای بازسازی زندگی و به دست آوردن تعادل است. این یک تعریف دیگر از ماهیت خود، رفتار و روش زندگی خود است. این کتاب مانند نقشه‌ای برای چنین تغییر شخصی است که مورد توجه افرادی که به دنبال بازیابی سلامت در سراسر جهان هستند قرار خواهد گرفت.

***نظر شخصی:
نظراتی که در بالا ذکر شد گویا است. کتاب برای من بسیار تاثیرگذار و کاربردی بود. وادی آخر مبحث سنگینی است و برای درک و فهم نیاز به پالایش جسم و روح و تمرین است.
مابقی مباحث بسیار کاربردی، شیرین و حیاتیست.
مفاهیمی در این کتاب ذکر شده که به این صراحت و زیبایی و کاربردی تا قبل از این در هیچ کتابی نخوانده بودم. کتابی است که باید تا آخر عمر تکرار و عمل شود. خود مهندس دژاکام درباره هر وادی این کتاب جلساتی برگزار کردند که فایل صوتی آن در نرم‌افزار دژاکام (کنگره 60) موجود و قابل تهیه است و شنیدن آن واجب.
امیدوارم این کتاب را نوش جان کنید.