عشق: چهارده وادی برای رسیدن به خود عمومیفلسفهدربارهی فلسفه و منطق عشق: چهارده وادی برای رسیدن به خود حسین دژاکام و 1 نفر دیگر 5.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 2 خواهم خواند 1 ناشر دژاکام شابک 9786009512812 تعداد صفحات 192 تاریخ انتشار 1398/11/26 توضیحات کتاب عشق: چهارده وادی برای رسیدن به خود، نویسنده حسین دژاکام. بریدۀ کتابهای مرتبط به عشق: چهارده وادی برای رسیدن به خود joiboy 1403/6/31 عشق: چهارده وادی برای رسیدن به خود حسین دژاکام 5.0 1 صفحۀ 130 آنانی که از سکون در نمی آیند ، هرگز نخواهند رسید. 0 20 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محسن مدنی 1401/10/23 ****بخشی از مقدمه ویراستار-محسن زهرایی: کتاب عشق یا کتاب وادیها در قالب چهارده قانون بنیادین از قوانین آفرینش که هر یک قوانین متعددی را به صورت آشکار و نهان در خود دارند، شرح و بیان حقایقی است به زبان قلم؛ قلمی برآمده از اندیشهای استوار و راستین، به درازنای تاریخ بشریّت، قوام یافته در بستر تجربه و آزمون و تحقّق یافته در قالب دانش چگونه زندگی کردن و چگونه انسان بودن، البته به صورتی کاملاً علمی و کاربردی. آنکس که میبیند و میخواند و میشنود، در طلب حقیقت باشد؛ به سوی وادی فهم یا شهر دانایی رهنمون میشود، همان که قاعدهٔ انسانی است. ***پشت جلد کتاب-نظر آقای ویلیام.ال.وایت: چهارده وادی که در این کتاب به بحث گذاشته شده است، یک مرجع برای بازسازی زندگی و به دست آوردن تعادل است. این یک تعریف دیگر از ماهیت خود، رفتار و روش زندگی خود است. این کتاب مانند نقشهای برای چنین تغییر شخصی است که مورد توجه افرادی که به دنبال بازیابی سلامت در سراسر جهان هستند قرار خواهد گرفت. ***نظر شخصی: نظراتی که در بالا ذکر شد گویا است. کتاب برای من بسیار تاثیرگذار و کاربردی بود. وادی آخر مبحث سنگینی است و برای درک و فهم نیاز به پالایش جسم و روح و تمرین است. مابقی مباحث بسیار کاربردی، شیرین و حیاتیست. مفاهیمی در این کتاب ذکر شده که به این صراحت و زیبایی و کاربردی تا قبل از این در هیچ کتابی نخوانده بودم. کتابی است که باید تا آخر عمر تکرار و عمل شود. خود مهندس دژاکام درباره هر وادی این کتاب جلساتی برگزار کردند که فایل صوتی آن در نرمافزار دژاکام (کنگره 60) موجود و قابل تهیه است و شنیدن آن واجب. امیدوارم این کتاب را نوش جان کنید. 0 8