تاریخ عضویت:

@marinaamereh

0 دنبال شده

0 دنبال کننده

"Marina"

اول اینکه این جلد از دو جلد قبلی بهتر بود شاید چون بلخره شخصیتا بعد دو جلد به یه نتیجه ای رسیدن !
●داستان راجب آمریکاست که توی زمانه ای زندگی میکنه که نظام طبقاتی بشدت رواج داره و شخصیت اون فرد و احترامی که بهش گذاشته میشه کاملا مربوط به طبقه اجتماعیش میشه و حالا آمریکا ،دختر درجه پنجی که عاشق و دلباخته ی پسریه باید  در رقابتی برای  انتخاب ملکه ی آینده  شرکت کنه و برخلاف همه هیچ علاقه ای به برنده شدن نداره!
درباره شخصیتا:
آمریکا دختری بود که تا فصلای آخر این جلد هنوز تکلیفش روشن نشده بود و نمیتونست بین اسپن و مکسون کسی رو انتخاب کنه و واقعا نمیدونم چه اتفاقی باعث شد بلخره بعد دو جلد ایشون بفهمن که کیو واقعا دوست داره!
مکسون شخصیت عجیبی داشت ادعای عاشق بودن می‌کرد و هم زمان با بقیه دخترا گرم می‌گرفت و از نظر من خیانت می‌کرد و برای این کارش یه دلیل چرت و مضخرف داشت
و اما اسپن، چجوری توی یه فصل به آمریکا میگفت عاشقشه و وقتی آمریکا ردش کرد خیلی راحت قبول کرد و فصل بعدی با لوسی اوکی شد؟
البته اسپن + سالیست این جلد خیلی بهتر شده بودن خصوصا سالیست که توی دو جلد قبلی بسیار منفور بود و این جلد خیلی دوست داشتنی شده بود
شخصیت مورد علاقم خواهر امریکا، می  بود ،
و اتفاقایی که میوفتاد یا پلات توییستا میتونست خیلی خوب باشن ولی هم خودشون هم ریکشنی که شخصیتا نسبت بهشون نشون میدادن بشدت سطحی بود
یچیزی که توی کتاب خیلی خیلی پررنگه نظام طبقاتی و تاثیریه که روی مردم میزاره و نشون میده که چقدر نظام طبقاتی فاسده و افراد به ۸ طبقه تقسیم میشن و اینکا چقدر اجازه ی زندگی دارن کاملا مربوط به درجه اون هاست
و آیا ارزش خوندن داره یا نه؟ من توی شرایط جنگی این ۳ جلدو خوندم ، و باید بگم نویسنده خیلی خوب میتونست آدمو توی داستان غرق کنه که یان خیلی نکته مثبتی بود
 و در آخر خوندنش چیز خاصی بهتون اضافه نمیکنه ولی علاوه بر همه ی نکات منفی نکات مثبت زیادی ام داره و  خوندنش میتونه لذت بخش باشه
پس بخونینش ولی بدون توقع🫵

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

1404/4/9

نظرم راجب کل مجموعه هستش که
به هیچ عنوان کتابی نیست که شایسته معروفیت باشه
و اگه وقت اضافه دارین و براتون اهمیتی نداره که کتاب چیزیو بهتون اضافه کنه یا نه شاید از خوندنش خوشتون بیاد
اصولا میگن جلد ۳ (شعله ورم کن) داستان خیلی جذاب میشه ووو
 ●اما تنها دلیل این حرفها صحنهاشه که خب توی ایران فرق چندانی با بقیه جلدا نداره و تنها نقطه عطفش اینه که جولیت یکمی از رو مخ بودن در میاد و به حرف وارنر بدبخت گوش میده 🦦
●نمیدونم مشکل قلم خانم مافیه یا ترجمه ، من شخصا نتونستم با داستان ارتباط برقرار کنم و توصیفاتی که می‌شد خیلیییی زیاد بود و نه تنها به درک بهتر داستان کمکی نمیکردن آدمو گیج ترم میکردن :مثلا تفکرات جولیت که ۲ جلد اول خیلییییی زیاد بودن اما رفته به رفته بهتر شد
●یه نکته که من خودم خیلی دوسش داشتم توی کتاب شخصیتا و نوع تعریف خانم مافی ازونا بود
همه شخصیتا خیلی از همه لحاظ قشنگ بودن اسمشون رفتارشون و...
در نهایت من بنظرم از جلد چهارم به بعد اتفاقایی که میوفته و شخصیت هایی ک اضافه میشن داستانو خیلی بهتر میکنن که این سه ستاره رو بخاطر همین دوتا موضوع آخر دادم🌝

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.