@ZYNBSIN
عضویت

آبان 1403

11 دنبال شده

19 دنبال کننده

سلام اینجا قراره یه دفترچه یادداشت آنلاین برای من باشه تا در رابطه با کتاب هایی که می‌خونم لیست درست کنم و باهاتون به اشتراک بزارم ! شما‌ام راجب کتاب هاتون باهام صحبت کنید 🧣✨️

1404/5/6

سلام امیدوارم اوقاتِ تمام شما بخیر باشه " 📚

مدتی هست که یادداشتی نذاشتم . علتش سادست من گم شدم "!
اما خوندن کتاب درباره‌ی زنان و از یک شهر کوچیک تا رسیدن به شهر کوچیک خودمون ادامه دادم . . توی کافه یه کافه تاریک که درحالِ خوندنش بودم با خودم گفتم :《 عاقل 》.
آره عاقل بودن همین‌قدر زیباست و لمس کردنی وقتی از دانش و تمام دیدگاه‌های انسانی‌ات به جنسِ مخالفِ خودت نگاه می‌کنی و بر این باوری که اون‌ها همانند تو از عقل،شعور و مابقی چیزها . . برخوردارند تازه متوجه می‌شی جهان چه بلایی سرِ زن‌ها در تمام تاریخ های گذشته آورده و زن‌هایی که  با وجود تمام محدودیت‌ها جنگیدن که زن‌ها الان توانِ صحبت داشته باشند . .
نقشِ زن در جهانِ هستی به تنهایی پررنگ هست اما افرادی وجود دارند که به تکیه بر آلت تناسلی خودشون  همیشه زن‌هارو جنسِ ضعیف و برده‌ای خودشون دونستند " .

در آینده حتما یک یادداشت جدی تر در این باره خواهم گذاشت اگر این یادداشت و خوندی و دنبال کردی
مچکرم ازت ! ✨️📚

1404/4/17

سلام سلام " !
تا حدودی متوجه شدم که یادداشت‌هام و دنبال می‌کنید 🥹
واقعیت روزی که واردِ بهخوان شدم کار باهاش و هیچ‌جوره بلد نبودم و فکر می‌کردم که روند خاصی داره اما به مرور یاد گرفتم که فقط لازمه خودم باشم :)

. . .

آرزوهای بزرگ از دیکنزِ عزیز و گران‌قدر کتابی هست که مدت‌ها تو فکر بودم که بخونم در ۱۹ سالگی نسخه‌ای کودک این کتاب و مطالعه و اکنون نسخه‌ای کاملش رو در دست دارم  " -

پیپ پسری که بدونِ هیچ اطلاعی از خوب و بدِ دنیا متوجه شده که یک پسرِ بی ارزش و احمقه که آینده‌ای خوبی در انتظارش نیست و حالا خواهری داره که به اون مثلِ یک دشمن و مثلِ یک بدبختی بزرگ نگاه می‌کنه . جو که با پیپ عزیزِ ما خوب برخورد می‌کنه و هواش رو داره تلاش داره که غم به دلِ پیپ کمتر و کمتر نفوذ کنه !

قسمتی که از کتاب که شاید هزاران هزار کودک که خودِ من باشم و یا حتی شما این شرایط و تجربه کرده .
ص۴۹ ( اجازه صحبت نداشتم ) - ( خودم هم تمایلی نداشتم)
و همچنین نه به این علت که استخوان‌های پوسته‌پوسته ران مرغ و یا گوشه کنارهای متروک و ناشناخته گوشت خوک ، که خود حیوان هم زمانی که در قید حیات بود به آنها مباهات نمی‌کرد ، نصیب من بود . نه ، ( اگر مرا به حال خود می‌گذاشتند اعتنایی به این گونه چیزها نداشتم . ) اما دست از سرم بر نمی‌داشتند . بنظر می‌رسید فکر می‌کردند که اگر صحبت را هر چند گاه متوجه من نسازند و نیشی به من نزنند فرصت از دست خواهد رفت ‌. در آن وضع حال گاو کوچک و بدبختی را داشتم که در میدان گاوبازی دچار نیزه‌های پیاپی گاو باز شده باشد

1404/3/31

سلام اوقاتِ تمام شما بخیر باشه " !

روزی که این کتاب و تهیه کردم و تصمیم به خوندنش داشتم چقدر همه‌چیز متفاوت بود .(انسان قوطه‌ور در رنج)
حالا که دارم فکر می‌کنم هیچ‌چیز پایدار نیست و ما انسان‌ها به مرور تبدیل به آدمک‌های غم‌خوار و غم‌دیده تبدیل می‌شیم  .
. . .

این کتاب در غمِ عجیب و حرف‌های ناگفته زیادی نوشته شده بود کتابی کوتاه و حرف‌هایی که تا مدت‌ها مغزِ آدم‌ رو مشغول و حتی آزرده خاطر نگاه‌می‌داره
((  ما ثروتمند نبودیم، این را گفته‌ام؛اما هیچ چیز واجبی در زندگی‌مان کم نداشتیم . از سوی دیگر ، برخلاف تصوری که اغلب درباره تک فرزند‌ها وجود دارد ، در خانه مرا زیر بال و پر
نگرفتند، ولی دوستم داشتند و به چشم نعمتی گرانبها به من نگاه می‌کردند. تو نرم‌خو و اهل ناز و نوازش بودی ، بوسیدن و در آغوش کشیدن را دوست داشتی . ))

. . .
حرف‌های مانده در دل و به نوعی ابراز غم و احساسات در چندخطی از کاغذ‌های روزگار . آیا مرد معمولی بودن گناه است ؟ . مردان معمولی قهرمان دنیا نیستند اما قهرمان خوانواده‌شان چطور ؟ . خوانواده‌ای هرکدام از ما چه چیز‌هایی نثار ما کرده که گاهاً از آن خبری نداریم و در گذرِ زمان پودر می‌شویم ما که هر چه بودم و هرچه هستیم از وجود و حضور آن‌هاست آرزوهای ما تا کجا بر ما رسیده‌اند و تا کجا حمایت شده‌اند . .

نمی‌دونم اما این و می‌دونم برای اشک ریختن و فکر‌کردن به رنج خودمون و خوانواده گزینه‌ای خوبیه "!
✨️🗓

1404/3/21

ما با چه داستانی سر و کار داریم ؟
به نوعی می‌شه گفت با یک داستان که باورهای خویش رو به چالش می‌کشه . انسان در مرزِ بدبختی در کشتی‌های کشورهای مختلف و در ادامه خون و خونریزی .
. . .

آیا واقعا این بهترین دنیای ممکن برای ماست ؟ انسان در رنج آفریده شده پس به‌دنبال خوشبختی گشتن بسیار دشواره . پانگلس یک فیلسوف می‌گه که :《 همه‌چیز در بهترین حالت خوش قرار داره 》 ‌ . و مارتن می‌گه که :《 من به هیچ‌وجه چنین عقیده‌ای ندارم ؛ به نظر من اینجا همه‌چیز برعکس است ؛ هیچ‌کس  نه می‌داند جایگاهش کجاست ، نه می‌داند وظیفه‌اش چیست ، نه اینکه چه می‌کند ، نه اینکه چه باید بکند و به جز شام که توأم با شادی است و در آن مقداری وحدت و یکپارچگی دیده می‌شود ، باقی  اوقات با دعواهایی وقیحانه سپری می‌شود؛ ژانسنیست‌ها با مولینیست‌ها ، اعضای مجلس با اعضای کلیسا ، درباریان با درباریان ، سرمایه داران با مردم ، زنان با مردان ، قوم و خویش با قوم و خویش؛جنگی است تمام نشدنی .》

. . .

مردم با قهقهه‌های بلند از همه چیز می‌نالند . ( پاریس )

. . .

فرانسوا ماری آروئه  ملقب به ولتر ، نویسنده و اندیشمند قرن هجدهم فرانسه ، از سردمداران عصر روشنگری و پایه‌گذاران فکری انقلاب امیر کبیر کشور است .

. . .

این کتاب در واقعیت در حالت طنز انتقاد به دولت زمانه‌های خودش داره و به نوعی ظلم‌ها در اون دوران و این دوران به نوعی ادامه داره فقط در قالب مدرنیته قرار گرفته .

. . .

مناسب خوندن برای هر فردی نیست اگر علاقه به یک کتاب انتقاد جو و طعنه‌آمیز دارید که توی کشتی و سر سختی‌ها درحالِ گذره و البته از کلمات سخت استفاده کرده علاقه دارید
این کتاب ارزشِ خوندن رو داره براتون

✨️✂️📚

1404/3/8

1404/3/6

سلام سلام !
مدتی می‌شه که من این کتاب و به دست گرفتم و مشغول مطالعه‌اش شدم " .
در واقعیت هیچوقت امتیاز دادن به کتاب‌هارو درک نکردم چون فکر می‌کنم یک‌جورهایی مثله فیلم می‌مونه و هر فردی سلیقه‌ای منحصر بفرد خودش و داره.  حالا هرچقدرم که از نظر ما سطحی باشه اگر اغراق نشه بنظرم که ایرادی نداره

در ادامه می‌خوام بنویسم که این قسمت از کتاب که زندگی یک زن روسپی  و به نوعی گرفتاری‌هاش رو به تصویر و متن می‌کشه یک نوع هنجار شکنی در زمان‌های خودش بوده و البته هم‌ اکنون هم هست.
ونسان ونگوگ بدونِ ذره‌ای قضاوت بدونِ ذره‌ای گارد داشتن اون زن و پذیرفت تا همنشین‌اش باشه .
مورد دیگه اشاره به بدن تنی و رابطه‌ای جنسی هست در واقعیت که بهش اشاره شده و گفته که
(( رابطه‌ای جنسی انگار آدم و روغن‌کاری می‌کنه . تعجبه که چطور پدر میشله ¹ هیچ‌وقت اینو تو کتاب‌هاش نگفته .))
حتی اعتراف به اینکه رابطه جنسی یک نیازه بنظرم به شهامتِ زیادی احتیاج داشته و داره برای جنسِ مذکر الان راحت و برای جنسِ مونث به نوعی فساد و فحشا حساب می‌شه .
فعلا همین در آینده حتما دوباره به اینجا یک‌سری می‌زنم

¹ نویسنده‌‌ای فرانسوی .
"✨️

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

بریده‌های کتاب