تاریخ عضویت:

1 دنبال کننده

8 ساعت پیش

درود
بریم سراغ بررسی

شخصیت ها : من به شخصه از همه شخصیت ها خوشم اومد . همشون خوب و کامل تعریف شده بودن و به طور کامل توی جلد اول با همشون آشنا میشید . البته شخصیت کاردن برای من پیچیدگی خاصی داشت ولی شخصیت خوب و باحالی بود . من خیلی از جود خوشم اومد . کاردن خیلی باحال بود . شخصیت های وی وی ، بمب و گوست هم خیلی خوب بودن .

روند داستان : به نظر من جلد یک بیشتر جنبه معرفی فضا و دنیا رو داشت . شروع داستان قوی هست ولی اواسط ممکنه یکم حوصله‌تون رو سر ببره ولی اواخر بخش اول هیجان می‌ره بالا و داستان از همونجا شروع میشه و بخش دوم کتاب عالیه.

فضای داستان : فضای داستان توی سرزمین پریان یعنی الفهیم هست . کلا توی جلد اول باهاش آشنا میشید . فضای قشنگی داره . توی خود کتاب نقشه هست و با استفاده از توصیفات نویسنده میتونید فضا رو به خوبی تجسم کنید. سرزمین پریان سرشار از شگفتی و پر از ماجرا هست.
فضای داستان یکی از نقاط قوت کتاب به حساب میاد .

قلم نویسنده و ترجمه : داستان از زبون جود یعنی همون شخصیت اصلی هست . کلا داستان هایی که از زبون شخصیت اصلی هستند یکمی ممکنه قلم نویسنده به دل نشینه ولی خوب بود . ترجمه هم خوب بود و خیلی سانسور نداشت . سانسور ها جوری بیان شده بود که متوجه میشید چی به چیه .

پلات : یکی از نقاط قوت کتاب پلات توئیست خفنش هست . البته برای رسیدن بهش باید صبور باشید . ولی پلات های خیلی خوبی داره .

به طور کلی کتاب خیلی قشنگی هست و من بهش ۴.۵ میدم.

بدرود 👑🧚🏾‍♂️⚔️

12 ساعت پیش

بریم سراغ بررسی

شخصیت ها :

به طور کلی از شخصیت ها خیلی خوشم نیومد ... نمی‌دونم چرا ولی اونقدر منو جذب نکردن (احساس میکردم همشون افسردن 😅) شاید به خاطر این بود که به جز خود فابل و وست خیلی با بقیه تو طول داستان آشنا نشدیم
کلا با اکیپ حال نکردم

روند داستان :

روند داستان اوایل کند بود و اتفاق خاصی نمی‌افتاد ولی آخراش سریعتر شد . پلات داستان هم اوکی بود . اگه یکم بیشتر ماجراجویی بود شاید بهتر میشد چون هرچی نباشه داستان راجع به دزدان دریایی هست و ما انتظار یه حماسه یا نبرد تن به تن بین دزدان دریایی و اینا رو داریم و حتی یه گنج بزرگ. بخشی  از اینها توی داستان بود ولی بخشش نبود و من اون حس و حال دزد دریایی خفن رو ازش نگرفتم . (ایده نقشه گنج قشنگ بود ولی 😅)

قلم نویسنده و ترجمه :

قلم نویسنده قشنگ بود . ترجمه هم خوب بود ولی سانسور داشت 😐😅 بعضی دیالوگ ها قشنگ و مفهومی بودن

به طور کلی داستان رومنس بود و بیشتر رومنس مدنظر بود به نظرم ... و اینکه رومنس اسلو بورن بود که اوکی بود

یه نکته دیگه اینکه داستان خیلی فانتزی نبود 🤨

من دختر پادشاه دزدان دریایی رو بیشتر دوست داشتم

بدرود 💎🧭

12 ساعت پیش

درود دوستان

بچه ها این کتاب رو اینقدر دوست داشتم که یک روزه تمومش کردم 😂 به نظر من یه جاهاییش خیلی قشنگ و خنده دار بود
من خودم کتاب فیبل یا فابل رو خونده بودم و خیلی خوشم نیومد و خیلی راجع به این کتاب نگران بودم ولی واقعا دوسش داشتم

شخصیت ها :
آلوسا : شخصیت اصلی داستان بود . من از شخصیتش خوشم میومد. بد نبود . از بعضی رفتارهاش خوشم نمیومد ولی در کل خوب بود .
رایدن : واقعا شخصیت خوبی بود . صبور ، منظم ، جنتلمن 😂 ... یعنی آلوسا هر بلایی سرش میآورد صبوری میکرد هیچی نمی گفت بچه
یکی از شخصیت هایی که خیلی دوست داشتم تو طول داستان یه شخصیت به اسم انون بود به نظرم شخصیت پردازی جالبی داشت من خیلی دوستش داشتم

روند داستان :
روند داستان جالب بود ... بااینکه داستان از زبون شخصیت اصلی بود ولی از همون اول همه اطلاعاتش رو نمی‌ذاره کف دستتون و وقتی رفته رفته جلو بره شما باهاش مواجه میشین و اینکه ماجرای جالبی داشت ... پلات داستان هم خوب بود

قلم نویسنده و ترجمه :
نمی‌دونم داستان از زبان شخصیت اصلی بود برای همین نمیگم قلم عالی بود ولی خوب بود (به پای قلم کتاب خردم کن نمی‌رسید) ترجمه اوکی بود ولی سانسور داشت 😐🥲 ولی متوجه میشید که چی میشه یعنی سانسورها قابل فهم بود

دنیا سازی :
دنیا سازی خاصی نداشت بیشتر ماجرا توی کشتی بود بیشتر شخصیت ها و ماجرا بودن فضا رو تشکیل میدادن

و حالا چرا امتیاز کم کردم دلم نمیخواد اسپویل کنم و اینکار رو نمیکنم ولی ۲ فصل این وسطا بودن که شخصیت آلوسا رو برام یکم پایین آوردن و اینکه از لباس سبز آلوسا خوشم نیومد رایدن هم باهام موافقه (اونایی که کتاب رو خوندن میدونن)🤣😅😐
خلاصه آخرش جوری تموم شد که واقعا دلم میخواد جلد بعد رو هم بخونم تا ببینم چی میشه

بدرود ⚓🐬

درود

×بچه ها اینایی که می‌نویسم نظر من هست پس اگه شما این کتاب رو دوست داشتید براتون خوشحالم که لذت بردید×

خب من این کتاب رو خوندم و اصلا خوشم نیومد ... به نظرم می‌تونست خیلی بهتر و قشنگ تر باشه . حتی نویسنده های محترم میتونستن یه های فانتزی خفن بنویسن آخه این چی بود
قبل از اینکه شخصیت ها رو مورد بررسی قرار بدیم بگم که تروپ این داستان مثلا انمیز تو لاورز هست ولی ...
کاپل شن و رز یه دقیقه هم انمی نبودن . شن که از همون اول از رز محافظت میکرد و رز هم اولش این شکلی بود که آره اون منو دزدیده باید از دستش فرار کنم ولی ... (کاپل رز و شن رو بیشتر دوست داشتم باز)
و رن و اون پسره اسمش یادم نیست اصلا با کاپلشون حال نکردم . رن هر وقت میدید طرفو این شکلی بود که به به چه سری ، چه هیکلی ، چه خفن ، چه خوب ... ولی من هدف بزرگی دارم

شخصیت ها :
رن : همینطور که گفتم نویسنده اومده بود که این شخصیت رو قوی نشون بده ولی چرا یعنی واقعا چرااااا رن میومد با اون پسره کارای مزخرف میکرد. آخه در شأنش نبود واقعا
رز : شخصیت رز رو بیشتر دوست داشتم این که به فکر مردم و سرزمینش بود واقعا شخصیت دوست داشتنی بود
شن : بهترین شخصیت کتاب بود به نظرم . بامزه و فان بود

قلم نویسنده و ترجمه :
بد نبود ، ترجمه خوب بود ، سانسور نداشت ولی من از اون چیزایی که توی داستان بود (مثلا رومنس داستان) اونقدر خوشم نیومد به نظرم زود اتفاق افتاد (حداقل برای رن) آقا این چه رومنسی بودددد ... خلاصه سانسور نداشت .
کلا نویسنده خیلی فضا رو توصیف نکرده بود . کاشکی بیشتر اینکارو میکرد

فضای داستان :
نمی‌دونم والله... فضای داستان اتفاقا خوب بود ولی روند داستان باعث شده بود اونقدر خوب به چشم نیاد اگه همچین فضای داستانی رو میدادن به برندون سندرسون یا سارا جی ماس به نظر کار خوبی رو درمی‌آورد . اتفاقا من از کویر و داستانش خوشم اومد .

پلات :
میگم کلا روند داستان رو دوست نداشتم شاید اگه این شکلی پیش نمی‌رفت یا رومنس ها اینقدر زود اتفاق نمی‌افتاد بهتر میشد ...

من حتی به کسی که تازه میخواد فانتزی‌ شروع کنه همچین کتابی معرفی نمیکنم مگه اینکه بگه یه عاشقانه می‌خوام که حالا یه کم جادو توش باشه

در کل به اندازه‌ای که از کتاب تعریف میکردن خوب نبود به نظرم خیلی تبلیغ الکی میکنن

قبل از شروع باید بگم چرااااا این کتاب اینقدر خوب بود
این اولین کتاب ترندیه که بهش ۵ ستاره میدم خدایا شکرررررر 😭🤲🏻

قلم نویسنده :
قلم خانم مافی عالییییی بود ... معمولا کتابایی که از دید و زبون خود شخصیت هست نویسنده خوب کارو درنمیاره ولی خانم مافی خیلی خوب کار کرده بود خیلی شاعرانه و قشنگ بود . یه جوری احساسات بیان شده بود که من احساس میکردم کنار جولیت تو زندون نشستم 😂... ترجمه عالی بود راجع به سانسور خبر ندارم ولی سانسور داشت 😐😅

شخصیت ها :

شخصیت جولیت که خودتون تو طول داستان باهاش آشنا میشین من که احساس میکردم یکی اومده داره باهام درد و دل می‌کنه . احساس میکردم باهاش رفیق شدم
شخصیت آدام..  من تازه کتاب اولم پس تا فعلا آدام خوب بود با اینکه خیلی باهاش آشنا نشدیم (مثلاً به اندازه جولیت)  ولی اوکی بود
شخصیت وارنر اونم اوکی بود حالا درسته ویلن بود ولی شخصیتش برام جالب بود یه جاهایی احساس میکردم نسبت به جولیت یه جور وابستگی یا وسواس داره ولی یه وقتایی ترسناک میشد (بچه ها من هنوز کتاب اولم 😂)
شخصیت کنجی ... شخصیت مورد علاقم. واقعا شخصیتی بود که باهاش خندیدم . خیلی بامزه و فان بود .

البته یه نکته وجود داره که خیلی ها که این کتاب رو خوندن میگن کند هست من به شخصه فکر میکنم اصلا کند و حوصله سر بر نبود . آقا قلم نویسنده اینقدر خوب بود که اصلا حوصله آدم سر نمی‌رفت . اونقدر چیزای قشنگی راجع به فقر و نابرابری و نابودی طبیعت نوشته بود که آدم احساساتی میشد 🥲

و یه نکته دیگه ... میگفتن این کتاب فانتزی‌ هست ولی بیشتر دیستوپیا بود تا فانتزی

عالی بود حتما این کتاب رو بخونید پیشنهاد میکنم

بدرود 🍀🕊️

خب این کتاب 😁
این نظر من هست و ما باید به نظر هم احترام بگذاریم 😅

خب شروع میکنیم از شخصیت ها :
به شخصه شخصیت ها رو دوست داشتم (البته نه همشون) ... از برادر ها و پیوند بینشون خوشم اومد (با اینکه یه مشکلاتی بینشون بود)
 از شخصیت اصلی یعنی ایوری خوشم اومد غرور و هوشش قابل ستایش بود
یکی از شخصیت های مورد علاقه‌م آلیسا بود من جدیت و غرورش رو خیلی دوست داشتم

قلم نویسنده و ترجمه :
 نمیدونم مشکل از ترجمه بود یا قلم نویسنده ولی هرچی بود من استایل نوشتار رو دوست نداشتم اصلا نتونستم با این موضوع ارتباط برقرار بکنم
از لحاظ سانسور : سانسور داشت فکر کنم (یادم نیست حقیقتا) ولی منظور رو رسونده بود

پلات :
و درنهایت اینکه این داستان یه داستان معمایی بود و باید پلات آخرش یه پلات خوب و محشر می‌بود و خب این اولین معمایی بود که خوندم و براش هیجان داشتم (من فانتزی میخونم کلا) ولی پلات آخر واقعا بد بود ... وقتی رسیدم بهش گفتم : یعنی فقط همیییین ... عامو گرفتی ما رو
و همین باعث شد نمره رو خیلیییی بیارم پایین و کلا

مجموعه رو ادامه نمیدم چون ادامه برام مهم نیست
از مثلث عشقی هم که مثلا به وجود اومده بود خوشم نیومد (چرا باید پیوند برادری *به این زیبایی* به خاطر این موضوع مسخره خراب بشه 😐 مگه فیلم ترکیه)
خلاصه .... به عنوان اولین معمایی که خوندم ضعیف بود و به نظرم اینقدر که گفته بودن و تعریف کرده بودن توی تیک تاک و فضای مجازی ارزش نداشت

آها یه نکته دیگه  اگه این کتاب رو دوست داشتید فیلم knives out رو ببینید چون به نظرم شبیه بودن (نه خیلی ولی یه خرده بودن)

بدرود 🕯️🌕

1404/2/9

بدون معطلی میرم سراغ بررسی کتاب

شخصیت ها :

از شخصیت اصلی خوشم نیومد ... می‌تونست یه شخصیت دختر خوب باشه مثل جود توی کتاب پادشاه پریان (حالا حتما لازم نبود نویسنده شمشیر بده دستش ) ولی خب چرا این دختر همش دنبال شوهر بود 😂 (البته این خیلی ایراد بزرگی نیست قدیما هدف زن ها از زندگی ازدواج بوده و چون این داستان توی زمان کلاسیک بود پس طبیعیه)
یا چرا آنقدر خنگ بود طرف ؟ 😅 (البته خنگ واژه مناسبی نیست بهتره بگم ساده لوح)
شخصیت آپولو ... برام مهم نبود . بود و نبودش فرقی نداشت 😐 (البته خیلی هم ازش بدم نمیومد)
شخصیت ناخواهری (که اسمش یادم نیست ) اونم برام مهم نبود
شخصیت لالا ... اونو دوست داشتم . کاشکی اون شخصیت اصلی کتاب بود 😂
شخصیت جک ... اون بهترین شخصیت کتاب بود بنظرم 🗿
شخصیت کیاس (نمی‌دونم اسمش رو درست میگم یا نه ) اونم خیلی خوب بود
(به نظرم جک ، لالا و کیاس برای کتاب کافی بودن 😂)

فضای داستان :

فضای داستان قشنگ بود دنیای جالبی داشت
وایب داستان رو خیلی دوست داشتم ... یکی از دلایلی که نمره رو بردم بالا این بود که من رو یاد انیمیشن های کلاسیک دیزنی مینداخت مثل سفید برفی ، سیندرلا و رابین هود و من این موضوع رو دوست داشتم

قلم نویسنده و ترجمه :

قلم نویسنده خوب بود مترجم هم عالی عمل کرده بود (از نشر آذرباد خریدم و سانسور نداشت به نظرم) ... البته یه چیز دیگه هم هست معمولا میگن این کتاب کند پیش می‌ره ولی من از اون دسته آدمایی هستم که عاشق کتابهای کندم اگه قلم نویسنده خوب باشه پس با سرعت روند داستان مشکلی نداشتم

ایده داستان خوب بود

ولی از اونجایی که کتاب رومنتزی بود و رومنس نسبت به فانتزی بیشتر مدنظر بود ، خوب بود من به شخصه ۳.۵/۵ میدم به کتاب ... میگن که جلد ۲ خیلی بهتره از جلد ۱ ... پس منتظرم که جلد ۲ بیاد ببینم چی میشه
البته من کاراوال رو نخوندم ولی ای کاش قبل از این کتاب می‌خوندمش

بدرود 🦊🍎

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.