یادداشت yalda

درود دوستا
        درود دوستان
بدون معطلی میرم سراغ بررسی کتاب

شخصیت ها :

از شخصیت اصلی خوشم نیومد ... می‌تونست یه شخصیت دختر خوب باشه مثل جود توی کتاب پادشاه پریان (حالا حتما لازم نبود نویسنده شمشیر بده دستش ) ولی خب چرا این دختر همش دنبال شوهر بود 😂 (البته این خیلی ایراد بزرگی نیست قدیما هدف زن ها از زندگی ازدواج بوده و چون این داستان توی زمان کلاسیک بود پس طبیعیه)
یا چرا آنقدر خنگ بود طرف ؟ 😅 (البته خنگ واژه مناسبی نیست بهتره بگم ساده لوح)
شخصیت آپولو ... برام مهم نبود . بود و نبودش فرقی نداشت 😐 (البته خیلی هم ازش بدم نمیومد)
شخصیت ناخواهری (که اسمش یادم نیست ) اونم برام مهم نبود
شخصیت لالا ... اونو دوست داشتم . کاشکی اون شخصیت اصلی کتاب بود 😂
شخصیت جک ... اون بهترین شخصیت کتاب بود بنظرم 🗿
شخصیت کیاس (نمی‌دونم اسمش رو درست میگم یا نه ) اونم خیلی خوب بود
(به نظرم جک ، لالا و کیاس برای کتاب کافی بودن 😂)

فضای داستان :

فضای داستان قشنگ بود دنیای جالبی داشت
وایب داستان رو خیلی دوست داشتم ... یکی از دلایلی که نمره رو بردم بالا این بود که من رو یاد انیمیشن های کلاسیک دیزنی مینداخت مثل سفید برفی ، سیندرلا و رابین هود و من این موضوع رو دوست داشتم

قلم نویسنده و ترجمه :

قلم نویسنده خوب بود مترجم هم عالی عمل کرده بود (از نشر آذرباد خریدم و سانسور نداشت به نظرم) ... البته یه چیز دیگه هم هست معمولا میگن این کتاب کند پیش می‌ره ولی من از اون دسته آدمایی هستم که عاشق کتابهای کندم اگه قلم نویسنده خوب باشه پس با سرعت روند داستان مشکلی نداشتم

ایده داستان خوب بود

ولی از اونجایی که کتاب رومنتزی بود و رومنس نسبت به فانتزی بیشتر مدنظر بود ، خوب بود من به شخصه ۳.۵/۵ میدم به کتاب ... میگن که جلد ۲ خیلی بهتره از جلد ۱ ... پس منتظرم که جلد ۲ بیاد ببینم چی میشه
البته من کاراوال رو نخوندم ولی ای کاش قبل از این کتاب می‌خوندمش

بدرود 🦊🍎