خواهم خواند جهانگردون شروین سلیمانی 4.2 4 شرح الف خمیده لیلا مهدوی 4.0 25 عربیکا یامین پور 4.2 75 با چهارده روایت محمدحسین رجبی 5.0 1 با چهارده روایت محمدحسین رجبی دوانی 5.0 3 فلسفه اخلاق مرتضی مطهری 4.4 7 در محاصره احزاب حمید سبحانی صدر 4.2 1 درسواره انتقادی آشنایی با وهابیت اکبر روستایی 0.0 0 زن ها روحانی نمی شوند اعظم عظیمی 4.3 10 الماس سیاه؛ خاطرات و تجارب زندگی یک مبلغ در قلب آفریقا عطیه کشتکاران 4.1 3 بدون روتوش با دهه دهشتادی ها امیرحسین ثابتی منفرد 4.5 5 شام ملیتا: روایتی از سفر به لبنان و سوریه محمدرضا وحیدزاده 3.3 11 روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! سیدامیر سادات موسوی 3.2 22 تا ساحل آرامش: پرسش و پاسخ زندگی مشترک محسن عباسی ولدی 3.6 1 مکتب در فرایند تکامل: نظری بر تطور مبانی فکری تشیع در سه قرن نخستین سیدحسین مدرسی طباطبایی 4.1 6 متاستاز اسرائیل؛ استمرار تبعیض، ترور و تعدی کورش علیانی 3.9 40 بازگشت به رام الله مريد برغوثي 3.7 12 حرکت اسلامی فلسطین از آغاز تا انتفاضه سیدهادی خسروشاهی 5.0 1 اسرائیلی که من دیدم؛ نه صلح، نه حرف اضافه؛ خاطرات خبرنگار عرب از سفر سال 1996 به شهرهای صهیونیست نشین و مسلمان نشین فلسطین اشغالی عاطف حزین 4.1 24 گاه ناچیزی مرگ: رمان درباره زندگانی محیی الدین ابن عربی محمدحسن علوان 3.9 45