خواندهام عامهپسند چارلز بوکوفسکی 3.2 52 یادداشت های یک پزشک جوان میخاییل بولگاکف 4.1 45 خاطرات یک آدم کش یونگ-ها کیم 3.6 90 Diary of a wimpy kid: rodrick rules Jeff Kinney 4.0 0 در ستایش ژان دارک کریستین دوپیزان 2.7 1 دایی جان ناپلئون ایرج پزشکزاد 4.1 91 Diary of a wimpy kid: greg heffley's journal Jeff Kinney 3.7 1 رنج های ورتر جوان یوهان ولفگانگ فون گوته 4.0 57 ماه پنهان است جان اشتاین بک 3.7 14 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 304 رسوایی در کشور بوهم و پنج داستان دیگر آرتورکانن دویل 4.3 4 کار عمیق؛ قوانین طلایی کسب موفقیت متمرکز در دنیای پر هرج و مرج کنونی کال نیوپورت 3.7 54 شاه، بی بی، سرباز ولادیمیر ناباکوف 2.9 6 تمرکز قدرتمند تیبو موریس 0.0 0 اقدام فوری تیبو موریس 0.0 0 سم زدایی دوپامین: راهنمای مفیدی برای از بین بردن عوامل حواس پرتی و آموزش مغز برای انجام کارهای سخت یاسین قاسمی بجد 4.0 2 اسب سیاه؛ رسیدن به موفقیت و کامیابی از مسیری کاملا متفاوت از آنچه همه به ما می گویند تاد رز 3.9 15 در ستایش اتلاف وقت آلن لایتمن 3.4 16 تمساح علی حسن آبادی 3.4 31 استاد شیشه ای میگل د. سروانتس 3.3 3