خواندهام رویای آنه معصومه حسینی مهرآبادی 3.9 2 داستان راستان: جلد اول و دوم مرتضی مطهری 4.5 59 روایت آخر مرتضی شعبانی 4.4 7 دارزن: زندگینامه داستانی اصغر اقلیدی از روزهای انقلاب تا اسارت در زندان های حزب کومله طاهره کوهکن 4.2 7 مار و پله: داستان زندگی مدینه، ادمین کانال داعش در ایران فائقه میرصمدی 3.6 56 اسیر آلواتان 3.8 2 من کاوه هستم: خاطراتی از شهید محمود کاوه 3.9 1 من شیرین ابوعاقله هستم شهریار شفیعی 3.4 1 یادگاران: شهید حسن امیری (عموحسن) نیره رهبرفر 3.5 1 ماهی ها به دریا بر می گردند مرضیه اعتمادی 3.7 31 زندگی آیت الله سیدمصطفی خمینی آزاده جهان احمدی 4.0 4 زندگی آیت الله العظمی سید روح الله موسوی خمینی حورا نژادصداقت 4.1 2 فرزند ابوتراب مجید قاسم 4.0 1 بگو چگونه دل از حسین کندی: حکایت زینب (ع) بانوی مظلوم مقتدر محسن عباسی ولدی 3.7 0 دوباره فردوس سید علیرضا مهرداد 3.6 9 یادگاران: کتاب صیاد شیرازی رضا رسولی 5.0 0 حاج محمد: روایتی از زندگی مجاهدانه معلم استثنایی شهید حاج محمد میرزابیگی رضا کشمیری 3.8 2 عربیکا یامین پور 4.2 68 پاییز آمد گلستان جعفریان 4.2 28 شهادت شکار: جستاری در خاطرات و دست نوشته های شهید علی تجلایی 4.0 0