خواهم خواند تمرین مدارا محمد مختاری 4.6 2 کنیزو منیرو روانی پور 3.6 3 اتوبیوگرافی زنان در ایران معاصر افسانه نجم آبادی 3.0 5 یک عمر کار : درباره مادر شدن ریچل کاسک 3.9 6 امداد برای نویسندگان (210 کلید برای حل مسئله هایی که هر نویسنده ای به آن برمی خورد) روی پیتر کلارک 4.0 0 کمونیسم رفت، ما ماندیم و حتی خندیدیم اسلاونکا دراکولیچ 4.0 63 یکی بود یکی نبود سید محمدعلی جمالزاده 3.8 15 سنگر و قمقمه های خالی بهرام صادقی 3.7 10 بدن فراموش نمی کند بسل ون در کولک 3.8 8 درباره نگریستن جان برجر 4.2 4 جنگ چهرهی زنانه ندارد اسوتلانا آلکسیویچ 4.2 70 هیچ چیز آن جا نیست: پنج جستار درباره ی صداهایی که از طبیعت نمی شنویم آنی دیلارد 3.5 13 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی جاناتان فرانزن 3.3 16 روزگار دوزخی آقای ایاز رضا براهنی 3.9 3 از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن: قدم به قدم با ذهن آگاهی و پذیرش: غلبه بر افسردگی، تغییر درد هیجانی ... اسپنسر زاویر اسمیت 3.9 1 نقشه هایی برای گم شدن ربکا سولنیت 3.7 38 همه جاده ها از ما آغاز می شوند جان بریکل 5.0 1