خواندهام مونادولوژی و چند مقاله فلسفی دیگر ویلهم فون لایبنیتز گوتفرید 3.5 1 مرگ در ونیز توماس مان 3.3 18 مربای شیرین هوشنگ مرادی کرمانی 4.0 41 کودک، سرباز و دریا ژرژفون ویلیه 4.1 17 نظریه نظم خودانگیخته نورمن بری 3.5 2 روز واقعه بهرام بیضایی 4.3 14 سوانح العشاق (آده) احمد غزالی 5.0 1 تاریخ سری سلطان در آبسکون [فیلمنامه] بهرام بیضایی 4.1 4 اسفار کاتبان ابوتراب خسروی 4.2 22 فیلم به مثابه فلسفه: همشهری کین صالح نجفی 3.5 3 نبرد سیم ها: رسانه های جدید و قدرت در عصر قاجار و پهلوی یاسر خوشنویس 4.0 1 دل بستگی حسین دهلوی 3.8 7 درآمدی بر مطالعات سینمایی اد سیکوف 3.8 4 خداحافظی در ژوئن الکساندر والنتینوویچ وامپیلوف 3.5 3 ئی - قاچاقچی. کام، من مرگ را دوست دارم همچون که شما زندگی را محمد قاسمی 2.8 2 فاسق هرولد پینتر 3.8 2 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به همراه نظرات تفسیری شورای نگهبان محمد فتحی 4.5 2 تاریخ طبیعی ویرانی: جستارهایی در باب تاثیر جنگ بر هنر و ادبیات وینفریدگئورگ زبالد 2.8 2 تقریرات مصدق در زندان درباره حوادث زندگی خویش محمد مصدق 3.5 1 شما بی شمارید آلن بدیو 1.5 1