خواندهام شبیه مریم اکرم صادقی 3.7 36 نامزد گلوله ها مرتضی سرهنگی 4.2 33 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی محمدعلی آذرشب 4.6 138 مغالطه های پرکاربرد: 44 ترفند کثیف برای برنده شدن در بحث ها لیندا الدر 3.3 13 آرزوهای دست ساز: روایت داستانی از شکل گیری یک شرکت دانش بنیان در حوزه فناوری های الکترونیکی و کامپیوتری میلاد حبیبی هوجقان 4.1 26 آسو محمدامین پورحسینقلی 4.4 3 تاوان عاشقی محمدعلی جعفری 4.0 83 زن در آینه جلال و جمال عبدالله جوادی آملی 4.7 4 کف خیابون 2 محمدرضا حدادپورجهرمی 3.9 17 آشنایی با قرآن مرتضی مطهری 4.7 9 نظام حقوق زن در اسلام مرتضی مطهری 4.6 19 پدر، عشق و پسر سیدمهدی شجاعی 4.5 130 من دیگر ما: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچکتر محسن عباسی ولدی 4.2 13 من دیگر ما: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچکتر محسن عباسی ولدی 4.3 8 قصه های من و بابام: بابای خوب من اریش ازر 4.5 47 من دیگر ما: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچکتر محسن عباسی ولدی 4.5 7 به مجنون گفتم زنده بمان: حمید باکری فرهاد خضری 3.8 7 جلاد لاغر دارن شان 4.1 14 غرور و تعصب جین اوستین 4.0 142 جین ایر شارلوت برونته 4.2 150