خواهم خواند من و هستی: روشی برای پرورش تفکر فلسفی کودکان و نوجوانان محبوبه اسپیدکار 0.0 0 جعبه های ذهن: روشی برای پرورش تفکر فلسفی کودکان و نوجوانان محبوبه اسپیدکار 0.0 0 امام خمینی و انقلاب اسلامی؛ از نظریه پردازی تا نظام سازی مصطفی تقوی مقدم 4.0 1 فهرست کارهای انجام ندادنی رولف دوبلی 0.0 0 در باب خواندن مارسل پروست 3.7 12 دل تاریکی جوزف کنراد 4.2 10 گفتمان سارا میلز 3.0 0 زیبایی شناسی سباستین گاردنر 0.0 0 فلاسفه بزرگ: آشنایی با فلسفه غرب برایان مگی 3.9 5 شازده احتجاب هوشنگ گلشیری 3.6 56 میراث ناممکن حسام نقره چی 4.2 3 پاریس از دور نمایان شد: پاریس به روایت مسافران دوره قاجار زهره ترابی 3.7 6 نظریه ذهن قرآنی: کارآمدی قرآن در جامعه معاصر بر اساس اندیشه آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) برات محمد هدایتی 5.0 1 برگردان روایت گونه شاهنامه فردوسی به نثر سیدمحمد دبیرسیاقی 4.5 15 کاش معلمم می دانست؛ چگونه طرح یک سوال می تواند دنیای کودکان را تغییر دهد کایل شوارتس 4.1 8 وارث پیامبر: زندگانی علی بی ابی طالب حسن عباس 4.0 5 طبیعت بیجان با صدف ها و لیمو مارک دوتی 3.8 11 روح الله؛ روایت مستند زندگی امام خمینی هادی حکیمیان 4.6 19 خال سیاه عربی حامد عسکری 4.2 129 شطرنج با ماشین قیامت حبیب احمدزاده 3.8 26