معرفی کتاب فهرست کارهای انجام ندادنی اثر رولف دوبلی مترجم مهرسا شرع الاسلام

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
ما همواره نقش عوامل موفقیت را بیش از حد برآورد میکنیم و نقش عوامل شکست را نادیده میگیریم. شاید مهمترین عامل رسیدن به موفقیت و رضایت در زندگی، نه انجام دادن کارهای بیشتر، بلکه کنار گذاشتنِ عادتهایی باشد که مانع رشد ما میشوند. فهرست کارهای انجام ندادنی، ۵۲ عادت و رفتار رایج را معرفی میکند که اغلب بدون آنکه متوجه شویم به مسیر شغلی، روابط و آرامش ذهنی ما آسیب میزنند؛ از «بله» گفتنهای بیمورد گرفته تا تلاش برای تغییر دیگران یا اعتمادِ بیجا به غرایزمان. دوبلی نشان میدهد که چگونه پرهیز از این دامهای ذهنی میتواند منجر به شفاف اندیشیدن، تصمیمگیریهای بهتر و زندگی شادتر شود. این کتاب با نگاه تیزبین و رویکرد خلاقانهاش نسبت به سایر آثار خودیاری، برای هرکسی که میخواهد از تکرار اشتباهات گذشته دست بکشد و هوشمندانهتر زندگی کند، راهنمایی ضروری است. از متن کتاب «اهداف زندگی اساساً غیرقابلاثبات هستند. آنها را نمیتوان از دل قوانین طبیعت استخراج کرد. و آنها تمایل دارند که با افزایش سن تغییر کنند. چیزی که در سی سالگی برای شما خواستنی به نظر میرسید، در شصتسالگی زیر سوال میرود. دلیلش این است که منِ شصت سالۀ شما اشتراکات بیشتری با یک فرد شصت سالۀ کاملاً غریبه دارد تا با منِ سیسالۀ خودتان.»