خواندهام پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 212 خسی در میقات جلال آل احمد 3.9 62 قصه های ملانصرالدین رضا شیرازی 3.0 0 خار و میخک یحیی سنوار 4.3 61 وقتی مهتاب گم شد: خاطرات علی خوش لفظ حمید حسام 4.7 45 علی زیباترین سروده ی هستی مصطفی چمران 4.3 11 به من گفتند تنها بیا: "پشت خطوط داعش" سعاد مخنت 3.8 13 کتاب آه؛ بازخوانی مقتل حسین ابن علی (ع) یاسین حجازی 4.6 115 حرکت علی صفایی حائری 4.6 14 آئینه تمام نما: بیاناتی از استاد آیت الله حائری شیرازی درباره حضرت امام حسین (ع) و واقعه عاشورا محمدصادق حائری شیرازی 4.3 18 مسافر کربلا سیدمهدی شجاعی 3.3 5 فتح خون سیدمرتضی آوینی 4.7 112 چهار گفتار در تبیین زمینه ها، علل، و آثار حادثه ای عاشورا سید علی حسینی خامنهای 4.3 0 آبنبات نارگیلی مهرداد صدقی 4.4 85 جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 25 عادت های اتمی جیمز کلییر 4.1 134 اعتراف غلامان حمیدرضا شاه آبادی 4.6 3 ره نمای طریق: پرسش هایی برای زندگی بهتر از محضر استاد محمدعلی جاودان محمدعلی جاودان 4.4 8 "هولوکاست"! و گزارشی از عمق نفوذ یهودیت و صهیونیسم در تمامی ارکان ایالات متحده آمریکا دیوید دیوک 3.7 0 دو امام مجاهد: امام حسن و امام حسین (ع): شش گفتار از آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) در تحلیل مبارزات سیاسی حسنین (ع) 4.6 29