خواهم خواند ارمیا رضا امیرخانی 3.8 136 آزادی بندگی هدف زندگی مرتضی مطهری 4.8 2 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: در جهت عکس حرکت کن: از اعتراض های مدرن تا کنون خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.3 5 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: این عصر قرمز است: از مدرنیته تا جنگ جهانی دوم خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.1 6 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: "من" به قدرت رسید: از رنسانس نا روشن گری خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.3 4 علی (ع) از زبان علی (ع): زندگی و زمانه امیرالمومنین (ع) از زبان ایشان محمد محمدیان 4.7 40 همرزمان حسین(ع) سید علی حسینی خامنهای 4.8 45 قمارباز فیودور داستایفسکی 3.9 175 هل اول صادق الحسینی 3.7 4 سقوط آلبر کامو 3.9 86 دجال فریدریش ویلهلم نیچه 4.5 0 چرا فیلسوفان نمی توانند بخندند؟ کاترین فروزه 3.0 1 دهانهای گشاد محمد زفزاف 3.8 8 ایرانی ها چه رویایی در سر دارند؟ میشل فوکو 3.8 6 عصر ظهور علی کورانی 3.8 11 فوتبال علیه دشمن سایمون کوپر 3.4 9 قیدار رضا امیرخانی 4.0 137 لهجه های غزه ای یوسف القدره 3.6 14 نخل و نارنج یامین پور 4.4 191 تفسیر نمونه ناصر مکارم شیرازی 0.0 0