خواهم خواند او میثم امیری 4.4 3 رهنامه؛ علم و فناوری سید علی حسینی خامنهای 4.8 0 رهنامه؛ اصول گرایی و اصلاح طلبی سید علی حسینی خامنهای 5.0 1 رهنامه؛ ولایت فقیه سید علی حسینی خامنهای 5.0 0 رهنامه؛ جوان سید علی حسینی خامنهای 4.8 2 ... آنگاه هدایت شدم محمدتیجانی سماوی 4.2 12 عصرهای کریسکان؛ خاطرات امیر سعیدزاده کیانوش گلزارراغب 4.3 74 تعلیم و تربیت در اسلام مرتضی مطهری 4.4 22 توران میرهادی: مادر، همسر، مربی مریم احمدی 5.0 0 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 405 توسعه و مبانی تمدن غرب سیدمرتضی آوینی 4.4 33 سفر به گرای 270 درجه احمد دهقان 3.8 77 نفوذ راهبردی در نظام دینی از منظر آموزه های قرآنی - روایی مهدی گرجی 0.0 0 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 120 آزادی معنوی مرتضی مطهری 4.7 47 خشت نو محمد شهریاری 4.9 3 رهنامه؛ فلسطین سید علی حسینی خامنهای 4.8 8 رهنامه؛ هنر سید علی حسینی خامنهای 4.6 3 پاییز آمد گلستان جعفریان 4.1 25 رسانه باید دانشگاه باشد: گزیده بیانات حضرت آیت الله خامنه ای درباره هنر و رسانه، صدا و سیما، هالیوود، سینما و فیلم مستند، خبر، فضای مجازی، مطبوعات و نشریات سعید ابوالقاسمی 5.0 0